Szukam dobrej fryzjerki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Mateusz
    Uczestnik

hehe… zamiast mertorycznej dyskusji do wybrania dobrej uslugi wywiazala sie pogadanka na temat kto kogo okradl kto jest podstawionym agentem i kto bedzie strzygl psy i palil koty :D…….. jakie to …. polskie..

chyba pan moderator ma to forum w dupie ?

swoja droga… tez szukam dobrego fryzjera – obojetne mi czy to bedzie polak angol czy ciapak bo wyprobowalem juz paru (tez panie pseudo-fryzjerki z naszych salonow) i kazdy nie dorasta do piet kolesiom ktorzy strzyga za 10 zl w polsce.

Wiec jesli, panowie macie kogos pewnego to dajcie namiar prosze bo dzisiaj znow musialem sie ogolic na lyso po wizycie u debila.

agnessa
    Uczestnik

To ja ci moge polecic iwone ślączka. Ona przyjmuje u siebie w domu albo dojezdza do klienta. Obciela mnie i mojego faceta dokladnie tak jak chcielismy.

Mateusz
    Uczestnik

Hej moglabys mi wyslac namiar na nia?

agnessa
    Uczestnik

07864 107342 Iwona Ślączka

franek
    Uczestnik

BEKEN zamiast do fryzjera to naginaj do okulisty czlowieku skoro widziales dyplom mistrzowski u p.Ireny
    ,zeby miec dyplom mistrzowski to trzeba szkole skonczyc a nie kurs korenspondencyjny ;)i przypatrz sie dobrze temu „dyplomowi mistrzowskiemu” a pozniej opowiadaj bzdury

mandy candy
    Uczestnik

Dołączam się do Agnessy, miałam ostatnio okazję oddać się w ręce Iwony (Ślączki) i to byla naprawdę dobra decyzja, wyczarowała na mojej głowie o wiele bardziej efektowną fryzurę niż moja wieloletnia fryzjerka w Polsce, a to nie łatwe zadanie bo mam może 5 włosów na krzyż 😉
    Pierwszy raz w życiu zaszalałam też z pasemkami i wyszły cudne, nie mogę przestać gapić sie w lustro, a już dobre 2 tygodnie minęły.
    A poza tym nie dość, że zna się na swoim fachu to zajebista z niej dziewucha, pozdrawiam Iwonka! 😛

Hexa
    Uczestnik

[quote=”mandy candy” post=2339]Dołączam się do Agnessy, miałam ostatnio okazję oddać się w ręce Iwony (Ślączki) i to byla naprawdę dobra decyzja, wyczarowała na mojej głowie o wiele bardziej efektowną fryzurę niż moja wieloletnia fryzjerka w Polsce, a to nie łatwe zadanie bo mam może 5 włosów na krzyż 😉
    Pierwszy raz w życiu zaszalałam też z pasemkami i wyszły cudne, nie mogę przestać gapić sie w lustro, a już dobre 2 tygodnie minęły.
    A poza tym nie dość, że zna się na swoim fachu to zajebista z niej dziewucha, pozdrawiam Iwonka! :P[/quote]

[size=4]Oo to cos dla mnie, skoro ona taka czarodziejka z nozyczkami. 🙂

TO napiszcie jeszcze gdzie Iwona przyjmuje, w ktorej czesci miasta? I tak orientacyjnie – jak cenowo stoi, zn. sie strzyzenie itp.? 😉 [/size]

agnessa
    Uczestnik

Ja za farbowanie i podciecie sredniej dlugosci wlosow placilam 30£. A przyjmuje ona w domu lub dojezdza do klienta 😉 i to jest jedyny malutki minus bo nie czuc tego klimatu bycia u fryzjera 😉

dominisia20
    Uczestnik

Tak dlugo szukalam dobrej fryzjerki az w koncu znalazlam.Jesli chodzi o mnie i szukacie dobrego fryzjera to moge polecic Karoline z Prestige chociaz juz tam nie pracuje.Nie wazne sa dla mnie opinie innych.Wazne ze ma fach w reku i zamilowanie do tego co robi.Polecam kazdemu kto chce dokonac jakiejkolwiek zmiany.
    Pozdrawiam 🙂

agnessa
    Uczestnik

a ja z iloma osobami rozmiawialam to kazda mi karoline odradzala. wszystkie ktore sie farbowaly to mialy wlosy popalone. moze jedynie dobrze obcinala.

dominisia20
    Uczestnik

Coz jakby kazdy sie zastanawial gdzie pojdzie do fryzjera i sluchal negatywnych opinii od innych to nie znalazlby zadnego .Ja nie moge nic zlego powiedziec bo dotychczas tam gdzie chodzilam nie bylam zadowolona tak jak teraz.Takego fryzjera wlasnie szukalam a przyznam ze mam wygorowane marzenia.

Maniusia89.06
    Uczestnik

mi sie wydaje, ze kazda z nas ma swoje wlasne zdanie na temat fryzjerki. kazda zachwala ta ktorej dana dziewczyna dobrze wlosy zrobila, nie warto oczerniac innych ja tak uwazam. o Karolinie slyszalam same dobre slowa, dopiero tutaj przeczytalam negatywne opinie. a tak z innej beczki ponoc ona juz nie pracuje u Ireny Rose. ??

dominisia20
    Uczestnik

Ja tez tak uwazam.Mnie nie obchodzi oczenianie fryzjerow.Ja slyszalam o niej tez same dobre slowa dlatego tez skorzystalam z jej uslugi i jestem bardzo zadowolona

naomi25
    Uczestnik

Kazdemu odpowiada cos innego. ja kilka lat temu farbowalam wlosy u dziewczyny ktora wszyscy polecali. otworzyla salon w scunthorpe na ashby. Pojechalysmy we dwie z klezanka. Wlosy wychodzily mi garsciami, lamaly sie do tego stopnia, ze na dlugo musialam zrobic przerwe z farbowaniem oczywiscie pojechalysmy nastepnego dnia, bo dodatkowo okazalo sie,ze takie schody nam porobila,ze jedyne co mogla zaproponowac to obciecie calkiem krotko. ;( a co do zlamanych wlosow i calkowicie spalonych zaproponowalam nam nagladanie odzywek u niej w salonie ;( Zastanawialysmy sie czy nie zglosic tego gdzies.

beken
    Uczestnik

juz we wtorek 27LISTOPADA będzie otwarty nowy oddział fryzjer – kosmetyka IRENA ROSE,
    na 44 Nether Hall Road to jest obok DONY SUPERMARKET, na przeciwko piekarni, razem z polską drogerią,
    będzie tam pracowała świetna stylistka – fryzjerka Wiola

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 94 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.