Polscy mechanicy w Doncaster

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Maciej
    Uczestnik

Osobiscie polecam warsztat Pawla i Lukasza na Balby. Chlopaki moze nie maja super narzedzi, sprzetu ale naprawiaja auta fachowo. Do tego za przystepna cene i nie ma z nimi zadnych problemow. Przyprowadzasz auto, nie masz czym wrocic do domu – chlopaki zawsze podwioza. Robili mi sprzeglo i hamulce – bez zarzutu, swietna robota.

Karol Filipczuk
    Uczestnik

ja tez u nich bylem i paru moich kolegow.absolutnie nie polecam.wzieli sie za naprawe nie wiedzac gdzie lezy usterka, po czym narazili mnie tylko na dodatkowe koszty a nic nie zrobili-stanowczno odradzam!.ze wszystkich mechanikow w donny polecam tylko Tomka.kto zna ten wie

Kamil
    Uczestnik

Witam. Ja także robiłem samochód u kilku mechaników i niestety ale albo się nie znali na tym co robią albo ceny były jak z kosmosu:/ Najlepszym jak dla mnie okazał się Artur z South Elmsall. Naprawdę fachowe podejście do sprawy, naprawiałem już 2 auta kilka razy u tego człowieka i naprawdę nie mam najmniejszego powodu żeby powiedzieć złe słowo o nim:) jeśli trzeba zostawić auto to podwiezie do domu, później naprawione auto przyprowadzi dosłownie pod drzwi:) Niektóre naprawy także robi pod samym domem:) Naprawdę POLECAM!!! ma swoje ogłoszenie tu na portalu:)
    pozdrawiam

Maciej
    Uczestnik

Widac po prostu miales wiecej szczescia niz ja. Mnie mechanik Tomek delikatnie mowiac potraktowal nie profesionalnie. Podobnie jak mojego znajomego. Nigdy nie zaprowadzimy do niego aut i tyle. Stracil klientow i sam sobie zrobil opinie. Tyle. Ja sam teraz juz nie bede eksperymentowal w przyszlosci – albo warsztat Pawla i Lukasza albo angielski mechanik – ot chociazby Kwik Fit. Odpowiedz do moderatora na zamkniety juz temat CO MYSLICIE O POLSKICH MECHANIKACH W DONCASTER: Ciekaw jestem jak Ty bys zachowal sie w mojej sytuacji? Facet mial byc w warsztacie – nie bylo go, pozniej mial oddzwonic i poinformowac o cenie i terminie odbioru auta – nie zadzwonil. Kiedy wreczcie po wielu probach udalo sie do niego dodzwonic nadal cos macil. A moje auto mial juz w warsztacie. Wiec co, mialem moze z nim grzecznie rozmawiac? Uslyszal co o nim mysle i auto od niego zabralem. Cale szczescie ze nie zdazyl nic przy nim zrobic. Napisalem posta zeby przestrzec innych. A jak mialbym zamiar sie skarzyc to dzieki za rade ale sam dokladnie wiem co moglbym zrobic. Posta napisalem zeby przestrzec innych, zeby po prostu uwazali. Rowniez i dla mnie temat jest juz zamkniety. Pozdrawiam moderatora i forumowiczow.

OLEJ
    Uczestnik

PANA FILIPESQ PROSIL BYM O SPROSTOWANIE EWENTUALNIE WYJASNIENIENIE NIEPOROZUMIENIA

Doncaster
    Klucznik

[quote]Odpowiedz do moderatora na zamkniety juz temat CO MYSLICIE O POLSKICH MECHANIKACH W DONCASTER: Ciekaw jestem jak Ty bys zachowal sie w mojej sytuacji? Facet mial byc w warsztacie – nie bylo go, pozniej mial oddzwonic i poinformowac o cenie i terminie odbioru auta – nie zadzwonil. Kiedy wreczcie po wielu probach udalo sie do niego dodzwonic nadal cos macil. A moje auto mial juz w warsztacie. Wiec co, mialem moze z nim grzecznie rozmawiac? Uslyszal co o nim mysle i auto od niego zabralem. Cale szczescie ze nie zdazyl nic przy nim zrobic. Napisalem posta zeby przestrzec innych. A jak mialbym zamiar sie skarzyc to dzieki za rade ale sam dokladnie wiem co moglbym zrobic. Posta napisalem zeby przestrzec innych, zeby po prostu uwazali. Rowniez i dla mnie temat jest juz zamkniety. Pozdrawiam moderatora i forumowiczow.[/quote]
    Mnie się tutaj nie trzeba tłumaczyć 🙂 Ja nie jestem i nie będę tutaj sędzią w żadnych sporach. Pilnuję tylko, żeby nie dochodziło tutaj do linczów i wypowiedzi były na przyzwoitym poziomie.

A może tak ktoś zacznie jakiś przyjemniejszy temat zamiast narzekać?

Maciej
    Uczestnik

Swietnie i tak trzymaj. Post byl ku przestrodze. Pozdrawiam.

Karol Filipczuk
    Uczestnik

olej200000. mazda 6- 1,5 roku temu. skonczylo sie na peknietym bloku, ale przedtem musialem kupic jakis przeplywomierz, ktory wedlug WAS byl przyczyna usterki(wartosc=100funtow),oczywiscie niepotrzebnie kupilem bo po paru dniach juz mi auto nie odpalilo.mazde sprzedalem za grosze,ale pamiec po was bezcenna

Grześ z Mexborough przeniósł warsztat na nową lokalizację: S64 5TF, Thomas Street.

aga
    Uczestnik

POLECAMY NASZ WARSZTAT LAKIERNICZO- BLACHARSKI NA BALBY, 2 OSWIN AVENUE. ZAPEWNIAMY FACHOWA OBSLUGE I ATRAKCYJNE CENY!!! GRZEGORZ I MAREK 🙂 🙂

Piotr Mu?ko
    Uczestnik

JA ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TYCH MECHANIKÓW Z BALBY.PO PIERWSZE NIE MAJĄ PROFESJONALNYCH NARZĘDZI,PO DRUGIE JEŚLI JUŻ SIĘ ZA COŚ BIORĄ TO PRZY OKAZJI COŚ INNEGO ZEPSUJĄ.SŁYSZAŁEM JEDNĄ HISTORIĘ JAK WYMIENIALI OLEJ W SILNIKU I ZAPOMNIELI ZAKRĘCIĆ KOREK SPUSTOWY.LUDZIE GDZIE ONI MAJĄ GŁOWĘ.JAK SIĘ MOŻNA DOMYŚLEĆ CHŁOPAK NIE UJECHAŁ TYM AUTEM ZA DALEKO I SILNIK SIĘ ZATARŁ.A JAK WRÓCIŁ DO NICH Z POWROTEM TO MU OWSZEM WYMIENILI MU SILNIK ALE OCZYWIŚCIE SKASOWALI GO ZA TO BO STWIERDZILI ŻE TO NIE BYŁA ICH WINA.Z DRUGIEJ STRONY DZIWIĘ SIĘ TEMU GOŚCIOWI ŻE DAŁ SIĘ TAK WROBIĆ.TRZYMAJCIE SIE JAK NAJDALEJ OD NICH.

aga
    Uczestnik

Napisz prosze o ktorych mechanikach piszesz bo z tego co wiem to jest ich kilku na balby? czy chodzi o tych w poblizu lidla czy jeszcze innych?

Karol Filipczuk
    Uczestnik

ja polecam tomka, ma warsztat „croma”

franek
    Uczestnik

tomek z CROMA nie podlega watpliwosci ze jeden z nielicznych znajacych sie na sprawie mechanik w doncaster ,”przetestowalem” osobiscie i bez problemu 😉

agnessa
    Uczestnik

a czy mozecie podac kontakt do tego Tomka? bylabym wdzieczna 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.