Oferty Pracy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jurek Zachura
    Uczestnik

Witam niedawno przjechałem do Doncaster prosił bym o jakieś namiary na firmy/agencje w których są przyjęcia. Najlepiej żeby ktoś z rekrutujących mówił po polsku 😉 .głównie chodziło by mi o jakąś stałą prace ale w ostateczności wszystko wchodzi w grę Dzięki wielkie za każdą pomoc i pozdrawiam Już dzwoniłem do Pmp i tam niema…

Doncaster
    Klucznik

Tu [url=https://www.doncaster.pl/index.php/ogloszenia/praca.html?sid=106:Oferty-pracy]index.php/ogloszenia/praca.html?sid=106:Oferty-prac[/url]y znajdziesz ostatnie oferty pracy. Wiem, ze do DHL przyjmuja teraz w Thorne. Znajdziesz tam ich ogłoszenie.

Robert
    Uczestnik

Ale to że w agencji będzie ktoś kto mówi po polsku, nie oznacza że dostaniesz pracę.
    Większość testów i szkoleń jest w języku angielskim.
    Z tego co widzę to jest coraz większy nacisk na tym punkcie.

Witaj!
    Niestety nastały czasy zwiększenia wymogów językowych i coraz trudniej o pracę bez znajomości języka choć w stopniu komunikatywnym.
    Wiem,że do ABP (fabryka mięsa) sa przyjęcia czesto i nie wymagaja jezyka a dziewczyny rekrutujace sa Polkami.
    Sa przyjecia tez do firmy RANGE w Thorne- rekrutuje tam miedzy innymi Polak Robert- oto jego numer 0792 0268 268.
    Owocnych poszukiwań i pozdrawiam

Patryk29
    Uczestnik

Przy tej drugiej opcji „RANGE” nawet niech nie probuje nie znajac jezyka choc w stopniu podstawowym, bo straci tylko niepotrzebnie czas, pieniadze na dojazd.. Przy kazdej rekrutacji padaja z ust rekrutujacego podstawowe pytania po angielsku, jesli przy nich nie da sobie rady, odesla go z kwitkiem do domu

damian11111985
    Uczestnik

A ma ktos numer do abp? Z gory dziekuje

Masz tu numer do agencji, która przyjmuje do ABP 01302302178!!!

damian11111985
    Uczestnik

Dzieki

papas
    Uczestnik

Dzwoniłem dzisiaj w sprawie pracy (ogłoszenie RANGE) do DHL w Thorne , okazuje się , że rekrutacja jest w Chesterfield . Czy ktoś może wybiera się w poniedziałek na 10 do Chesterfield??? Chętnie sie zabiorę

agencja TEMPS majaca siedzibe w Doncaster rowniez rekrutuje do Range

Jurek Zachura
    Uczestnik

Hej zadzwoniłem do solsbury solutions , przeszłem te testy i we wtorek zaczynamy z dwójką znajomych od 6 rano w Next w south elmsall i moje pytanie brzmi czy jedzie ktoś z doncaster zeby można się było z nim zabrać w sensie już na stałe żeby z nim jeździć? z góry dziekuje za odp i pozdrawiam 😉

Gośka Oleszczak
    Uczestnik

witam, o co pytaja na rozmowie rekrutujacej do nexta? w ogóle to czy teraz potrzebuja tam ludzi?

Natalia Nikchi
    Uczestnik

Chyba jeszcze potrzebują do Next’a… Teraz generalnie sa nabory…Pytają sie o podstawy, do u speak english? What is your name? When u came to uk? How long would You stay here? Etc.
    Po rozmowie idziesz do pokoiku obok i musisz rozwiązać test… Pytania typu: czy szybko sie denerwujesz? Czy wolisz pracować w zespole czy indywidualnie? Czy sie zniechęcasz szybko? Czy jak masz wolny czas to starasz sie czym go zapełnić? Etc. (Po ang oczywiscie)
    Nic strasznego nic trudnego 😉 nawet dla podstawowej znajomosci angielskiego

Gośka Oleszczak
    Uczestnik

niestety słyszałam że na wakacje juz nie potrzebuja ludzi. przynajmniej mówili tak w agencji Flame w Polsce. a Ty tam pracujesz? jak Ci sie podoba?

Natalia Nikchi
    Uczestnik

No nie wiem, wczoraj pomagałam sie rejestrować koleżance i jakoś jutro juz idzie do roboty, zreszta jak pozostały tabun ludzi ktory w dniu wczorajszym odwiedził agencje…
    Owszem pracuje w Next i uważam ze robota jest bardzo fajna, lepiej pikować i pakować zamówienia moim zdaniem niż przerzucać tony mięsa w ABP tudzież na szkoleniach patrzeć jak krówki zarzynają…
    trzeba natupać kilometrów prze te 8h ale to i dla zdrowia i wagi lepiej 😛
    Generalnie praca lekka ludzie fajni zdążysz popracować wyrobić normę, stanąć pośmiać sie z ludzikami, skoczyć na peta, zjeść obiadek 🙂
    Haj LajF

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.