Szukam dobrej fryzjerki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    assia
    Uczestnik

wkoncu sie odezwałaś Karolinko …….tyle szukania …….gdzie ty sie podziewasz??…zadzwonimy do ciebie z dziewczynami i sie umówimy na wizyteee…Pozdrowienia

WAKSIU
    Uczestnik

witam ja polecam salon fryzjerski galeria urody na copley road pracuje tam monika ktora bardzo ladnie robi wlosy oraz tez tam jest pani ktora robi paznokcie oraz masaz na rece sam kozystalem i bardzo polecam

Kosmetyczka
    Uczestnik

..

Hexa
    Uczestnik

[quote=”karolina/fryzzz” post=2230]WITAM …TU KAROLINA FRYZJERKA …..DLA MOJICH KLIENTEK KTÓRE NIE MAJA MOJEGO NR…07831057473 LUB NA FACEBOOKU…POZDROWIENIA….[/quote]

buuu, nie moge sie dodzwonic-hot line. 😉

a na Facebooku gdzie jestes?? podaj link do profilu. 😛

ngarstka
    Uczestnik

witam Cie Hexa, pewnie jestes osoba podstawiona 😉 , poniewaz (***) palila wlosy w salonie i jest wiele klientek ktore, to teraz mowia glosno w salonie. nie mowie o czarnym kolorze tylko o blondach! . niestety kiedy (***) odeszla , bo zostala zlapana na goracym uczynku jak wynosila srzet z salonu (wszystko jest na kamerze!) oraz zabierala salonowe klientki do domu , (sorry ale tak sie nie robi jesli ktos szanuje swoje stanowisko pracy). sama postanowila odejsc . Przepraszam CIe Hena ,ale tak sie nie robi, jesli komus sie pomaga i przywozi sie go z polski! Ja jej zaufalam…
    co do moich szkolen, co mozesz wiedziec o nich? jakies tam kursiki sa z firm nieznanych, a moje sa z unijnymi certyfikatami. Zajmuje sie tym od wielu lat i wiem co robie , sama (***) mnie wychwlala,a teraz nagle nic nie porafie??? smieszna jest, najperw jest nie uczciwa , a teraz nagania klientki , aby wypisywal niestworzone rzeczy. jest wiele klientek, ktore zostaly w salonie i dokladnie nam powiedzialy, jak (***) ich zaczepia i mowi gdzie pracuje zapraszajac ich tam . pomimo to klientki zostaly i mowia nam jak ona i jej nowy salon postanowily dzialac. Jesli moge dopowiedziec to jej szefowa rowniez pracowala w salonie Prestige,ale nie mala zadnego szkolenia i dlatego nie mogla dluzej pracowac, poniewaz w anglii placi sie kare przy kontroli jesli pracownik nie ma kwalifikcji. A Pani Irena ich nie przedstawila. jesli juz patrzysz na to …..
    Moze juz posiada jakis tam kursik, jak to nazwalas….. skoro ma salon.

Hexa
    Uczestnik

[quote=”ngarstka” post=2253]witam Cie Hexa, pewnie jestes osoba podstawiona 😉 , poniewaz (***) palila wlosy w salonie i jest wiele klientek ktore, to teraz mowia glosno w salonie. nie mowie o czarnym kolorze tylko o blondach! . niestety kiedy (***) odeszla , bo zostala zlapana na goracym uczynku jak wynosila srzet z salonu (wszystko jest na kamerze!) oraz zabierala salonowe klientki do domu , (sorry ale tak sie nie robi jesli ktos szanuje swoje stanowisko pracy). sama postanowila odejsc . Przepraszam CIe Hena ,ale tak sie nie robi, jesli komus sie pomaga i przywozi sie go z polski! Ja jej zaufalam…
    co do moich szkolen, co mozesz wiedziec o nich? jakies tam kursiki sa z firm nieznanych, a moje sa z unijnymi certyfikatami. Zajmuje sie tym od wielu lat i wiem co robie , sama (***)mnie wychwlala,a teraz nagle nic nie porafie??? smieszna jest, najperw jest nie uczciwa , a teraz nagania klientki , aby wypisywal niestworzone rzeczy. jest wiele klientek, ktore zostaly w salonie i dokladnie nam powiedzialy, jak (***) ich zaczepia i mowi gdzie pracuje zapraszajac ich tam . pomimo to klientki zostaly i mowia nam jak ona i jej nowy salon postanowily dzialac. Jesli moge dopowiedziec to jej szefowa rowniez pracowala w salonie Prestige,ale nie mala zadnego szkolenia i dlatego nie mogla dluzej pracowac, poniewaz w anglii placi sie kare przy kontroli jesli pracownik nie ma kwalifikcji. A Pani Irena ich nie przedstawila. jesli juz patrzysz na to …..
    Moze juz posiada jakis tam kursik, jak to nazwalas….. skoro ma salon.[/quote]

Primo po pierwsze- NIE jestem zadna podstawiona osoba. Wez daj spokoj z ta paranoja. Po protsu napisalam swoja szczera opinie i tyle.

Po Drugie (***) mnie [b]obcinala[/b], bylam zadwolona, nic mi nie spalila, bo nigdy tez nie robilam zadnej koloryzacji u niej… NIe slyszalam tez od innych, aby to robila, ale skoro TY i Twoje klientki tak twierdza, ok. nie wnikam w to. Ja z obciecia i bylam zadowolona!

Nie wiem tez, czy Ci wynosila z salonu, czy cos kradla… Nidy od nikogo takiego nic nie slyszalam, a (***) nie znam i watpie aby mi sie zwierzala z takich rzeczy. 😉

a propos twoich certyfikatow-nie widzialam ich, nigdy sie tez nie chwalilas, ze masz jakies unijne… a powinnas sie chelpic, bo widac jest czym. 🙂

tak generalnie nie wnikam w to jaka polityke pracy ma p. Irenka Jakastam, jest dla mnie obojetna.
    Natomiast jest zelazna zasada jesli juz o tym mowa – Klienta sie nie oszukuje, bo wiecej nie wroci – to sie tyczy wszystkich rzemieslnikow! Zatem jak p. Irenka Jakastam i jej podobne wlascicielki i fachowczynie w zawodzie beda robic szopki, to na sam koniec nawet psow nie beda strzyc. 🙂

karolina Jarczyk
    Uczestnik

Witam …..nie bede sie tlumaczyla z jakiego powodu odeszlam z salonu….prawda jest taka ze kazdy ma prawo….ale potem slyszy osobie niedorzeczne banały.kazda fryzjerka ma swojich klienów….kazda fryzjerka ma swoje dobre i zle stronyy…tak jak i kosmetyczka….nigdy na forum nikogo nie oczerrniam bo sama moge popełnic jakis blad …..przykro jest sluchac takie rzeczy…..ale takie jest zycie :):):):):) a klientki ktore chca do mnie przychodzic to same mnie znajduja….a ktore nie chca to nie zmuszam …..i prosze nie oczerniac mnie., kto mnie zna wie dokladnie czemu odeszlam…..ale ja tej sprawy na forum pisac nie bede bo nie bede znizac sie do poziomu osoby ktora zrobiła to w stosunku do mnie…ps.dziekuje wszystkim mojim klientka ktore nie sluchaja tych bzdur..pozdrawiam

beken
    Uczestnik

Witam 🙂 jezeli chodzi o kwalifikacje pani ireny ..byłem i osobiście widziałem dyplom mistrzowski które wisza na ścianie w jej zakładzie ….kobiety zacznijcie sie czymś pożytecznym !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

z doncaster
    Uczestnik

oj nieladnie P. Natalio…jak sie pani grunt pod nogami pali ze klientów mniej i opinia nie za dobra to sie drugiemu swini nie pod kłada, osobiscie kilkakrotnie ścianała mnie karolina i farbowała i w zyciu nie paliła mi zadnych włosów, Czego by pani nie zorbiła klient (np ja) pójdzie tam gdzie jest dobrze i mile obsłuzony, to ze Karolina pozyskała sobie duża ilośc klientów bo ma fach w ręku to nie pani zasługa z pewnoscia a jej cięzkiej pracy. Co do zakładu P. Ireny, byłam raz ,miła i sympatyczna obsługa. Ach jeszcze jedno Pani Natalio, warto by było informowac klientów że w salonie jest kamera bo jako tako informacji o tym nie ma a z tego co sie orientuje to nie do konca legalne jest monitorowanie kogos bez uprzedzenia. Karolina głowa do góry zycze sukcesów bo jestes naprawde dobra i masz racje , zniżanie sie do poziomu osoby która w pewnym wieku reprezentuje poziom nastolatki wyszło by tylko na twoja niekorzyśc a szkoda by było gdyby Doncaster straciło fajną fryzjerke. NIE JESTEM PODSTAWIONA OSOBA P. NATALIO (gdyby były wątpliwości)

ngarstka
    Uczestnik

Pani Aneto, co do gruntu to na pewno mi sie on nie pali. Bardzo sie ciesze ,ze (***) Pani spasowala i pewnie,ze ma swoje grono klientek za i przeciw, jak kazdy w tych uslugach. Ja tylko stwierdzilam,ze pewnych rzeczy sie nie robi,bo powinna byc jakas lojalnosc do swojego zakladu. Czy Pani wynosi cos ze swojej pracy? Co zrobilby pani pracodawca?….. prosze popatrzec na to z innej strony, jako pracodawcy, ale oczywiscie zgadzam sie , ze to nie jest miejce na takie tematy. . Co do kamery to jest wywieszka,ze obiekt jest monitorowany,,.

franek
    Uczestnik

szanowna pani zepsuc opinie komus jest naprawde bardzo latwo tylko wszystko zalezy czy jest to prawda czy tylko kogos w dupie sttrzyka i probuje kogos oczernic,z mojego punktu widzenia pani nalezy do tego drugiego gatunku,osobiscie zdazylem poznac pania karoline i uwazam ja za uczciwa mloda osobe i dobra fryzjerke za co wyrazy uznania pani karolino! moze pani przypuszczac ze jestem osoba podstawiona mam to gleboko w d…e bo takie domysly moga snuc jedynie ludzie ktorzy nie maja nic w glowie i sami by sie znizali do takiego poziomu zeby sobie slodzic ,kolejna rzecz skoro ma pani dowody „zbrodni”wobec pani (***) dlaczego pani ich nie uzyla z chwila opuszczenia zakladu przez p.(***)??????? wiec moja sugestia pani natalio bede troszeczke wulgarny bo denerwuja mnie takie zawistne idiotki jak pani ,prosze zamknac buzie i nie oczerniac tej pani bo na takie cos w kodeksie jest odpowiedni paragraf i jezeli nie zobaczymy przeprosin w strone pani (***) to postaram sie pomoc tej pani dobrac wlasnie pani do dupska za to co pani probuje zrobic,a mysle ze wiele osob podzieli moje zdanie ,pozdrawiam serdecznie pania (***) i zycze powodzenia

rypituszka
    Uczestnik

Zgadzam sie z postem powyzej,niestey tylko w naszej polskiej spolecznosci zdarzaja sie takie rzeczy.Wstyd sie przyznac niekiedy do naszej narodowosci dzieki takim ludzia jak ta pani .Co do Karolinki to 3maj sie kochana i dzialaj ,do odwaznych swiat nalezy,nie przejmuj sie zawistnymi ludzmi skup sie na sobie i na tym co robisz ,Dobrze ze odeszlas z rose irena,marnowalas sie tam tylko ,ostatnio tak mi zrabala wlosy ta blondyna ze masakra ,ona wogole niema pojecia o wlosach i kto jej dal pozwolenie na prowadzenie zakladu i uczenie ludzi ?????? a ceny KOSZMAR ,szczerze nie polecam 😉

Aneta
    Uczestnik

🙂 Witam wszystkich forumowiczów bardzo miło.Tak śledzę i śledzę te pogawędki i czekam,czekam,ale powiem wam tak szczerze teraz.Na początku chciałam pozdrowić bardzo gorąco przesympatyczną (***) fryzjerkę po fachu.Otóż też jestem fryzjerką i pracowałam z Karolinką.Nie mogę nic złego powiedzieć na jej temat.Nie paliła włosów nie było żadnych skarg przy mojej osobie.Czasami można coś spieprzyć to jest normalne.nie wszystkim idzie dogodzić.Jestem jak i ja tak i (***) tylko człowiekiem. :angry: Zbulwersowała mnie odpowiedź pani Natalii w sensie szukania dlaczego odeszła (***).Na pewno nic nie ukradła i mogę dać rękę sobie ściąć kochani.Wszystkie dziewczyny ,które pracowały u tej pani zostały złodziejkami,beznadziejne fryzjerki,nic nie potrafiące.Otóż p.Natalio bardzo pani się myli i jest grubo w błędzie.I tak jak jedna osoba wspomniała można mieć poważne problemy za to że na forum obarcza pani inne osoby o kradzież.To się nazywa zniesławienie w razie jakby pani nie wiedziała jak to się nazywa.Jaka ja byłam głupia ,że chciałam wrócić do tego zakładu,dobrze ,że się pani nie zgodziła.Niech się pani obudzi to ,że pani ściągnęła osoby do pracy to nie znaczy ,że jesteśmy pani niewolnikami.Za takie pieniądze,które miałyśmy to jest chore i słuchania ile to mnie wszystko kosztuje.Mając zakład trzeba się z tym liczyć.A po drugie to my pani małych pieniędzy nie przynosiłyśmy pani Natalio.Nikt głupi nie jest i umie liczyć.Można z początku mydlić oczy ,ale my fryzjerki rozmawiamy z klientami i się dowiadujemy życia tutaj.I tak było w naszym przypadku.Także pali się pani grunt pod nogami.Czekam tylko kiedy się ta cała farsa zakończy z panią udawającą szefową.Pozdrawiam 😉

ngarstka
    Uczestnik

witaj Kiniu wrocilam do tego postu bo wiedzialam,ze sa tu same klamstwa i ktos to zaczal rozprzestczeniac i teraz wiem kto to! w dalszej czesci postow piszesz ze u mnie pracowalas. Masz na im ie Monika bo tylko taka tutaj pracowala z (***)! z czystym sumieniem , moge napisac,ze Ty nie masz zadnych zaczerwienien jak to nazwalas, i nigdy nie skozystalas z jakiejkolwiek mojej uslugi oprocz regulacji brwi. za ktora niestety mnie wychwalalas. pamietasz? Co do (***) „zodziejstwa”, nie nazlam tego tak, to Wy forumowiczki to tak rozdmuchalyscie, ja stwierdzilam fakt,ze (***) wyniosla spr zet z zakladu, bedaxy jego wlasnoscia i ja zlapalam na goracym,a po tym fakcie sama sie zwolnila i dzieja sie wlasnie takie dziwne opinie teraz. Ja tego nie roztrzasam bo (***) zna prawde ja tez. jak to ktos tam gdzies napisal,ze opinie mozna latwo zepsuc i to fakt,ale nie tylko fryzjerce kosmetyczne tez i to przez klamstwa, kogos takiego jak Ty Moniko . Wiecie co? Mysle,ze nigdy nie skorzystam juz z zadnego forum jesli chodzi o jakakolwiek dorade czegokolweik, bo sama widze na swoim przykladzie, co kilka osob moze zrobic, jak widac na tym przykladzie wyssac sobie cos z palca! Dziekuje Moniko

Aneta
    Uczestnik

Witam p.Natalio widzę ,że ma pani więcej wrogów niż swoich ludzi za sobą ,które pracowały dla pani.Otóż nie jestem Moniką za którą pani mnie uważa.Bardzo krótką ma pani pamięć.Ja natomiast jestem bardzo pamiętliwa i boli mnie to ,że tak się pani w stosunku co do mnie zachowała jak i do moich poprzedniczek.Nie kłamię o tym co napisałam na forum na pani temat.I pani o tym wie i ja wiem i inne dziewczyny ,które pracowały.Jestem osobą,którą pani oszukała i to niesamowicie.Trzyma się pani tylko takiej wersji jak to pani jest pomocna.Otóż myli się pani.Z początku wszystkie tak myślały ,a potem czar pryskał.Nie wszyscy Polacy są tacy nie mili i nie ogarnięci.Ja jak wiem ,że osoba jest dobra to jestem w stanie to powiedzieć i nie oczerniam kogoś,więc niech daruje pani sobie takie rzeczy.Widać teraz z iloma pracownikami pani miała problemy skoro pani strzela kto ja jestem.Ale ja mam to gdzieś.Otóź pracowałam z Karolinką i wiem jakie problemy miała z panią tak jak i Ja.Pani jest osobą miłą jak się trzyma palec prosto w tyłku natomiast jak się lekko skrzywi to wtedy jest gorzej.Ale niestety takie jest życie ,że nie wszystkim się dogodzi.Mogła mieć pani dużo a teraz pomału się wszystko kończy.Pozdrawiam

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 94 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.