???? co tu robić jak się nikogo nie zna:(

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 55 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Malwina Szalata
    Uczestnik

Przestań Matt, szkoda czasu i nerwów 😉 ale kto wie, może gdyby zorganizować takie spotkania to znalazlbys na jednym z nich bratnia duszę 😉

Etanea
    Uczestnik

Witam, co prawda znam troche osob w Doncaster ale z checia bym sie na takie spotkanie wybrala 😉

Patryk29
    Uczestnik

Oho, widze do Doncaster zawitaly posilki 🙂
    Jesli bedziecie cos organizowac, a ewentualnie nie bedziecie mieli osoby ktora zajmie sie szczegolami i chetnie potowarzyszy, smialo piszcie 😉

Maciek
    Uczestnik

…ja też jestem za …a nawet przeciw…. :))

Maciek
    Uczestnik

proponuję-piątek 11.10… godz.16.30 Kuchnia Polska…..o tej porze jest duzo miejsca i spokojnie, można w 10 czy 15 osób zjeść obiad i wypic sobie dobre piwko przy muzyczce pogawędzić 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

Oo sprawa powoli nabiera rozpędu 🙂 himenes myślę że termin spotkania powinien być w trochę późniejszym czasie aby jak najwięcej osób mogło się.o nim dowiedzieć i zorganizować sobie czas na ten dzień, jak sądzisz? Kuchnia Polska to niezły pomysł ale obiad to tak trochę sztywno i oficjalnie…dawać pomysły 🙂

Etanea
    Uczestnik

Nie chce tu marudzic ale mi by bardziej pasowal 25,26.10 :cheer:

Etanea
    Uczestnik

Ja uwazam ze mozna sie spotkac w jakims clubie lub pubie na drinka a Potem ruszyc w miasto 😉 co wy na to?

Malwina Szalata
    Uczestnik

Ja myślę że od dzisiaj za miesiąc, czyli 8.11 piątek lub 9.11 sobota, będzie czas zeby zebrać jak największą ilość osób. Aneta jak już ruszymy w miasto to połowa ekipy się pogubi, część zostanie w jednym lokalu, część w drugim itp..to może jednak wybrać jedno miejsce w którym będzie można spokojnie poznać się nawzajem, delikatnie podrinkowac, ale zasadniczy cel spotkania to właśnie nawiązanie nowych znajomości a wydaje mi się że krazac po mieście i pubach trudno byloby o jakis dialog 🙂 hmm?

Etanea
    Uczestnik

To fakt, Latwo sie zgubic nawet jak jest sie ze znajomymi… W takim razie jestem otwarta na propozycje;)

rle1962
    Uczestnik

Ja sie ousze jak najbardziej tylko nie eiem czy mi termin będzie pasowal bo bo bardzo duzo pracuje. . Ale postaram sie napewno byc 9.11 na chwile obexna najbardziej mi pasuje

Agata Sworowska
    Uczestnik

widze ze od sierpnia sie nam rozwinelo spotkanie 🙂
    super a myslalam ze skonczy sie na pisaniu ihihihihi
    ja tez jestem za i z checia wpadne na soczek ale u mnie niestety zadecyduje corka hihihi poniewaz bede juz 31 tygodniu ciazy 🙂
    ale jak na razie za spotkaniem aby posiedziec jestem za

Malwina Szalata
    Uczestnik

Ok, to ustalamy termin 9.11, październik i tak jest miesiącem trzeźwości 😉 do tego czasu powinna uzbierać się spora grupka i będzie ciekawie :p motylek dasz radę, córcia poczeka 😉

Maciek
    Uczestnik

po pierwsze primo….NOWA,ja tylko tak strzeliłem,żeby sprowokowac termin,bo jak ktoś słusznie zauważył piłujecie temat od sierpnia i nici…z dzamprezy :).po drugie primo optimo…to wcale nie musi to byc Kuchnia,choć lubie coś op….ć na ciepło :)…..co do trunków to wolna amerykanka…soczki,piwo,whysky,co kto woli…9 listopada jest ok,ja i tak każdy weekend mam wolny…przy okazji uczcimy kolejny rok Święta Niepodległości :))…no i jest okazja 🙂

Maciek
    Uczestnik

ANETA 11…tylko sie nie zgub 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 55 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.