wycieczka rowerem

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Darecki 89-d1
    Uczestnik

Witam. Czy znajdzie sie ktos kto ma chec w Niedziele miło spedzic czas i pojechac na wycieczke rowerowa. Zbieram fajną i weołą ekipe i nie wazne z jakim sprzetem aby miało dwa koła i kierowce z checiami. Zapraszam Kazdego do fajnej zabawy….

Robert
    Uczestnik

Pewnie Ja mogę 🙂 Zajebiście ze ktoś jeszcze chce wyskoczyć na Rower… Ja pracuję w Niedziele ale może się uda jakoś zorganizować 🙂 Jaka trasa ??

Darecki 89-d1
    Uczestnik

Trasa nie wiem. Napewno spontaniczna. tylko ciekawe czy w niedziele bedzie pogoda. Sam widzisz co sie dzieje. Skoro pracujesz w niedziele to moze poniedziałek.??

Robert
    Uczestnik

Poniedziałek Pasuję . W Elmsal są Fajne górki stawik i dalej nie byłem w las gdzieś się jedzie 🙂 A co tak mało osób jest chętnych na rower ??

Darecki 89-d1
    Uczestnik

A daj spokoj. Juz od kilku dni zbieram ekipe. Ale kazdy to nie ma roweru to mu sie nie chce.I takie tam Ja ci na priwa wysle kontakt do mnie i sie odezwij. To sie dogadamy co i jak

jacek leszek
    Uczestnik

hej,ja tez czasami jezdze rowerem i poszukuje towarzyszy,jak chcesz to podaj jakis kontakt,np e mail, w poniedzialek (czyli jutro) mi pasuje,jesli to nadal aktualne

Darecki 89-d1
    Uczestnik

kto chetny na wycieczke rowerową w sobote 31 maja. Czekam na wpisy. Trasa do uzgodnienia tak jak i czas wycieczki.

Artur Budnicki
    Uczestnik

A skąd będziesz wyjeżdzał?

Darecki 89-d1
    Uczestnik

Sory Bede jednak wyjezdzał 1 czerwca w Niedziele. Bede startował z becket-u z pod one stop-u. Gdzies około godziny 13.00 Jak bedziesz miał checi to zapraszam… 🙂

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.