Szukam dobrej fryzjerki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Aneta
    Uczestnik

Salon fryzjerski owszem :laugh: piáteczka,ale kosmetyczka nie polecam 🙁

Aneta
    Uczestnik

Dobra fryzjerka jest karolina.Pracuje w salonie fryzjerskim Prestige,

agnessa
    Uczestnik

Kosmetyczke polecam z Armthorpe ma na imie Ania 😉 czesto sie tu oglasza.

violetta
    Uczestnik

jestem fryzjerka od 11 lat, wykonuje swoją pracę dokładnie stawiając na piorytecie zdrowy włos ale mieszkam w sheffield

Kropka86
    Uczestnik

Rzeczywiscie moge polecic fryzjerke Karoline z salonu Prestige,naprawde fajnie strzyze i niedrogo.Godna polecenia

Aneta
    Uczestnik

Witam.Bylam u kosmetyczki w salonie Prestige.która polecila mi maseczké majácá mi usunác moje zaczerwienienia na twarzy.Po dwóch razach zrobienia sobie tej maseczki pootwieraly mi sie pory na twarzy i wygládam okropnie.Moze zostala zle dobrana do twarzy ,ale jezeli kosmetyczka proponuje mi takie cos to powinna wiedziec cos na ten temat.Poszlam do niej sie pokazac,ale stwierdzila ze to nie jej wina widocznie mam taká cere.Zaproponowala mi oxybrazjé ,która kosztuje 45 funtów.Powinna zrobic mi za polowe ceny ,gdyz przez niá mam taká a nie inná twarz.Nie polecam tej kosmetyczki.Nie zna sie na tych kosmetykach i nie wie jakie mogá byc skutki uboczne.Pozdrawiam

ngarstka
    Uczestnik

Witam serdecznie jestem kosmetyczka z salonu Prestige i spokojnie moge powiedziec,ze nigdy umnie nie bylas, poniewa nie mamy maseczek na sprzedaz,a oksybrazja kosztuje 25 funtow. Straszne jak my polki umiemy klamac. Po co torobisz?

kaaziu1
    Uczestnik

ja bardzo lubie Pania kosmetyczke i podoba mi sie jak robi mi brwi, ale wkurza mnie to, ze umawiam sie na konkretna godzine, ide a Pani nie ma, bo nie mogla przyjechac. zdarzylo mi sie juz tak nie raz:( przekladanie wizyty i znow rozczarowanie… czy mozna z tym cos zrobic? wydaje mi sie, ze w koncu ludzie przestana przychodzic… co do fryzjerki Karolina jest super i naprawde zna sie na rzeczy, widac ze jej zalezy. pozdrawiam

BOOKARNIA
    Uczestnik

ponoc w sheffield jest dobry fryzjer(stylista fryzur)jezeli to komus nie za dalego,nie korzystałam ale znam pare zadowolonych klientek.

aaania2
    Uczestnik

Ja moge polecic Iwone Slaczke… (to ta lepsza Iwona) Ja jestem mega zadowolona z jakosci uslug i na 100% szybko z niej nie zrezygnuje. Testowalam chyba wiekszosc polskich „fryzjerow”, wlosy byly zniszczone i nie dokladnie zrobione za nie male pieniadze. Nr tel 07864107342. Oferuje ona takze dojazd do klienta

Hexa
    Uczestnik

Otworzyl nam sie kolejny Pl salon z obcinaniem. 😉 Gdzies w centrum miasta… Strzyze dobrze znana mi Monika- bylam u niej z kolezankami nieraz, jaka jeszcze miala salona na Balby, czy w prywatnym domu. Ogarnia temat i zawsze bylam z niej zadowolona. Spokojna, wywarzona dziewczyna.

Polecam rowniez Karole z Prestigu. Fajna, rozgarnieta dziewczyna, dobrze tnie moje bide wlosiska. Stara sie i oby NIE osiadla na laurach.
    Natomiast pani kosmetyczki z Prestigu nie polecam. Sorry, ale ma slabe kwalifikacje i umiejetnosci… Widze po niej, ze sporo nadrabia mina, kugluje, ma pokonczone jakies tam kursiki, co troche za malo na bycie kosmetyczka w salonie i to pelna geba.
    Robilam u niej paznokice i jakos stylistka tez okazala sie kiepska. Niestety, ale byly one niedopracowane, slabo sie trzymaly; choc z gory jej powiedzialam o co mi chodzi i jakie mam wymagania… Zatem nie fryzjer tak, kosmetyczka nie! 🙂

mandy candy
    Uczestnik

Czy ktos moze ma namiary na Karoline z Prestigu? Dzwonilam tam przed chwila i okazalo sie, ze juz u nich nie pracuje :S

Hexa
    Uczestnik

[quote=”mandy candy” post=2212]Czy ktos moze ma namiary na Karoline z Prestigu? Dzwonilam tam przed chwila i okazalo sie, ze juz u nich nie pracuje :S[/quote] Tez jej szukam, bo chcialam sie wybrac i lipa… B)

karolina Jarczyk
    Uczestnik

WITAM …TU KAROLINA FRYZJERKA …..DLA MOJICH KLIENTEK KTÓRE NIE MAJA MOJEGO NR…07831057473 LUB NA FACEBOOKU…POZDROWIENIA….

Megan
    Uczestnik

Karolina ? czy to teraz znaczy ,ze jestes fryzjerka na telefon? czy pracujesz w innym salonie?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 94 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.