Ubezpieczenie samochodu
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Motoryzacja › Ubezpieczenie samochodu
- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 5 miesięcy temu przez
franek.
-
AutorWpisy
-
23rd luty 2012 o 8:01 am #3885
desperados
UczestnikWitam, czy ktos wie gdzie moge tanio ubezpieczyc samochod?
23rd luty 2012 o 8:13 am #3886Doncaster
KlucznikMoże sprawdź te wyszukiwarki:
[url=http://www.comparethemarket.com/]www.comparethemarket.com[/url]
[url=http://www.gocompare.com]www.gocompare.com[/url]
[url=http://www.moneysupermarket.com]www.moneysupermarket.com[/url]
[url=http://www.confused.com]www.confused.com[/url]23rd luty 2012 o 8:20 am #3888desperados
UczestnikDzieki, poszukam na tych stronach.
24th luty 2012 o 11:18 am #3894Urszula
UczestnikOstatnio coraz wiecej ludzi ubezpiecza sie w Tesco. Czesto maja najnizsze ceny.
25th luty 2012 o 7:07 am #3896Doncaster
Klucznik[b]Lucyna napisane:[/b]
[quote]Ostatnio coraz wiecej ludzi ubezpiecza sie w Tesco. Czesto maja najnizsze ceny.[/quote]
Prawda, sam kupilem dzisiaj 🙂25th luty 2012 o 8:33 pm #3899Urszula
UczestnikMy ostatnio dostalismy odnowe za ponad 3000 od pewnej firmy, ktorej nazwy nie wspomne 😉 W Tesco znalezlismy ubezpieczenie za £790. Tyle, ze third party. Kiedy stara firma sie o tym dowiedziala tez dala nam ta sama cene za fully comprehensive 😀 Milo z ich strony.
26th luty 2012 o 7:13 am #3902desperados
UczestnikDzieki. Przy wpisywaniu danych pytaja o numer Clubcard. Nie mam jeszcze Tesco Clubcard, czy to coś daje, ubezpieczenie jest tansze?
26th luty 2012 o 8:32 am #3905Doncaster
Klucznik[b]desperados napisane:[/b]
[quote]Dzieki. Przy wpisywaniu danych pytaja o numer Clubcard. Nie mam jeszcze Tesco Clubcard, czy to coś daje, ubezpieczenie jest tansze?[/quote]
Do 15% taniej z Clubcard z tego co pamiętam.3rd marzec 2012 o 5:29 pm #3938z doncaster
Uczestnikw dirct line posnieśli mi na nowa umowa 100%, czyli mam miec 120 na miesiac, (mialam krakse rok temu) wiec podziekowalam i w tesco bede miała 64 m-nie.
4th marzec 2012 o 1:26 am #3940Grzegorz
UczestnikPolecam w Tesco ubezpieczenie, raczej taniej nie znajdziesz. A jak znajdziesz to jeszcze lepiej 🙂
12th listopad 2012 o 2:37 am #4903franek
Uczestnik[quote=”Lucyna” post=1356]Ostatnio coraz wiecej ludzi ubezpiecza sie w Tesco. Czesto maja najnizsze ceny.[/quote]
cena ubezpieczenia jest naliczana indywidualnie do kierowcy (znizki,wiek,bezszkodowa jazda,ile lat prawo jazdy,adres itd),wiec stwierdzenie ze w tesco jest najtaniej moim zdaniem jest troszeczke na wyrost,polecam skorzystanie z „szukajek” zaproponowanych w postach powyzej 😉
12th listopad 2012 o 3:57 am #4905Urszula
UczestnikJak bys uwazniej czytal posty, to moze nie wyrywalbys tego jednego z kontekstu innych i zauwazyl, ze pracowalam dla firmy brokerskiej i zajmowalam sie troche ubezpieczeniami. Moze 9 miesiecy to niewiele, ale zawsze cos tam sie orientuje w temacie i akurat o tym wiek, znizkach itd nie musisz mi mowic.
Dziekuje 😉12th listopad 2012 o 10:35 pm #4906franek
Uczestnik😀 wyobraz sobie ze czytalem uwaznie,i nic nie zauwazylem o tym ze pracowalas jako broker i nic madrego z twojego postu nie wyczytalem co moglo pomoc desperado w znalezieniu taniego ubezpieczenia :/ a o wieku ,znizkach,itd. informowalem osobe zainteresowana
dziekuje 😉13th listopad 2012 o 12:21 am #4907Urszula
UczestnikTyle, ze moj post jest w cytacie.
Moze nic madrego, ale sama prawda. A co do uzywania 'szukajek’, to wiele osob ich uzywa i wlasnie Tesco wyskakuje, jako najtansza opcja. O to chodzilo i wydawalo mi sie, ze to jest jasne, ale nastepnym razem bede dokladnie, jasno i wyraznie, doslownie sie wyrazac, zebys nie mial problemow ze zrozumieniem.13th listopad 2012 o 12:40 am #4909franek
UczestnikTwoj post podalem jako przyklad blednego rozumowania wielu ludzi,nic osobistego,ale widze ze urazona kobieca duma nie pozwala Ci pozostawic tego bez komentarza,ja niestety nie musze sie sugerowac Twoimi radami jestem tutaj od ladnych kilku lat i dobrze sie orientuje w tych sprawach jak widze w przeciwienstwie do Ciebie (juz wiem dlaczego tylko 9 miesiecy bylas brokerem) nie pracowalas moze w w one call ? bo dzieki takim „kompetentnym” ludzia mialem niestety problemy z prawem kilka lat temu,dla nie wtajemniczonych jazda bez aktualnego insurancu na terenie uk jest traktowane jako przestepstwo ,tak mnie zalatwila jedna pani z ww firmy .wiec prosze zakonczmy ten temat i nie licytujmy sie kto jest lpszy i madrzejszy w tych sprawach ,cel mial byc jasny pomoc desperado w znalezieniu ubezpieczenia i koniec ,co zlego to nie ja 😉
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.