Praca magazyn – w okolicy Doncaster – szukasz? wejdz!

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Praca magazyn – w okolicy Doncaster – szukasz? wejdz!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 31 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”slawekmik11″ post=3125]JESLI CHCESZ TO ZAWSZE DZWONCIE POD INNY NUMER ALBO WYŚLIJ SMS ZE SZUKASZ PRACY TO ODZWONIĄ SAM PRACUJE 2 DNI SŁABO SZUKAM CZWEGOŚ INNEGO BO DAJĄ PRACE I USTAWIAJĄ ZAWSZE W SPAK NA PRZÓD I PRACA NA TELEFON NIE MA STAŁEJ PRACY JEDYNIE na telefon na paletajzingu po 2 lub 3 dni ale tez lipa z godzinami bo do 12.00 czekają na zamówienia a po 12.00 wiadomo do której robisz bo czasem robota jest do 14.00 od 7.00 start a agencje były dwie acorn i creative clreative połączył sie z acornem a telefon jak ma ktoś do kasi to można dodzwonic kasi numer po 16.00 lub sms wysłać 07917208957 teraz w zastępstie odbiera agnieszka od 16.00 a pani ania wraz zakołowani mają dużo pracy ale pod ten numer wyślijcie sms o prace a potem odzwoni ktoś do ciebie sam to zrobiłem i odzwonili bo mają narade albo rejestracje nowych[/quote]

jak na obecna chwile to jest lipa z praca w ABP, poniewaz maja kolejke chetnych i trzeba czekac, a kiedy to ruszy to nie wiadomo, wiec niestety nawet na te 2dni pracy w tygodniu sie tam teraz nie idzie zalapac, miales farta ze Ci sie udalo szybko.. :S

Łukasz Kot
    Uczestnik

Cześć. Szukam pracy. Jak ktoś ma jakieś namiary gdzie przyjmują to proszę o informację. Mogę wykonywać każdą pracę jedyny problem to słaby angielski. Z góry dziękuję za informację

Justyna Bera
    Uczestnik

podłaczam sie pod pytaniem prezes1982 😀

Od siebie daje ogłoszenie z Meridiana

Attachments:
    Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”justysck2″ post=3152]podłaczam sie pod pytaniem prezes1982 😀

Od siebie daje ogłoszenie z Meridiana

[/quote]

to z meridiana to juz tam wisi ok 2miesiace, jak nie wiecej, wiec watpie ze jest jeszcze aktualne 😛

Adrian Stec
    Uczestnik

jak ktos szuka pracy w obecnej chwili, a ma wlasny transport (czyt. auto) to prosze dzwonic do mnie: 07867246966, praca jest tyle ze 20mil od doncaster i trzeba miec wlasny transport, angielski nie jest wymagany.

Kamil
    Uczestnik

Adrian a moglbys powiedziec cos wiecej na temat tej pracy co wyzej napisales? Co to za praca gdzie jest dokladnie itp

Adrian Stec
    Uczestnik

juz napisze, sorki ale pisalem z kafejki na szybkiego i mialem tylko chwile.. 🙂

praca jest przez agencje PMP w Doncaster, tam pracuje polka Maja i z nia mozna pogadac, jezyk nie jest wymagany na blache, jak masz auto to nie musisz umiec wgl jezyka, mozna to obejsc.. 🙂
    dzisiaj tam bylem(w pmp) i ta praca jest gdzies w okolicy Epworth(wies, busy tam podobno nie jezdza:P) i jest to praca przy ziemniakach, tyle ze to na telefon, niby jest praca, ale rano dostajesz smsa czy robisz w nastepny dzien i na ktora zmiane itd, wiec to nic pewnego i nie wiadomo czy robisz 3 dni w tygodniu czy 5 czy 7, dlatego musisz byc dostepny 7dni bo nigdy nie wiadomo w jaki dzien bedziesz pracowal, wiec troche lipnie, ale jak ktos nic nie ma to mozna i tak.

Kamil
    Uczestnik

heh to bez kitu lipa po raz nie mieszkam w Doncaster, po dwa taka prace na telefon to ja mam w Nexcie, ale musze stad uciekac., po trzy ide z dziewczyna we wtorek do Meridiana na interwiev do pracy w Goole i zobacze co nam powiedza

Adrian Stec
    Uczestnik

no to rozumiem ze taki uklad Ci nie pasuje, zreszta to jest dobre tylko na poczatek, a mimo to i tak trzeba szukac czegos zeby miec pewna prace przynajmniej te 40godzin w tygodniu zeby bylo.. trzeba teraz chodzic i pytac o agencjach, maj wkoncu, widac ze praca rusza, coraz wiecej ogloszen w necie i w agencjach tez, wystarczy tylko sie przejsc po doncaster po kilku agencjach i cos sie znajdzie, tyle ze wlasnie klopot jest jak sie nie ma wlasnego transportu to wtedy trzeba kogos kombinowac bo inaczej sie nawet nie zarejestrujesz.. :
    Powodzenia w meridianie, po interwiu daj znac jak tam sie sprawy maja i czy maja robote obecnie bo wczesniej kazali czekac.. 🙂

Kamil
    Uczestnik

Obecnie prace ma Jark w Wakefield ale nie wiem czy ryzykowac bo takich opini sie naczytalem i nie wiem sam

Irena
    Uczestnik

A w Sherburn in Elmet spróbujcie,na tzw.boczkach,tam ciągle są szkolenia.

Adrian Stec
    Uczestnik

prawie wszedzie sa szkolenia, tyle ze kazda agencja/firma ma jakies wymagania i np trzeba znac dobrze angielski i tu jest pies pogrzebany jak ktos nie umie za dobrze.. 😉
    w pmp praca jest na tych ziemniakach co wczoraj pisalem i jeszcze jest nowa na salatkach w Normanton

Łukasz Kot
    Uczestnik

A możesz podać jakiś namiar? Z góry dzięki!

Kamil
    Uczestnik

Mam jeszcze takie pytanko moze pracuje ktos przez Meridiana w Goole w szklarni, wie ktos jak jest tam z praca i czy jest tam jakis dojazd z Doncaster lub z okolic? Dzieki i pozdro:)

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”Kamilllo990″ post=3164]Obecnie prace ma Jark w Wakefield ale nie wiem czy ryzykowac bo takich opini sie naczytalem i nie wiem sam[/quote]

aktualne to dalej, nie wiesz czasem? Jak masz jakis namiar na nich czy cos, to bylbym wdzieczny jak podasz, pomimo ze sprawdzilem w internecie i jutro tam przedzwonie jeszcze i sie dowiem co i jak..

[quote=”Kamilllo990″ post=3176]Mam jeszcze takie pytanko moze pracuje ktos przez Meridiana w Goole w szklarni, wie ktos jak jest tam z praca i czy jest tam jakis dojazd z Doncaster lub z okolic? Dzieki i pozdro:)[/quote]

z tego co mi wiadomo to tam w agencji robi jakas polka czy ukrainka co gada po polsku czy cos w tym rodzaju, wiec mozna zadzwonic i sie dopytac czy jest praca i jak sprawa wyglada z transportem, czy pracuja ludzie z doncaster itp.. mam zamiar tez tam jutro przedzwonic, wiec jak sie czegos dowiem to dam Ci tutaj znac, bo sam jestem w dupie i szukam obecnie czegos bo niestety pmp nie wypalilo..

ps. ahh jakby to pieknie bylo z praca jakby wlasne auto bylo, kurde rozmarzylem sie .. 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 31 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.