Szukam dobrej fryzjerki
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Zdrowie › Szukam dobrej fryzjerki
- Ten temat ma 93 odpowiedzi, 44 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 6 miesięcy temu przez
jusia227@o2.pl.
-
AutorWpisy
-
29th marzec 2012 o 12:28 am #4041
Ania_P
Uczestnikwitaj, nie polecam salonu Prestige, duzo osob zalowalo ze poszlo, ja z wlasnego doswiadczenia moge to potwiedzic, proste sciecie a i tak krzywo zostalam obcieta, wiec poszlam na poprawke do Julity. A jak zadzwonilam do salonu z reklamacja ze wlosy sa krzywo sciete, pani fryzjerka skomentowała, „tak?, a tak sie starałam” Nie było problemu oczywiscie zeby to poprawiła, ale ja wolałam isc do kogos bardziej profesjonalnego. Ogolnie moze wrazenie miłe, bo dziewczyny tam są mile, ale jesli chodzi o umiejętności, to troche im ich brakuje. Jezeli nie masz nadal kontaktu do Julity daj znac wysle ci na priv.
29th marzec 2012 o 2:46 am #4042agnessa
UczestnikNo niestety nadal nie mam kontaktu do tej Julity. Jak mozesz to podeslij mi bede wdzieczna 😉
30th marzec 2012 o 1:21 am #4045Urszula
UczestnikA ja chodze do milej pani na Beckett Road. Nie trzeba czekac miesiacami na wizyte i strzyzenie kosztuje tylko £7, a jakosc sciecia jak najbardziej wysoka. 😀
30th marzec 2012 o 2:34 am #4047agnessa
UczestnikA jesli chodzi o farbowanie to kogo polecicie?
30th marzec 2012 o 7:11 am #4048magdalena
Uczestnik[b]Lucyna napisane:[/b]
[quote]A ja chodze do milej pani na Beckett Road. Nie trzeba czekac miesiacami na wizyte i strzyzenie kosztuje tylko £7, a jakosc sciecia jak najbardziej wysoka. :D[/quote]Prosze napisz namiary do tej Pani, ja potrzebuje zwyklego podciecia wlosow i jak narazie nie moge znalezc zadnej fryzjerki, ktora zrobi to tak abym byla zadowolona 🙂
Z gory dziękuje!3rd kwiecień 2012 o 8:07 am #4061Urszula
UczestnikJej salon nazywa sie 'Bonds of Doncaster’ To jest na poczatku Beckett Road, jakos w poblizu pralni. Dokladnie 29 Beckett Road.
Nr tel 01302 32696523rd kwiecień 2012 o 8:51 am #4125jula
Uczestnikwitam a ja za to polecam salon prestige, jestem fryzjerka z 15 letnim stazem i jako tako sama nie potrafie zrobic sobie np balejazu dziewczyny zrobily mi go swietnie bez zadnych uszczerbkow, i ktos skomentowal ze ceny sa wysokie a co wy gadacie za balejaz na moich dlugich wlosach wziely 50£ gdzie w salonie angielskim kosztuje powyzej 80£ i wlosy i tak pozostaja zolte, a tak zatym polecam bardzo 😉
23rd kwiecień 2012 o 11:09 pm #4126Urszula
UczestnikJa slyszalam od paru znajomych osob, ze scinaniem wlosow nie za bardzo sobie radza w tym salonie. Moze farbowanie im lepiej wychodzi.
Co do cen, to co salon, to roznice w cenie.
Kiedys chodzilam do angieslkiego salonu na Balby i pamietam, ze za pasemka braly babeczki £20, a baleyage £40.
U mojej babeczki place za sciecie tylko £7, wiec sadze, ze farbowanie tez nie kosztuje zbyt drogo. Tylko jaki tego efekt, nie mam pojecia.26th kwiecień 2012 o 5:49 am #4127dominisia20
UczestnikCzy ten salon fryzjerski Bonds ma jakas polka?Czy jest to salon angielski na ile procent bede obcieta tak jak mi sie umarzy mianowicie fryzurka z obrazka?Jaki to bedzie mniej wiecej koszt?
26th kwiecień 2012 o 7:53 am #4130Urszula
UczestnikTo jest angielski salon. Nie wiem jak ta pani radzi sobie, kiedy ma fotke fryzury. Ja i moje znajome tlumaczylysmy mniej wiecej o co chodzi. Za sciecie na sucho placilysmy £7.
Swoja droga kiedys poszlam do salonu Victor Victoria na Balby ze zdjeciem i fryzjerka widziala zupelnie co innego na tej fotce, niz ja. W koncu sciela mnie, jak chcialam, ale powiedzialam, ze wiecej tam nie pojde, bo czulam sie jak glupek. Pani byla strasznie zaskoczona momentami, kiedy tlumaczylam jej, o co mi chodzi.
Tak, ze posiadanie zdjecia z upragniona fryzura nie gwarantuje, ze pani, ktorej powierzamy nasze wlosy, nie bedzie miala stu pytan do. 😉1st maj 2012 o 8:05 am #4237Aneta
Uczestnikja polecam salon prestige,miła ifachowa obsługa.ściecie jak z obrazka i kolor dobrany super.mega plus dla tego salonu.mają drugi salon w scunthorpe,wiec sie rozwijają.piątka dla tych osób.
1st maj 2012 o 8:08 am #4238Aneta
Uczestnikcałkowicie popieram.salon prestige to najlepszy salon z polskimi fryzjerkami.
1st maj 2012 o 6:33 pm #4239Urszula
UczestnikA w Doncaster jest jeszcze jakis inny?
2nd maj 2012 o 1:34 am #4240ania
Uczestnikja chodze do PRESTIGE ,jestem zadowolona,zawsze robila mi wlosy Karoloina-dlugie czarne wlosy :kiss: jestem bardzo zadowolona,daja sie ulozyc po umyciu w domu :kiss: ,kolor tez spoko :kiss: byly tam jeszcze inne dziewczyny ale jeszcze nie korzystalam z pracy ich rak to nie moge sie wypowiedziec,bylam niedawno ,jest tylko Karolina ale akurat jej nie bylo i w zastepstwie byla dziewczyna z tego drugiego zakladu i tez spoko zrobila,efekt moge powiedziec ciut lepszy w malowaniu od Karoliny,ale za strzyzenie plus dla Karoliny daje ;)i prosze pamietac kobietki i dziewczyny ze trzeba sie samemu przylozyc do fryzury potem,nie wystarczy umyc i wysuszyc 😛 a bedziecie super czy to z PRESIGE czy to od JULITY czy od IWONY czy tez od MONIKI i kazdej innej fryzjerki
6th maj 2012 o 9:42 pm #4255Aneta
UczestnikJa bylam w salonie prestige i wlosy mialam zrobione fajnie.Jednak co do kosmetyczki jest niemila ,sprawia wrazenie niezadowolonej .oprocz tego nie jestem zadowolona z jej uslug.zrobila mi paznokcie ,ktore odpadly po 2 dniach.nie poszlam tam aby mi poprawila wolalam isc do innej kosmetyczki.Probowala mi wepchac swoje kosmetyki z firmy nantes,ktorej w ogole nie znam.Sprawdzalam w necie kwoty tych kosmetykow i bylam w szoku,gdyz te kosmetyki sa o wiele tansze w Polsce nawet z oplata pocztowa mnie taniej wyniesie.Pozdrawiam .
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.