zdesperowana ;-) szuka kolezanki

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Megan
    Uczestnik

czesc dziewczyny…
    przyjechalam do doncaster kilka miesiecy temu.nie znam tu nikogo oprocz mojego chlopaka i jego taty.wczesniej mieszkalam w birmingham przez 5 lat…poznalam chlopaka z doncaster,no i przeprowadzilam sie tutaj…i teraz troszke mi jest ciezko ,bo wszyscy moi znajomi sa w birmingham,a ja biedna sierota tu sama…i tak sobie pomyslalam ,ze moze jest tu jakas dziewczyna ktora szuka towarzystwa.wyjscia na kawe,piwo,clubbing czy po prostu na zakupy…brakuje mi typowo babskich pogaduch :side:
    prosze o kontakt przez skypa : meganowsky

Doncaster
    Klucznik

Witamy w Doncaster. Ja niestety do babskich pogaduch 艣rednio si臋 nadaj臋 馃檪 Kogos napewno znajdziesz.

Anka
    Uczestnik

Witaj w Doncaster:)
    Z braku laku i facet mo偶e sie przyda膰 do babskich rozwa偶a艅:)Mo偶e spojrze膰 z zupe艂nie innej perspektywy np. na wyb贸r koloru sukienki :):)

Paula
    Uczestnik

Oj uwa偶aj 偶eby teraz nie posypa艂y si臋 jakie艣 oferty matrymonialne :P, bo r贸偶nie to bywa.
    P贸ki co mam now膮 prac臋 i na razie cierpi臋 na brak czasu, ale za tydzie艅 do艂膮cza do mnie m艂odsza siostra i kole偶anka, a im wi臋cej bab tym ra藕niej ;).Ch臋tnie Ci臋 przygarniemy na jakie艣 zakupy ;).

BOOKARNIA
    Uczestnik

To ja zapraszam do bookarni 馃檪 ,na kawk臋,poczyta膰 mo偶na i pogada膰 馃檪

anibla
    Uczestnik

Czesc, ja mam podobny „problem” wiec jak chcesz mozemy sie poznac 馃檪 gg: 10820851

Doncaster
    Klucznik

[b]Ksi膮偶kaKawaInternet napisane:[/b]
    [quote]To ja zapraszam do bookarni 馃檪 ,na kawk臋,poczyta膰 mo偶na i pogada膰 :)[/quote]
    Bookarni chyba ju偶 nie ma… Chyba ma艂o czytamy na emigracji 馃檪

BOOKARNIA
    Uczestnik

Smutne ale prawdziwe nie doceniono tego co mog艂o powsta膰 przy naszym udziale, ale nie ma tego z艂ego …. he he 馃槈 ci膮gle w sprzeda偶y ksi膮偶ki z tego miejsca,tak na marginesie og艂asza si臋 tu pani kt贸ra chce uczy膰 polskie dzieci zapraszam Polskich ksi膮偶ek mamy pod dostatkiem w tym i lektury .

anibla
    Uczestnik

a gdzie to jest?

anibla
    Uczestnik

Meganowsky napisz mi swego emaila bo nie moge znalezc…dzieks:)

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Temat ‘zdesperowana ;-) szuka kolezanki’ jest zamkni臋ty na nowe odpowiedzi.