Ubezpieczenie samochodu

Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Mateusz
    Uczestnik

Pomoge w znalezieniu najtanszego ubezpieczenia 😉 Tanio!!! Nie bedziecie zalowac.

Doncaster
    Klucznik

[quote=”zieloonioo” post=2308]Pomoge w znalezieniu najtanszego ubezpieczenia 😉 Tanio!!! Nie bedziecie zalowac.[/quote]
    Może zanim ktokolwiek zaczerpnie takiej 'porady’ proszę sprawdzić czy taki 'advisor’ jest regulowany przez jakiekolwiek industry body np [url=http://www.fsa.gov.uk/]Financial Services Authority[/url].

Mateusz
    Uczestnik

Moja oferta to cos w stylu ogloszenia na polskim sklepie, a oplaty sa 'voluntary’ 🙂 Sam naszukalem sie ubezpieczenia i wiem jak to moze uprzykrzyc zycie, wiec jako osoba doswiadczona chce pomoc. A jak nie to nie !:)

Urszula
    Uczestnik

[quote=”kelek32″ post=2304]Twoj post podalem jako przyklad blednego rozumowania wielu ludzi,nic osobistego,ale widze ze urazona kobieca duma nie pozwala Ci pozostawic tego bez komentarza,ja niestety nie musze sie sugerowac Twoimi radami jestem tutaj od ladnych kilku lat i dobrze sie orientuje w tych sprawach jak widze w przeciwienstwie do Ciebie (juz wiem dlaczego tylko 9 miesiecy bylas brokerem) nie pracowalas moze w w one call ? bo dzieki takim „kompetentnym” ludzia mialem niestety problemy z prawem kilka lat temu,dla nie wtajemniczonych jazda bez aktualnego insurancu na terenie uk jest traktowane jako przestepstwo ,tak mnie zalatwila jedna pani z ww firmy .wiec prosze zakonczmy ten temat i nie licytujmy sie kto jest lpszy i madrzejszy w tych sprawach ,cel mial byc jasny pomoc desperado w znalezieniu ubezpieczenia i koniec ,co zlego to nie ja ;)[/quote]

Chyba raczej Twoja meska duma zostala urazona i przekonanie, ze wszystko wiesz najlepiej, a inni wiedza gowno.
    Owszem pracowalam dla One Calla, ale akurat nie mialam nic wspolnego z polskim dzialem, ani nie ubezpieczalam Polakow. I nie bylam brokerem, a pracowalam dla firmy brokerskiej.
    I tak One Call to jedno wielkie gowno, dlatego tez przestalam dla nich pracowac..
    Tez jestem tu pare lat, co nie pozwala mi stwierdzic, tak jak Tobie, ze wszystkie rozumy pozjadalam i moje rady i tylko wylacznie moje, sa zawsze z cenie.

franek
    Uczestnik

kobieto ,okres masz ?maz cie bije ?czujesz sie niedowartosciowana? czy niewiem co ci dolega ,poprosilem grzecznie zeby zakonczyc ten temat „WIEC PROSZE ZAKONCZMY TEN TEMAT I NIE LICYTUJMY SIE KTO JEST LEPSZY I MADRZEJSZY W TYCH SPRAWACH,CEL MIAL BYC JASNY POMOC DESPERADO W ZNALEZIENIU UBEZPIECZENIA I KONIEC CO ZLEGO TO NIE JA „napisalem to jeszcze raz duzymi literami bo widze ze masz problemy z czytaniem ,a jak nie rozumiesz to popros kogos zeby przetlumaczyl ,mam lepsze rzeczy do roboty niz sluchanie zakompleksionej paniusi i poslucham przyslowia :”Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem…” i nie pozdrawiam ,nie dzwon ,nie pisz ,nie wysylaj kartek (nawet z przeprosinami)

Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.