fryzjer Iwona
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › fryzjer Iwona
- Ten temat ma 18 odpowiedzi, 11 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 7 miesięcy temu przez
Urszula.
-
AutorWpisy
-
17th listopad 2009 o 8:34 am #2703
ewelina kowalska
Uczestnikprosze uwazac nie dosc ze robia schody to po ostatniej reklamacyjnej wizycie jeszcze mam siniaki na reku
3rd grudzień 2009 o 7:58 am #2706OLEJ
Uczestnikja znam dobra fryzjerke
30th maj 2012 o 3:19 am #4335maurycy2012
Uczestnikpotwierdzam, jedna z najgorszych fryzjerek w doncaster. uwazajcie. poprosilem ja aby mi doradzila i nie miala pojecia jak doradzic. do tego jak juz zaczela mnie strzyc to az mi szyja puchla ze wstydu jak to zrobila. nie polecam. kilku innych znajomych mnie przestrzegalo przed nia, ale chcialem wyprobowac na wlasnej niestety skorze…
pozdrawiam dobrze obcietych 🙂31st maj 2012 o 11:46 pm #4339Monika
Uczestnikmoj chlopak kiedys chodzil do Iwony, i z tego co pamietam to nie narzekał. Ja nigdy sie korzystalm wiec nie moge nic powiedziec.
2nd czerwiec 2012 o 5:10 am #4342kaska
Uczestnikhmm….ja korzystałam i korzystam z usług z usług Iwony-jestem bardzo zadowolona co do doradztwa także nie mogę narzekać… a jeśli komuś nie podobało się jak obcinała to mógł zwrócić uwagę a nie obsmarowywać kogoś publicznie!!!!
p.s. jest tylu fryzjerów w doncaster że następnym razem na pewno każdy będzie zadowolony no i ta szyja nie będzie ”puchnąć” 😆2nd czerwiec 2012 o 7:16 am #4344agnessa
UczestnikA oktorej iwonie mowicie? Bo sa ponoc dwie 😉
2nd czerwiec 2012 o 6:12 pm #4345Monika
Uczestniktez slyszalam ze sa dwie Iwony, i jedna z nich podobno jest bardzo dobra!
3rd czerwiec 2012 o 2:41 am #4348Urszula
UczestnikJa sie natknelam na ta gorsza. Troche przesadza z cieniowaniem, a mojego chlopaka musialam rownac na 3mm po jej scieciu.
I nie uwazam, ze to obsmarowywanie, tylko po prostu wyrazenie swojej opinii.3rd czerwiec 2012 o 3:32 am #4349Gienia
UczestnikWitam wszystkie Panie. Ja ostatnio robiłam jasne pasemka na ciemnych włosach u fryzjerki o imieniu Iwona( i jestem naprawdę bardzo zadowolona, blond wyszedł super a pasma są równiutkie.3 dni później moja mama tez korzystała z jej usług i również nie ma żadnych zastrzeżeń, wiec na pewno do nie wrócimy.
3rd czerwiec 2012 o 6:30 am #4350kaska
Uczestnikok, jeśli już kogoś chcemy ”zareklamować” wyrażajmy się precyzyjnie, bo czasami można komuś zaszkodzić…
4th czerwiec 2012 o 4:22 am #4354Edyta Walasik
UczestnikBylam u Iwony w sobote, robilam jasne pasemka na ciemnych wlosach tak jak kolezanka wyzej pisala, wyszly super. Iwona doradzila mi fryzurke z ktorej jestem bardzo zadowolona. Mowie o Iwonie z Intake.
Iwonka dziekuje Ci, wlosy wygladaja super. Moj chodzil i co chwila je dotykal :), bardzo mu sie podobaja 🙂
6th czerwiec 2012 o 10:02 pm #4364Monika
Uczestnikhej dziewczyny moge prosic o namiary na ta fryzjerke Iwone z Intake? I jakie sa ceny?
6th czerwiec 2012 o 10:37 pm #4367Urszula
UczestnikA ja zareklamuje znow moja pania z Beckett Rd. Moja tesciowa byla u niej ostatnio i za sciagniecie koloru, polozenie bazy, zrobienie pasemek i sciecie zaplacila niecale £50. Do tego pani bez dluzszego tlumaczenia, sciela ja dokladnie, jak ona chciala.
Ja tez bylam pare razy u Iwony z Intake i tylko raz mnie naprawde super sciela. A o innej Iwonie dowiedzialam sie z tego forum dopiero. Wiec widocznie ta sama Iwona jednym pasuje, a innym nie.
9th czerwiec 2012 o 6:38 am #4378Edyta Walasik
UczestnikNika tutaj masz numer telefonu do Iwony 07821545406. Pozdrawiam
9th czerwiec 2012 o 7:32 pm #4379Monika
Uczestnikdzieki Malaya!!
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.