Agencje DHL

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kocurek
    Uczestnik

[b]Prozac122 napisane:[/b]
    [quote]Pojecie to wy macie 🙂 magazynow dhl-a w donnym sa dwa,do ktorych sa male przyjecia,najwiecej jest na bawtry i Harworth. Na Bawtry jest co-pack i magazyn dystrybucji. Na ktorym sie jezdzi wozkami :)A Harworth jest tylko praca na wozkach. I nie bawem juz nie bedzie blue arrow.przejmuje to inna agencja. I jak sie chce dostac prace to dzwoni sie do siedziby ktora jest przy magazynie na bawtry. I jak ktos jest zdolny to napewno nie bedzie narzekal na Dhl.[/quote]

I tu odpowiedź najbardziej treściwa 😀
    Dzięki 😉

Urszula
    Uczestnik

[b]Prozac122 napisane:[/b]
    [quote]Pojecie to wy macie 🙂 magazynow dhl-a w donnym sa dwa,do ktorych sa male przyjecia,najwiecej jest na bawtry i Harworth. Na Bawtry jest co-pack i magazyn dystrybucji. Na ktorym sie jezdzi wozkami :)A Harworth jest tylko praca na wozkach. I nie bawem juz nie bedzie blue arrow.przejmuje to inna agencja. I jak sie chce dostac prace to dzwoni sie do siedziby ktora jest przy magazynie na bawtry. I jak ktos jest zdolny to napewno nie bedzie narzekal na Dhl.[/quote]

A tymi zdolnosciami, to trzeba wykazac sie w pakowaniu, czy prowadzeniu wozka?
    Pojecie wy macie :laugh:

Edyta Walasik
    Uczestnik

Czy ktos wie w ktorym miejscu na lakeside jest DHL, nie moge znalezc adresu 🙁

iga9
    Uczestnik

Tam sie trzeba najpierw umówić.

Edyta Walasik
    Uczestnik

Jestem umowiona, ale zapomnialam zapytac sie dokladny adres 🙁 taka gapa ze mnie. Wiem ze na Lakesiade.

iga9
    Uczestnik

A Kiedy masz te spotkanie? To juz szkolenie czy co? Bo ja tez sie umawiałam.
    Taki bardzo duzy budynek w lakeside bez okien. Nie wiem co to za ulica, bo nigdy mnie to nie interesowało.

Edyta Walasik
    Uczestnik

Jestem umowiona na jutro z kolezanka. I to dopiero jest rejestracja, bo gosc prosil zeby przyniesc ID, NIN i numer konta.

Aaaaa i wktorym miejscu ten budynek, kolo czego?

iga9
    Uczestnik

Napisalam Ci wiadomosc zeby nie zaśmiecać forum.

Edyta Walasik
    Uczestnik

dzieki 🙂

Kicia
    Uczestnik

Wam to dobrze szczęściarze ja to się nigdzie nie wydostane z tego Rotherhamu każdy tu z Doncaster :((((( a w okolicy Rotherhamu nikogo nie ma 🙁 kto pomoże jak ktoś sie juz znajduje z samochodem to pozniej nie odpisuje i am w dupie 🙁

Kicia
    Uczestnik

Jak ktoś będzie szukał pracy w okolicy Rotherham, Sheffield to ja chętnie pojade skimś chętnie sama to się nie ruszam nie znam zabardzo Sheffield ani Doncaster 🙁

Michal Warchol
    Uczestnik

24/7, blue arrow

Edyta Walasik
    Uczestnik

blue arrow juz nie rekrutuje do DHL.

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.