fryzjer Iwona

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ewelina kowalska
    Uczestnik

prosze uwazac nie dosc ze robia schody to po ostatniej reklamacyjnej wizycie jeszcze mam siniaki na reku

OLEJ
    Uczestnik

ja znam dobra fryzjerke

maurycy2012
    Uczestnik

potwierdzam, jedna z najgorszych fryzjerek w doncaster. uwazajcie. poprosilem ja aby mi doradzila i nie miala pojecia jak doradzic. do tego jak juz zaczela mnie strzyc to az mi szyja puchla ze wstydu jak to zrobila. nie polecam. kilku innych znajomych mnie przestrzegalo przed nia, ale chcialem wyprobowac na wlasnej niestety skorze…
    pozdrawiam dobrze obcietych 🙂

Monika
    Uczestnik

moj chlopak kiedys chodzil do Iwony, i z tego co pamietam to nie narzekał. Ja nigdy sie korzystalm wiec nie moge nic powiedziec.

kaska
    Uczestnik

hmm….ja korzystałam i korzystam z usług z usług Iwony-jestem bardzo zadowolona co do doradztwa także nie mogę narzekać… a jeśli komuś nie podobało się jak obcinała to mógł zwrócić uwagę a nie obsmarowywać kogoś publicznie!!!!
    p.s. jest tylu fryzjerów w doncaster że następnym razem na pewno każdy będzie zadowolony no i ta szyja nie będzie ”puchnąć” 😆

agnessa
    Uczestnik

A oktorej iwonie mowicie? Bo sa ponoc dwie 😉

Monika
    Uczestnik

tez slyszalam ze sa dwie Iwony, i jedna z nich podobno jest bardzo dobra!

Urszula
    Uczestnik

Ja sie natknelam na ta gorsza. Troche przesadza z cieniowaniem, a mojego chlopaka musialam rownac na 3mm po jej scieciu.
    I nie uwazam, ze to obsmarowywanie, tylko po prostu wyrazenie swojej opinii.

Gienia
    Uczestnik

Witam wszystkie Panie. Ja ostatnio robiłam jasne pasemka na ciemnych włosach u fryzjerki o imieniu Iwona( i jestem naprawdę bardzo zadowolona, blond wyszedł super a pasma są równiutkie.3 dni później moja mama tez korzystała z jej usług i również nie ma żadnych zastrzeżeń, wiec na pewno do nie wrócimy.

kaska
    Uczestnik

ok, jeśli już kogoś chcemy ”zareklamować” wyrażajmy się precyzyjnie, bo czasami można komuś zaszkodzić…

Edyta Walasik
    Uczestnik

Bylam u Iwony w sobote, robilam jasne pasemka na ciemnych wlosach tak jak kolezanka wyzej pisala, wyszly super. Iwona doradzila mi fryzurke z ktorej jestem bardzo zadowolona. Mowie o Iwonie z Intake.

Iwonka dziekuje Ci, wlosy wygladaja super. Moj chodzil i co chwila je dotykal :), bardzo mu sie podobaja 🙂

Monika
    Uczestnik

hej dziewczyny moge prosic o namiary na ta fryzjerke Iwone z Intake? I jakie sa ceny?

Urszula
    Uczestnik

A ja zareklamuje znow moja pania z Beckett Rd. Moja tesciowa byla u niej ostatnio i za sciagniecie koloru, polozenie bazy, zrobienie pasemek i sciecie zaplacila niecale £50. Do tego pani bez dluzszego tlumaczenia, sciela ja dokladnie, jak ona chciala.

Ja tez bylam pare razy u Iwony z Intake i tylko raz mnie naprawde super sciela. A o innej Iwonie dowiedzialam sie z tego forum dopiero. Wiec widocznie ta sama Iwona jednym pasuje, a innym nie.

Edyta Walasik
    Uczestnik

Nika tutaj masz numer telefonu do Iwony 07821545406. Pozdrawiam

Monika
    Uczestnik

dzieki Malaya!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.