???? co tu robić jak się nikogo nie zna:(

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 55 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Malwina Szalata
    Uczestnik

Himenes temat po prostu musiał dojrzeć i właśnie, przestanmy już PIŁOWAC tylko działajmy 🙂 Trzeba przede wszystkim wyznaczyć miejsce, Kuchnia jest dobrym pomysłem, ale może ktoś ma.inne propozycje? 🙂

Etanea
    Uczestnik

Nie zgubie sie lol mi 9.11 tez pasuje przynajmniej na razie 😉

Maciek
    Uczestnik

to gicio,tylko miejsce dobrać trza,bo Kuchnia w sobotę to zależy od ,której godziny….późniejsze to lipa,bo ludków dużo i głośno,pewnie Miłosz nic nie będzie miał na przeciw :)?…ostatnio wspominał,że chciałby zrobić coś na namiastkę oktober fest z piwem i golonką…ciekaw jestem,czy ten pomysł jest jeszcze aktualny?…bo można płączyć przyjemne z pożytecznym jak mawia prezydent Bronisław K. :))

Etanea
    Uczestnik

Mi jest obojetne gdzie abym sie tylko wyrwala z domu !! 🙂

Marcin Bojar
    Uczestnik

A wiecie co ja tez bym sie wybral na takie spotkanie, tylko moze akurat nie w Kuchni a moze np.: w Walkabout, bede sledzil postepy w sprawie, jak sie sytuacja rozwinie i spoko by bylo poznac nowych ludzi

Malwina Szalata
    Uczestnik

Fakt w sobotę są 'potańcowki’ w Kuchni ale ludzie schodzą się dopiero koło 23, moglibyśmy zacząć myślę 18-19? Powiem szczerze Masa ze nie bylam jeszcze w tym lokalu, gdzie to jest i co to za lokal? Aneta wiem co czujesz 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

Miłosz z pewnością nie miałby nic przeciwko, to przecież dla niego interes 😉

Marcin Bojar
    Uczestnik

Nowa_w_dn jest to angielski typowy pub, dokladniej nazwy ulicy nie pamietam, ale miesci sie obok klubu Mood jak dobrze pamietam heh bylem tam pare razy i jest tam dosc miejsca mysle, ale jesli wybierzecie Kuchnie to tez bym sie podlaczyl pod takie spotkanie 🙂 dawajcie poprostu znac czy nadal temat aktualny i czy data sie nie zmienia, a co do Milosza to mysle, ze jakby mu powiedziec wczesniej o czym takim to napewno by wygospodarowal troche miejsca 🙂

Etanea
    Uczestnik

Z tego co pamietam to tam w tej kuchni nic sie nie dzieje w godz 18-19 wiec nie sadze zeby byl problem z miejscem. wiec moze ustalmy 09.10 godz 19 w kuchni polskiej!!

Etanea
    Uczestnik

mialam na mysli 09.11

Marcin Bojar
    Uczestnik

A tak z ciekawosci wogole pytam: o jakiej liczbie osob mowimy chcacych przyjsc na takie spotkanie?

Malwina Szalata
    Uczestnik

Masa na tą chwilę raczej trudno to oszacować, oby było jak najwięcej, mam nadzieję że co najmniej 20 osób ale kto wie… Myślę ze przydałaby się zmiana tematu zamiast co robić gdy się nikogo nie zna to np. Organizujemy spotkanie towarzyskie 9.11 lub cos w tym stylu, da się tak zrobić? Panie moderatorze? 🙂

Doncaster
    Klucznik

[quote=”nowa_w_dn” post=4131]Myślę ze przydałaby się zmiana tematu zamiast co robić gdy się nikogo nie zna to np. Organizujemy spotkanie towarzyskie 9.11 lub cos w tym stylu, da się tak zrobić? Panie moderatorze? :)[/quote] Faktycznie trochę odbiegło to od tematu 😉 Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie utworzenie nowego tematu. Można też utworzyc nowe wydarzenia w dziale wydarzeń i zapraszac inne osoby… jest tam pole na opis wydarzenia, adres (jest nawet mapka) i lista gosci 😉

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 lat, 10 miesięcy temu przez Doncaster.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 2 lata temu przez Doncaster.
    Malwina Szalata
    Uczestnik

mam nadzieję, że dobrze to zrobiłam? Panie Moderatorze, jest ok? 😉

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 lat, 10 miesięcy temu przez Malwina Szalata.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 2 lata, 8 miesięcy temu przez Doncaster.
    Malwina Szalata
    Uczestnik

Proszę dla wszystkich zainteresowanych link do nowego tematu 🙂 teraz tam będziemy wymieniać się uwagami i pomysłami, ok?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 lat, 10 miesięcy temu przez Malwina Szalata.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 2 lata, 8 miesięcy temu przez Doncaster.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 55 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.