Oferty Pracy

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Piotr Bera
    Uczestnik

A w którym miejscu znajduje się ta agencja? Trzeba się umawiać telefonicznie na spotkanie czy wystarczy przyjść i się zarejestrować?

Natalia Nikchi
    Uczestnik

http://solsburysolutions.com/wakefield-west-yorkshire/

Ja do nich dzwoniłam to kazali przyjść osobiście …
    Generalnie to bez znaczenia, raz telefonicznie wstępnie rekrutują- czyli rozmowa po angielsku, raz osobiście w agencji, pewnie zależy od tego jak bardzo zajęci są w danym tygodniu… Masz czas jedź, nie masz czasu tudzież nie chce ci sie to najpierw zadzwoń 🙂

Krzysztof Banas
    Uczestnik

Dziwie się ludziom którzy nie znają języka angielskiego i przyjeżdzają do anglii do pracy, nawet na magazyny trzeba znać podstawy chociaż angielskiego

oni2002
    Uczestnik

A ja się nie dziwie.ludzie przyjeżdżają tu do pracy-mimo iż nie znają języka – bo muszą. Nikt chyba nie zostawia swojego dotychczasowego życia w Polsce,rodziny i przyjaciół dla samej przyjemności pracy w Anglii w magazynie czy fabryce.Życzę wszystkim -tym nie znającym i tym znającym język angielski-powodzenia.

Krzysztof Banas
    Uczestnik

A tu się chyba mylisz, bo z tego co widze to niektórzy przyjechali tu tylko po to aby imprezować, u mnie w firmie przyjeli ostatnio kilku nowych i polowe juz zwolnili bo chodzili na przerwy co godzine

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

To w fajnej firmie pracujesz fellix1 i fajnych kolegów masz ! ŻAL

Krzysztof Banas
    Uczestnik

po pierwsze to nie sa moi koledzy, a po drugie to w dobrej firmie pracuje jednej w lepszych w uk

Natalia Nikchi
    Uczestnik

Przyjeżdża sie do Anglii to przydałoby sie znac angielski do cholery
    a co z Anglii Polskę chcecie zrobic?
    To moze pakistancom dajmy tu Arabowo zrobic?

Wieczne pretensje Polaków jak ja to „kocham”
    wiecznie źle wiecznie problemy

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Pakistanole są wszędzie 😛 A najgorsze upodlenie jak pakistanol jest supervisorem ! :ohmy:

pixq
    Uczestnik

Mam pytanie jak wygląda sprawa z ogrodnictwie w Anglii? Jest ma to popyt?

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.