Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Forums › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › polska restauracja w doncaster
- This topic has 81 replies, 27 voices, and was last updated 12 years ago by Megan.
-
AuthorPosts
-
5th styczeń 2011 at 8:01 am #3113beataParticipant
Wybieram sie do polskiej restauracji w Doncaster. Jeszcze tam nie bylam. Czy orientujecie sie moze, czy jedzenie jest tam dobre. Z gory dziekuje ze odpowiedzi:)
5th styczeń 2011 at 7:01 pm #3118Szymon PiatkowskiParticipantNajlepsza polska restauracja w Doncaster to „Bar u Toli”, domowe jedzenie, w tym ruskie pierogi:), schabowy, zawsze jakiś dobry deser mają. Znajdziesz ten lokal na: Nether Hall Rd, tuż za sklepem modelarskim, w połowie drogi do sklepu Wisła jak by iść od strony hali targowej…
tu profil „Baru u Toli” na NK: http://nk.pl/#profile/300809737th styczeń 2011 at 1:40 am #3121stolikiRTVParticipant[b]sniper00 napisane:[/b]
[quote]Najlepsza polska restauracja w Doncaster to „Bar u Toli”, domowe jedzenie, w tym ruskie pierogi:), schabowy, zawsze jakiś dobry deser mają. Znajdziesz ten lokal na: Nether Hall Rd, tuż za sklepem modelarskim, w połowie drogi do sklepu Wisła jak by iść od strony hali targowej…
tu profil „Baru u Toli” na NK: http://nk.pl/#profile/30080973%5B/quote%5Dpotwierdzam bardzo dobre jezdzonko 🙂
11th styczeń 2011 at 8:42 am #3127DoncasterKeymasterJuż kilka razy chciałem zajechać i co przejeżdzam to zamknięte 🙁 Od której tam otwierają?
11th styczeń 2011 at 8:53 am #3128beataParticipanthm godzin otwarcia to nie znam:( ale sprobowalam i naprawde niezle jedzonko no i tanio:)
11th styczeń 2011 at 8:58 am #3129DoncasterKeymaster[b]beata1 napisane:[/b]
[quote]hm godzin otwarcia to nie znam:( ale sprobowalam i naprawde niezle jedzonko no i tanio:)[/quote]
Sam zjadłbym takiego schabowego Pani Beato 🙂 Ale kiedy maja otwarte?11th styczeń 2011 at 9:02 am #3132beataParticipantna pewno w dni powszednie o 18 jeszcze jest otwarte wiem bo bylam:)
11th styczeń 2011 at 9:04 am #3133beataParticipantaaa no i jedzonko bardzo szybko dostajesz 10-20min 😆
11th styczeń 2011 at 5:37 pm #3137Szymon PiatkowskiParticipantTola otwiera o 12:00, często tam wpadam po schaba, albo ruskie pierogi, nawet mój brytyjski wspólnik rozsmakował się w polskim jedzeniu…
4th maj 2012 at 3:31 am #4243gosia077Participantdobrze mozna zjesc w „kuchni polskiej”maja bardzo dobre jedzenie,mila obsluge,przystepne ceny.czeka sie troche dluzej niz 10 min ale chyba warto poczekac troche dluzej i miec pewnosc ze dostanie sie swieze.bardzo dobry placek po zbojnicku,poledwiczka wieprzowa nadziewana,pierogi ruskie,pyszne ciasta.otwarte do pozna.polecam.ja zagladam tam czesto.
4th maj 2012 at 6:54 pm #4244MonikaParticipantwidzialm nowe zdjecia na facebook, chyba zrobili tam remont, bo wyglada znacznie lepiej!! mam nadzieje ze jedzienie jest dobre bo chce sie wybrac!
4th maj 2012 at 11:03 pm #4245KocurekParticipant[b]nika napisane:[/b]
[quote]widzialm nowe zdjecia na facebook, chyba zrobili tam remont, bo wyglada znacznie lepiej!! mam nadzieje ze jedzienie jest dobre bo chce sie wybrac![/quote]Dobre i dużo ,zawsze na słynnego zbója wpadam ,a ostatnio w roladkach z pieczarkami i serem się rozsmakowałam :laugh:
Nowego wyglądu jeszcze nie widziałam więc chyba czas się znowu tam przejść.5th maj 2012 at 12:42 am #4246MonikaParticipantdzieki:) to wybiore sie na pewno!
5th maj 2012 at 4:20 am #4247agnessaParticipantA ja proponuje The City. Tam maja dobre jedzenie.
Mnie u Toli nie smakuje. Ziemniaki straszne jakby z dnia poprzedniego. Dwa razy tak dostalam i sie zrazilam.5th maj 2012 at 8:06 am #4248sebastian zarembaParticipant[b]agnessa napisane:[/b]
[quote]A ja proponuje The City. Tam maja dobre jedzenie.
Mnie u Toli nie smakuje. Ziemniaki straszne jakby z dnia poprzedniego. Dwa razy tak dostalam i sie zrazilam.[/quote]THE CITY????
nie wiem jak mozna taki syf polecac
no chyba za tam pracujesz i szefowie bez pojecia o biznesie i gstronomii kaza ci ten SYF polecac -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.