Szukam dobrej fryzjerki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    franek
    Uczestnik

jak bedzie tak samo drogo i taka sama swietna stylistka jak w pierwszym zakladzie to zycze powodzenia,a poprawki za spierniczone wlosy to w cenie czy trzeba bedzie doplacac ? 😀 a po drugie widze ze dobrze poinformowany (na) jestes tak jak z dyplomem co ?

rypituszka
    Uczestnik

dokladnie ,zgadzam sie z poprzednim postem IRENA ROSE to jedno wielkie nieporozumienie ,ta kobieta wogole nie umie scinac ,nic dziwnego ze caly personel uciekl z tego zakladu zeby nie zepsuc sobie reputacji a teraz otwiera drugi 😀 mysli ze kogos nabierze ,kto byl ten wie o czym pisze ,ceny ruchome w zaleznosci od statusu materialnego 😀

beken
    Uczestnik

ty, rypituszka!
    a ty w czym jestes dobra????? i czy ty wogóle cokolwiek potrafisz robic??????bo z tego co widzę to jedynie krytykować innych
    i pakować się swoimi brudnymi buciorami w sfery osobiste!!!

rypituszka
    Uczestnik

po pierwsze od kiedy to my na ty?po drugie moje „buciory” sa czysciejsze niz TY caly ,po trzecie jakim prawem sie wrzynasz jak majtki w dupe ?po czwarte to co ja potrafie robic to moja sprawa ,i kolejna rzecz widze ze mam do czynienia z damskim bokserem ,bo widze ze do innych uczestnikow tej dyskusji nie wyskoczyles z jakimis aluzjami tylko do mnie,a z tego co napisalam to poparlam jedynie post kelek32 ,a ztego co sie orientuje to jest mezczyzna ,wiec jestes zalosny!!! masz jakies udzialy ze tak sie angazujesz obronco ucisnionych??? a moze prawda w oczy zabolala???? i jeszcze jedno to co napisalam to nie krytyka ,tylko szczera prawda a jak ty i twoje pokrzywdzone owieczki to sobie nazwiecie to mam to gdzies …..

Barnsley
    Uczestnik

A ja mam super fryzjerke w Gdansku:))) Jak ktos by chcial skorzystac to podam adres:)))) Zawsze jestem zadowolona z kondycji wlosow i fryzurki:)))

Pozdrawiam:)

Urszula
    Uczestnik

Ja tez mam zajedwabista – w Bialymstoku. Ostatnio bylam u niej prawie 6 lat temu, ale bylam jej wierna od 12 roku zycia, do wyjazdu do UK, czyli 14 lat B) Polecam. Jacys chetni?

Aneta
    Uczestnik

Witam. Byłam w czwartek u Wioli w salonie pani Ireny. Muszę powiedzieć, ze dawno nikt mnie tak dobrze nie obciął. Włosy ładnie postopniowane, fryzura wszystkim się podoba. Pani Irena robiła mi brwi i także wyszło super. Oprócz tego atmosfera bardzo dobra, Wiola jest bardzo miła, no i najważniejsze, że zrobiła mi taką fryzurę jaką chciałam, a nie jaka jej pasowała. Polecam 🙂

jusia227@o2.pl
    Uczestnik

WITAM TU WIOLA DZIĘKUJE ZA DODANIE MIŁEGO KOMENTARZA CIESZĘ SIĘ ŻE JEST PANI ZADOWOLONA POLECAM SIE NA PRZYSZŁOŚĆ.ZAPRASZAM DO SALONU FRYZJERSKIEGO WRAZ Z DROGERIĄ 44 NETHER HALL ROAD DN1 2PZ TELEFON KONTAKTOWY 07840142918.

gawluny2
    Uczestnik

a ja chodze do Ewki i jestem bardzo zadowolona ,robi w domu i bierze bardzo tanio,polecam :cheer:

Sabina
    Uczestnik

Witam. A ja podpiszę się pod tym co napisała anenie1. Dzisiaj skorzystałam z usług Pani Wioli i jestem zadowolona. Jestem pewna że wrócę tam jeszcze nie jeden raz. :cheer:

jusia227@o2.pl
    Uczestnik

WITAM TU WIOLA DZIĘKUJE ZA DODANIE MIŁEGO KOMENTARZA CIESZĘ SIĘ ŻE JEST PANI ZADOWOLONA POLECAM SIE NA PRZYSZŁOŚĆ.ZAPRASZAM DO SALONU FRYZJERSKIEGO WRAZ Z DROGERIĄ 44 NETHER HALL ROAD DN1 2PZ TELEFON KONTAKTOWY 07840142918.

andzia
    Uczestnik

czy ktos wie jak ma na imie pani fryzjerka z salonu prestige.krecone krotkie blond wlosy,szczupla i bardzo sympatyczna.Nie pamietam imienia tej pani ale chce bardzo ja pochwalic za ombre na wlosach.Wszystkimsie bardzo podobalo:)) jest pani super w tym co robi. polecilam pania kilku osobom i mam nadz ze wkrotce do pani zawitaja@:)))pozdrawiam

Perelkos
    Uczestnik

Wracając do Tematu

Osobiscie polecam Sylwie z Intake , ścieła moją Żone na krótko i jest bardzo zadowolona jak i Ja B) , Jeżeli trzeba nr. wyśle na priv ,
    Dużo kobiet zadowolonych jest z jej usług fryzjerskich . Powtarzam Kobiet … nie dziewczynek wypowiadających się w tym temacie .
    I w ogóle mamy te same fury hehe 😛

mat be
    Uczestnik

Ja osobicie polecam fryzjera zaraz koło „Donney” miła obsługa i ogólnie wszystko jak dla mnie na +

kaaziu1
    Uczestnik

Witam 🙂 Wczoraj scinalam wlosy u ,,Ireny Rose” obok NIEBIESKIEJ PRZYCHODNI 8 TO 8 (nie mylic z salonem obok zielonego bo to dwa rozne) i jestem bardzo zadowolona!! Mila obsluga, wlosy zrobione tak jak chcialam. Z czystym sumieniem polecam!!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 94 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.