polskie uslugi transportowe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    andrzej
    Uczestnik

Czy ktos poleci transport na lotnisko.Chodzi mi o to ze jak sie umowie na jakas godzine to przyjedzie.

Doncaster
    Klucznik

Chyba trudno o takich 🙂

andrzej
    Uczestnik

Sa takie ogloszenia ze dostepny 24/h

andrzej
    Uczestnik

Czy ktos wogole korzystal z takich uslug?

jezeli potrzebujesz transportu to dzwon pod nr 07769299607
    transport z lotniska w doncaster 10 funtów
    pozostałe miasta cena do uzgodnienia

Doncaster
    Klucznik

[b]andrew70 napisane:[/b]
    [quote]Sa takie ogloszenia ze dostepny 24/h[/quote]
    Sam jeszcze nie miałem przyjemności. Myślę, że najlepsza metoda na sprawdzenie to zadzwnić do kolesia o 3.30 rano. Jak nie odbiera to znaczy, że troche przesadził z tym 24/h 🙂

michal100225
    Uczestnik

ja woze ludzi na lotniska, jak Ci potrzeba to napisz gdzie kiedy i na ktora, tez sie oglaszam na doncaster.pl moj nr 07716981243

agnessa
    Uczestnik

Tylko uwazam ze sobie za drogo licza. Porownanie za przejazd ok 3 mil w taxi zaplacisz ok 4-5£ a ci z ogloszen licza sobie 15.

kaaziu1
    Uczestnik

ja polecam tego chlopaka 07896254972 nie raz po niego dzwonilam, nigdy sie nie spoznil. i ma dosyc tanio. jestem zadowolona wiec polecam:):)

Zdzislaw
    Uczestnik

Tak ale ci z taxi mają licencje i uprawnienia a nasze wozaki robia to nie legalnie fakt 10 czy 15 funtów za kilka mil to już zdzierstwo godne pożałowania tymbardziej ze od god. 5.30 do god 23.30 co 30 min odchodzą autobusy linii 91 z lotniska za który zapłacisz 2.90 i jesteś w centrum a dzwoniąc po Taxi kasują 1.50/milę do godziny 20.00 a od 20.00 2 funty/milę.

[b]zik24 napisane:[/b]
    [quote]Tak ale ci z taxi mają licencje i uprawnienia a nasze wozaki robia to nie legalnie fakt 10 czy 15 funtów za kilka mil to już zdzierstwo godne pożałowania tymbardziej ze od god. 5.30 do god 23.30 co 30 min odchodzą autobusy linii 91 z lotniska za który zapłacisz 2.90 i jesteś w centrum a dzwoniąc po Taxi kasują 1.50/milę do godziny 20.00 a od 20.00 2 funty/milę.[/quote]

do centrum z lotniska jest 7 mil
    balby 9
    kirk sandal 12
    edlington 15
    wez sobie kalkulator i policz ile taksówka kosztuje
    a potem zacznij pisac

Zdzislaw
    Uczestnik

Nie potrzebuję kalkulatora by sobie to obliczyć to raz a dwa stawki za przewóz osób mogą sobie ustalać licencjonowani przewoźnicy ,jak chcesz to proponuję abyś podszedł sobie do Doncaster Council zdał egzamin i opłacił licencje na rok 2000 funtów a puźniej możesz się tu wytrząśać. A jak jesteś taki obliczony to ciekawe czy wiesz ile kosztuje oferowanie takich usłóg bez licencji,jak już się dowiesz to przelicz czy ci się to opłaci.
    Pozdrawiam.

taxi24
    Uczestnik

DO ZIK24
    NIEROZUMIEM DLACZEGO KRYTYKUJESZ OSOBY KTORE PROBUJA SOBIE DOROBIC DOWOZAC LUDZI NA LOTNISKA I NIETYLKO.WCALE NIE MUSISZ KORZYSTAC Z ICH USLUG.FAKT JEST TAKI ZE OSOBY TAKIE JAK TY KRYTYKUJA PRZEWOZNIKOW NA FORUM A POTEM KORZYSTAJA Z ICH USLUG GDY SA W POTRZEBIE.

[b]taxi24 napisane:[/b]
    [quote]DO ZIK24
    NIEROZUMIEM DLACZEGO KRYTYKUJESZ OSOBY KTORE PROBUJA SOBIE DOROBIC DOWOZAC LUDZI NA LOTNISKA I NIETYLKO.WCALE NIE MUSISZ KORZYSTAC Z ICH USLUG.FAKT JEST TAKI ZE OSOBY TAKIE JAK TY KRYTYKUJA PRZEWOZNIKOW NA FORUM A POTEM KORZYSTAJA Z ICH USLUG GDY SA W POTRZEBIE.[/quote]

w oczy go kole ze ktos sobie dorabia a on nie

rozpisuje sie o licencjach a napewno jest kretynem który nawet prawka nie ma

[b]zik24 napisane:[/b]
    [quote]Nie potrzebuję kalkulatora by sobie to obliczyć to raz a dwa stawki za przewóz osób mogą sobie ustalać licencjonowani przewoźnicy ,jak chcesz to proponuję abyś podszedł sobie do Doncaster Council zdał egzamin i opłacił licencje na rok 2000 funtów a puźniej możesz się tu wytrząśać. A jak jesteś taki obliczony to ciekawe czy wiesz ile kosztuje oferowanie takich usłóg bez licencji,jak już się dowiesz to przelicz czy ci się to opłaci.
    Pozdrawiam.[/quote]

jak jestes taki chojrak to wyslij mi swoj numer telefonu to ci powiem prosto w twarz co o tobie mysle .
    i radze zebys na tym forum nie grozil nikomu
    pamietaj ze uzytkownicy internetu nie sa anonimowi
    wystarczy 5 min zeby namierzyc twoje ip i adres

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 33 w sumie)
  • Temat ‘polskie uslugi transportowe’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.