Szukam dobrej fryzjerki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ania_P
    Uczestnik

witaj, nie polecam salonu Prestige, duzo osob zalowalo ze poszlo, ja z wlasnego doswiadczenia moge to potwiedzic, proste sciecie a i tak krzywo zostalam obcieta, wiec poszlam na poprawke do Julity. A jak zadzwonilam do salonu z reklamacja ze wlosy sa krzywo sciete, pani fryzjerka skomentowała, „tak?, a tak sie starałam” Nie było problemu oczywiscie zeby to poprawiła, ale ja wolałam isc do kogos bardziej profesjonalnego. Ogolnie moze wrazenie miłe, bo dziewczyny tam są mile, ale jesli chodzi o umiejętności, to troche im ich brakuje. Jezeli nie masz nadal kontaktu do Julity daj znac wysle ci na priv.

agnessa
    Uczestnik

No niestety nadal nie mam kontaktu do tej Julity. Jak mozesz to podeslij mi bede wdzieczna 😉

Urszula
    Uczestnik

A ja chodze do milej pani na Beckett Road. Nie trzeba czekac miesiacami na wizyte i strzyzenie kosztuje tylko £7, a jakosc sciecia jak najbardziej wysoka. 😀

agnessa
    Uczestnik

A jesli chodzi o farbowanie to kogo polecicie?

magdalena
    Uczestnik

[b]Lucyna napisane:[/b]
    [quote]A ja chodze do milej pani na Beckett Road. Nie trzeba czekac miesiacami na wizyte i strzyzenie kosztuje tylko £7, a jakosc sciecia jak najbardziej wysoka. :D[/quote]

Prosze napisz namiary do tej Pani, ja potrzebuje zwyklego podciecia wlosow i jak narazie nie moge znalezc zadnej fryzjerki, ktora zrobi to tak abym byla zadowolona 🙂
    Z gory dziękuje!

Urszula
    Uczestnik

Jej salon nazywa sie 'Bonds of Doncaster’ To jest na poczatku Beckett Road, jakos w poblizu pralni. Dokladnie 29 Beckett Road.
    Nr tel 01302 326965

jula
    Uczestnik

witam a ja za to polecam salon prestige, jestem fryzjerka z 15 letnim stazem i jako tako sama nie potrafie zrobic sobie np balejazu dziewczyny zrobily mi go swietnie bez zadnych uszczerbkow, i ktos skomentowal ze ceny sa wysokie a co wy gadacie za balejaz na moich dlugich wlosach wziely 50£ gdzie w salonie angielskim kosztuje powyzej 80£ i wlosy i tak pozostaja zolte, a tak zatym polecam bardzo 😉

Urszula
    Uczestnik

Ja slyszalam od paru znajomych osob, ze scinaniem wlosow nie za bardzo sobie radza w tym salonie. Moze farbowanie im lepiej wychodzi.
    Co do cen, to co salon, to roznice w cenie.
    Kiedys chodzilam do angieslkiego salonu na Balby i pamietam, ze za pasemka braly babeczki £20, a baleyage £40.
    U mojej babeczki place za sciecie tylko £7, wiec sadze, ze farbowanie tez nie kosztuje zbyt drogo. Tylko jaki tego efekt, nie mam pojecia.

dominisia20
    Uczestnik

Czy ten salon fryzjerski Bonds ma jakas polka?Czy jest to salon angielski na ile procent bede obcieta tak jak mi sie umarzy mianowicie fryzurka z obrazka?Jaki to bedzie mniej wiecej koszt?

Urszula
    Uczestnik

To jest angielski salon. Nie wiem jak ta pani radzi sobie, kiedy ma fotke fryzury. Ja i moje znajome tlumaczylysmy mniej wiecej o co chodzi. Za sciecie na sucho placilysmy £7.
    Swoja droga kiedys poszlam do salonu Victor Victoria na Balby ze zdjeciem i fryzjerka widziala zupelnie co innego na tej fotce, niz ja. W koncu sciela mnie, jak chcialam, ale powiedzialam, ze wiecej tam nie pojde, bo czulam sie jak glupek. Pani byla strasznie zaskoczona momentami, kiedy tlumaczylam jej, o co mi chodzi.
    Tak, ze posiadanie zdjecia z upragniona fryzura nie gwarantuje, ze pani, ktorej powierzamy nasze wlosy, nie bedzie miala stu pytan do. 😉

Aneta
    Uczestnik

ja polecam salon prestige,miła ifachowa obsługa.ściecie jak z obrazka i kolor dobrany super.mega plus dla tego salonu.mają drugi salon w scunthorpe,wiec sie rozwijają.piątka dla tych osób.

Aneta
    Uczestnik

całkowicie popieram.salon prestige to najlepszy salon z polskimi fryzjerkami.

Urszula
    Uczestnik

A w Doncaster jest jeszcze jakis inny?

ania
    Uczestnik

ja chodze do PRESTIGE ,jestem zadowolona,zawsze robila mi wlosy Karoloina-dlugie czarne wlosy :kiss: jestem bardzo zadowolona,daja sie ulozyc po umyciu w domu :kiss: ,kolor tez spoko :kiss: byly tam jeszcze inne dziewczyny ale jeszcze nie korzystalam z pracy ich rak to nie moge sie wypowiedziec,bylam niedawno ,jest tylko Karolina ale akurat jej nie bylo i w zastepstwie byla dziewczyna z tego drugiego zakladu i tez spoko zrobila,efekt moge powiedziec ciut lepszy w malowaniu od Karoliny,ale za strzyzenie plus dla Karoliny daje ;)i prosze pamietac kobietki i dziewczyny ze trzeba sie samemu przylozyc do fryzury potem,nie wystarczy umyc i wysuszyc 😛 a bedziecie super czy to z PRESIGE czy to od JULITY czy od IWONY czy tez od MONIKI i kazdej innej fryzjerki

Aneta
    Uczestnik

Ja bylam w salonie prestige i wlosy mialam zrobione fajnie.Jednak co do kosmetyczki jest niemila ,sprawia wrazenie niezadowolonej .oprocz tego nie jestem zadowolona z jej uslug.zrobila mi paznokcie ,ktore odpadly po 2 dniach.nie poszlam tam aby mi poprawila wolalam isc do innej kosmetyczki.Probowala mi wepchac swoje kosmetyki z firmy nantes,ktorej w ogole nie znam.Sprawdzalam w necie kwoty tych kosmetykow i bylam w szoku,gdyz te kosmetyki sa o wiele tansze w Polsce nawet z oplata pocztowa mnie taniej wyniesie.Pozdrawiam .

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 94 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.