Polscy mechanicy w Doncaster

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    franek
    Uczestnik

07871486909 numer do Tomka

Mógłbys podać adres?

franek
    Uczestnik

zadzwon do niego i poda ci konkretnie adres 😉

Monika
    Uczestnik

ja tez potrzebuje Dobrego mechanika. zapalila mi sie lampka od katalizatora pomimo ze zostal juz wczesniej raz wymieniony niby na nowy. A tu prosze znowu kontrolka sie zapalila. Te samochody, ciagale tylko sie psuja! Z tego co widze to polecacie pana Tomka wiec sama chyba tez sprawdze. Bo chyba nie mozna za dlugo jezdzic z taka kontrolka?? :dry:

franek
    Uczestnik

a kto Ci powiedzial ze zostal wymieniony ? podejrzewam ze ktos ci wykrecil ale nie katalizator a brzydki numer 😉

Witam.Czy moge prosic o podanie tel. do Pana Artura z South Elmsall?Nie moge znalezdz jego ogloszenia .A szukam dobrego mechanika bo mam problem hamulcem elektronicznym w passacie.

monia_maniek
    Uczestnik

nie polecam pana Artura, jak naprawi jedną rzecz, to za 2-3 tygodnie psują się kolejne

Rafal
    Uczestnik

Polecam Warsztat Hell’s Garage znajduje się pod tym adresem „Unit 19, Churchill Road, Doncaster, DN1 2TF” robią co trzeba i jak trzeba i maja dobre ceny.

Witam.Zgadzam Sie z kolega w 100% chlopaki konkretnie mowia co jest do robienia I za ile a ceny nie sa wysokie.
    Polecam
    Hell’s Garage znajduje się pod tym adresem „Unit 19, Churchill Road, Doncaster, DN1 2TF”

olo455
    Uczestnik

bylem u kilku mechanikow w Doncaster i ch………….j potem dowiedzialem sie o kolesiu z pit stop na balby.
    Szybko I na temat. Zadnego naciagania na wymiane czesci ktorym nic nie dolega czyli inaczej u innych polskich mechanikow POLECAM

Marika
    Uczestnik

tylu mechanikow tyle opini i kogo tu wybrac??moze ktos z Was ma jakiego ssuper secjaliste od BMW???co myslicie o warsztacie na armthorpe??dwoch polakow ??

Grzegorz Bocek
    Uczestnik

Ja zawsze jadę do Pit Stop Car Service & Tyres
    Jeździłem po wielu mechanikach każdy mówił ze turbo do wymiany, koszt 350-500£ pojechałem do Łukasza coś pogrzebał i wymienił jakiś wężyk zainkasował 5£ 🙂 i tyle na temat JESZCZE RAZ POLECAM

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.