Nudzi Ci się? Brakuje Ci znajomych? Przyjdź koniecznie!

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Rozrywka, hobby Nudzi Ci się? Brakuje Ci znajomych? Przyjdź koniecznie!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    rle1962
    Uczestnik

wybiera sie kots z rejonów dn2 ?

tak jest – wybiera sie i to za chwilke 😀

rle1962
    Uczestnik

pw The Pesh

Malwina Szalata
    Uczestnik

Właśnie wyjeżdżam, ale ja z dn4, do zobaczenia wkrótce 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

Ja mam białą koszulę z kolnierzykiem w cekiny, myślę że trzeba będzie postawić kartkę na stole ze spotkanie z Doncaster4u albo coś takiego, jakos damy radę

Malwina Szalata
    Uczestnik

Panie moderatorze gdzie Pan jest? Zebrało się nas 10 osób ale Pana nie ma 😉

Robert
    Uczestnik

Dzięki wszystkim za spotkanie, jednak udało się do pracy nie iść i Was poznać.
    Choć krótko, to był miło posiedzieć.
    Do następnego. 🙂

Patryk29
    Uczestnik

A ja tak czy inaczej skladam reklamacje, bo.. po:
    1) Pan Michal obiecywal , ze dotrze .. nie dotarl
    2) Czesc ekipy, lacznie z Pania organizator.. poszla na jedzenie i slad po nich zaginal
    3) Okazalo sie, ze za…rzylo nie miedzy tymi ludzmi co powinno (wtajemniczeni wiedza o co chodzi):)
    to tyle uwag ode mnie.
    Mimo wszystko dziekuje wszystkim za mile spedzony wieczor 🙂

Malwina Szalata
    Uczestnik

Romanek…:) po:
    1) fakt, Pan moderator jest niesłowny

2) też fakt 🙂 przepraszam za moją dezercję, ale obowiązki mnie wezwały
    3) hmmm….to ciekawe 😉

Było baaaardzo miło, zebrała się naprawdę super ekipa, same ciekawe i sympatyczne osoby, ja również dziekuję Wam za obecnosc i za wspólnie spędzony czas :*

Doncaster
    Klucznik

Bardzo się cieszę, że doszło do takiego spotkania i że jest w Doncaster grupa ludzi, którzy chcą spędzić czas inaczej niż oglądając telewizor 😉

Niestety od dłuższego czasu miałem coś zaplanowanego na tą sobote i nie mogłem przyjść. Jesli byłem tam oczekiwany to przepraszam… mogłem dać znać wczesniej, ze mnie nie będzie.

Z racji drugiego zawodu często soboty mam zajęte ale jeśli starczy Wam sił na kolejne spotkanie to zrobie wszystko żeby być.

Jesli macie jakieś zdjęcia z wczoraj, którymi chcielibyście się podzielić to chętnie opublikuje 😉 Widziałem jedno w sieci… dziękuję 😉

Malwina Szalata
    Uczestnik

Panie Michale był pan oczekiwany ponieważ wpisał się pan na listę gości, ale nikt nie ma oczywiście pretensji 😉 proszę o link do zdjęcia, bo nie zauważyłam aby ktoś.z nas robił zdjęcia…pozdrawiam 🙂

[img]http://img17.imageshack.us/img17/7395/ol05.jpg[/img]

Kolejnym razem zostaniemy do końca
    a fotka tylko jedna niestety z partyzanta

Maciek
    Uczestnik

Romanek,a co to za żale? 🙂 …zassało po piwku to trzeba było uzupełnić braki pokarmowe,po za tym np.ja nie gustuje w klubach z taką muzą.

Maciek
    Uczestnik

partizanen..banditen !!! :)….co,do fotki 🙂

specnaz działa 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.