???? co tu robić jak się nikogo nie zna:(
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › ???? co tu robić jak się nikogo nie zna:(
- Ten temat ma 54 odpowiedzi, 17 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 6 miesięcy temu przez
kasia.
-
AutorWpisy
-
5th październik 2013 o 12:56 pm #6666
Malwina Szalata
UczestnikPrzestań Matt, szkoda czasu i nerwów 😉 ale kto wie, może gdyby zorganizować takie spotkania to znalazlbys na jednym z nich bratnia duszę 😉
6th październik 2013 o 12:26 am #6669Etanea
UczestnikWitam, co prawda znam troche osob w Doncaster ale z checia bym sie na takie spotkanie wybrala 😉
6th październik 2013 o 10:18 pm #6674Patryk29
UczestnikOho, widze do Doncaster zawitaly posilki 🙂
Jesli bedziecie cos organizowac, a ewentualnie nie bedziecie mieli osoby ktora zajmie sie szczegolami i chetnie potowarzyszy, smialo piszcie 😉6th październik 2013 o 10:41 pm #6675Maciek
Uczestnik…ja też jestem za …a nawet przeciw…. :))
6th październik 2013 o 10:45 pm #6676Maciek
Uczestnikproponuję-piątek 11.10… godz.16.30 Kuchnia Polska…..o tej porze jest duzo miejsca i spokojnie, można w 10 czy 15 osób zjeść obiad i wypic sobie dobre piwko przy muzyczce pogawędzić 🙂
6th październik 2013 o 11:39 pm #6678Malwina Szalata
UczestnikOo sprawa powoli nabiera rozpędu 🙂 himenes myślę że termin spotkania powinien być w trochę późniejszym czasie aby jak najwięcej osób mogło się.o nim dowiedzieć i zorganizować sobie czas na ten dzień, jak sądzisz? Kuchnia Polska to niezły pomysł ale obiad to tak trochę sztywno i oficjalnie…dawać pomysły 🙂
6th październik 2013 o 11:44 pm #6679Etanea
UczestnikNie chce tu marudzic ale mi by bardziej pasowal 25,26.10 :cheer:
6th październik 2013 o 11:46 pm #6680Etanea
UczestnikJa uwazam ze mozna sie spotkac w jakims clubie lub pubie na drinka a Potem ruszyc w miasto 😉 co wy na to?
7th październik 2013 o 12:07 am #6681Malwina Szalata
UczestnikJa myślę że od dzisiaj za miesiąc, czyli 8.11 piątek lub 9.11 sobota, będzie czas zeby zebrać jak największą ilość osób. Aneta jak już ruszymy w miasto to połowa ekipy się pogubi, część zostanie w jednym lokalu, część w drugim itp..to może jednak wybrać jedno miejsce w którym będzie można spokojnie poznać się nawzajem, delikatnie podrinkowac, ale zasadniczy cel spotkania to właśnie nawiązanie nowych znajomości a wydaje mi się że krazac po mieście i pubach trudno byloby o jakis dialog 🙂 hmm?
7th październik 2013 o 12:39 am #6682Etanea
UczestnikTo fakt, Latwo sie zgubic nawet jak jest sie ze znajomymi… W takim razie jestem otwarta na propozycje;)
7th październik 2013 o 7:54 am #6684rle1962
UczestnikJa sie ousze jak najbardziej tylko nie eiem czy mi termin będzie pasowal bo bo bardzo duzo pracuje. . Ale postaram sie napewno byc 9.11 na chwile obexna najbardziej mi pasuje
7th październik 2013 o 11:02 am #6685Agata Sworowska
Uczestnikwidze ze od sierpnia sie nam rozwinelo spotkanie 🙂
super a myslalam ze skonczy sie na pisaniu ihihihihi
ja tez jestem za i z checia wpadne na soczek ale u mnie niestety zadecyduje corka hihihi poniewaz bede juz 31 tygodniu ciazy 🙂
ale jak na razie za spotkaniem aby posiedziec jestem za7th październik 2013 o 6:10 pm #6686Malwina Szalata
UczestnikOk, to ustalamy termin 9.11, październik i tak jest miesiącem trzeźwości 😉 do tego czasu powinna uzbierać się spora grupka i będzie ciekawie :p motylek dasz radę, córcia poczeka 😉
7th październik 2013 o 6:24 pm #6687Maciek
Uczestnikpo pierwsze primo….NOWA,ja tylko tak strzeliłem,żeby sprowokowac termin,bo jak ktoś słusznie zauważył piłujecie temat od sierpnia i nici…z dzamprezy :).po drugie primo optimo…to wcale nie musi to byc Kuchnia,choć lubie coś op….ć na ciepło :)…..co do trunków to wolna amerykanka…soczki,piwo,whysky,co kto woli…9 listopada jest ok,ja i tak każdy weekend mam wolny…przy okazji uczcimy kolejny rok Święta Niepodległości :))…no i jest okazja 🙂
7th październik 2013 o 6:27 pm #6688Maciek
UczestnikANETA 11…tylko sie nie zgub 😛
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.