???? co tu robić jak się nikogo nie zna:(

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 55 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

🙁 włąśnie 🙁 jestem od kilku tyg w sheffield ale szczerze mówiąc niko go nie znam, chciałabym gdzieś wyjść na kawę, spacer, do klubu, nie mam randek na myśli żeby rzecz była jasna, dziewczyny, chłopaki piszczie coś jeśli znacie jakieś fajne, ciekawe miejsca, cluby, ludzi, proszę:)

jacek leszek
    Uczestnik

hej,jak chcesz to mozesz z nami gdzies wyjsc,w weekendy wychodzimy do pubu,pograc w bilard,lub na karaoke itp.mieszkam w doncaster,czasem bywam w sheffield,jesli chcesz podaj e mail,pozdrawiam

Anonimowy
    Gość

szkoda ze jestes troche daliej,tez nieznamy nikogo,alie mieszkamy v doncaster 🙁

rle1962
    Uczestnik

ten sam mam problem 🙂 a mieszkam w dn2

Agata Sworowska
    Uczestnik

Witam

Widzę że dużo ludzi ma ten sam problem brak znajomych z którymi można pogadać napić się kawy i takie tam 🙁
    Ja też mam ten problem 🙂
    Mieszkamy w Doncaster niby wielu tu polaków ale jakoś ciężko nawiązać znajomości .
    A nie raz człowiek miałby ochotę usiąść napić się kawy pogadać .

dorota
    Uczestnik

Witam.

Jestem nowa na forum i mam ten sam problem. Od roku mieszkam w Sheffield i nikogo tutaj nie znam zeby moc gdzies wyjsc, napic sie kawy z kolezanka czy spotkac sie zeby dzieci pobawily sie razem.

Pozdrawiam forumowiczow xx :S

norek
    Uczestnik

nooo to macie 2 osoby z Sheffield i 3 z Doncaster, teraz wystarczy sie zdzwonic i na piwo 🙂 ale ja jestem zaje**sty 😀

Malwina Szalata
    Uczestnik

czyli pomysł jest taki, aby raz w miesiącu organizować spotkania dla osób z w/w problemem 🙂 musi tylko znaleźć się jakiś organizator 🙂

Agata Sworowska
    Uczestnik

tylko organizator by się musiał znaleźć ihihihihihih 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

motylek myślisz, że jest to mało prawdopodobne? czy coś innego Cię rozbawiło? 😉

Agata Sworowska
    Uczestnik

ja tylko tak się śmieję bo wszyscy by chcieli ale jak już by trzeba było się zająć konkretnie to wtedy zawsze jest mało chętnych 🙂
    ale może jest ktoś kto chętnie zgra wszystkich w konkretne miejsce i czasie 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

Ja chętnie się podejmę tego wyzwania ale termin wypadalby dopiero w listpadzie gdyż wcześniej nie będę miała z kim dzieci zostawić 😛 czy jeszcze ktoś z Was uważa to za dobry pomysl?

Robert
    Uczestnik

ja też jestem nowy w „mieście” 😉
    co prawda znam kilka osób, ale przydadzą się jakieś nowe znajomości 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

ooo widzę, że mnóstwo osób wyraziło chęć uczestniczenia w spotkaniu 🙂

Matt
    Uczestnik

😉 a ja to chciałbym się zakochać….

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 55 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.