polska restauracja w doncaster

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • Author
    beata
    Participant

Wybieram sie do polskiej restauracji w Doncaster. Jeszcze tam nie bylam. Czy orientujecie sie moze, czy jedzenie jest tam dobre. Z gory dziekuje ze odpowiedzi:)

Szymon Piatkowski
    Participant

Najlepsza polska restauracja w Doncaster to „Bar u Toli”, domowe jedzenie, w tym ruskie pierogi:), schabowy, zawsze jakiś dobry deser mają. Znajdziesz ten lokal na: Nether Hall Rd, tuż za sklepem modelarskim, w połowie drogi do sklepu Wisła jak by iść od strony hali targowej…
    tu profil „Baru u Toli” na NK: http://nk.pl/#profile/30080973

stolikiRTV
    Participant

[b]sniper00 napisane:[/b]
    [quote]Najlepsza polska restauracja w Doncaster to „Bar u Toli”, domowe jedzenie, w tym ruskie pierogi:), schabowy, zawsze jakiś dobry deser mają. Znajdziesz ten lokal na: Nether Hall Rd, tuż za sklepem modelarskim, w połowie drogi do sklepu Wisła jak by iść od strony hali targowej…
    tu profil „Baru u Toli” na NK: http://nk.pl/#profile/30080973%5B/quote%5D

potwierdzam bardzo dobre jezdzonko 🙂

Doncaster
    Keymaster

Już kilka razy chciałem zajechać i co przejeżdzam to zamknięte 🙁 Od której tam otwierają?

beata
    Participant

hm godzin otwarcia to nie znam:( ale sprobowalam i naprawde niezle jedzonko no i tanio:)

Doncaster
    Keymaster

[b]beata1 napisane:[/b]
    [quote]hm godzin otwarcia to nie znam:( ale sprobowalam i naprawde niezle jedzonko no i tanio:)[/quote]
    Sam zjadłbym takiego schabowego Pani Beato 🙂 Ale kiedy maja otwarte?

beata
    Participant

na pewno w dni powszednie o 18 jeszcze jest otwarte wiem bo bylam:)

beata
    Participant

aaa no i jedzonko bardzo szybko dostajesz 10-20min 😆

Szymon Piatkowski
    Participant

Tola otwiera o 12:00, często tam wpadam po schaba, albo ruskie pierogi, nawet mój brytyjski wspólnik rozsmakował się w polskim jedzeniu…

gosia077
    Participant

dobrze mozna zjesc w „kuchni polskiej”maja bardzo dobre jedzenie,mila obsluge,przystepne ceny.czeka sie troche dluzej niz 10 min ale chyba warto poczekac troche dluzej i miec pewnosc ze dostanie sie swieze.bardzo dobry placek po zbojnicku,poledwiczka wieprzowa nadziewana,pierogi ruskie,pyszne ciasta.otwarte do pozna.polecam.ja zagladam tam czesto.

Monika
    Participant

widzialm nowe zdjecia na facebook, chyba zrobili tam remont, bo wyglada znacznie lepiej!! mam nadzieje ze jedzienie jest dobre bo chce sie wybrac!

Kocurek
    Participant

[b]nika napisane:[/b]
    [quote]widzialm nowe zdjecia na facebook, chyba zrobili tam remont, bo wyglada znacznie lepiej!! mam nadzieje ze jedzienie jest dobre bo chce sie wybrac![/quote]

Dobre i dużo ,zawsze na słynnego zbója wpadam ,a ostatnio w roladkach z pieczarkami i serem się rozsmakowałam :laugh:
    Nowego wyglądu jeszcze nie widziałam więc chyba czas się znowu tam przejść.

Monika
    Participant

dzieki:) to wybiore sie na pewno!

agnessa
    Participant

A ja proponuje The City. Tam maja dobre jedzenie.
    Mnie u Toli nie smakuje. Ziemniaki straszne jakby z dnia poprzedniego. Dwa razy tak dostalam i sie zrazilam.

sebastian zaremba
    Participant

[b]agnessa napisane:[/b]
    [quote]A ja proponuje The City. Tam maja dobre jedzenie.
    Mnie u Toli nie smakuje. Ziemniaki straszne jakby z dnia poprzedniego. Dwa razy tak dostalam i sie zrazilam.[/quote]

THE CITY????
    nie wiem jak mozna taki syf polecac
    no chyba za tam pracujesz i szefowie bez pojecia o biznesie i gstronomii kaza ci ten SYF polecac

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.