Nudzi Ci się? Brakuje Ci znajomych? Przyjdź koniecznie!

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Forums Polskie forum – Polonia w Yorkshire Rozrywka, hobby Nudzi Ci się? Brakuje Ci znajomych? Przyjdź koniecznie!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author
    Malwina Szalata
    Participant

W skrócie : organizujemy spotkanie w celu nawiązania nowych znajomości i oczywiście dobrej zabawy. Wstępnie termin i miejsce spotkania to 9/11/2013 tj. sobota, godz. 19:00, Kuchnia Polska. Jest również utworzone WYDARZENIE o takim samym tytule i bardzo proszę chętnych do wpisywania się na listę 🙂 mile widziane pomysły dotyczące organizacji spotkania 🙂

pozdrawiam

Malwina Szalata
    Participant
    Malwina Szalata
    Participant

a co tak mało chętnych? no ludzie c’mon 😉 każdy swoim życiem żyje, ale zbierzmy się chociaż ten raz 🙂

Michał
    Participant

Bomba! Fajnie ze ktoś sie odpalił z taką propozycją 🙂
    Bede napewno!

Malwina Szalata
    Participant

No i super, c u there majk901 😉 im więcej tym ciekawiej 🙂

Robert
    Participant

a ja nie wiem jak będzie z pracą, określę się bliżej daty spotkania 😉
    ale chętnie poznam kilka nowych osób :cheer:

Malwina Szalata
    Participant

Czas do spotkania ucieka, przekazujcie innym info żeby było nas jak najwięcej 🙂

Maciek
    Participant

majk …tylko nie nawal…bo browara musimy spić 🙂

Anita
    Participant

Hejka, wlasnie przeczytalam temat, pomysl super i ciesze sie ze udalo sie cos zorganizowac, mieszkam w Gainsborough ale postaram sie przyjechac chociaz na chwilke, gdyby mi sie nie udalo to zycze milej zabawy ! Pozdrawiam Nikki

Michał
    Participant

Niestety nie dam rady sie zjawić na to spotkanie ponieważ nie dostane wolnego w pracy.

Malwina Szalata
    Participant

Nie zapomnijcie, spotkanie już jutro 🙂 mam nadzieję że oprócz mnie zjawi się ktoś z osób zadeklarowanych 😉

mandy candy
    Participant

Wlasnie mialam pytac czy spotkanko nadal aktualne bo to roznie bywa 😉 Ja bede na bank wiec do zobaczenia soon 😛

Malwina Szalata
    Participant

Oczywiście, że aktualne 🙂 do zobaczenia 🙂

Marcin Bojar
    Participant

A mozna sie spoznic delikatnie, bo jak sie okazalo to musze jutro do pracy jechac, czy spoznialskich nie przyjmujecie? heh

Malwina Szalata
    Participant

Jeśli delikatnie to w porządku, potem będą karniaki 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.