wrastajacy paznokiec

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Elzbieta
    Uczestnik

witam

niedawno przyjechalam do doncaster i mam nieprzyjemny problem z wrastajacymi paznokciami w obu palcach, ciagnie sie to juz za mna kawal czasu i postanowilam wkoncu to zalatwic no i wlasnie tutaj. Nie jestem jeszcze nigdzie zarejestrowana u GP ale czy znacie moze jakiegos podiatre ktory zalatwi to w bardzo fachowy (i mam nadzieje ze jak najmniej bolesny !!) sposob w doncaster i ile taka usluga kosztuje

za wszelkie informacje z gory dziekuje

Doncaster
    Klucznik

Na pewno musisz sie szybko zarejestrowac u jakiegos GP, wtedy skieruja cie na jakis zabieg. Idz do Colonnades w centrum miasta, zarejestruj sie tam i dadza ci liste lekarzy w twojej okolicy. W tej chwili raczej nie duzo mozesz zrobic, chybaze pojedziesz do szpitala na izbe przyjec i potraktuja to jako emergency.

Co do prywatnych klinik chirurgii, to niestety sie nie orjetuje.

Nie bardzo zrozumialem twojego posta. Pytasz o pediatre, czy to znaczy, ze to twoje dziecko ma ten problem?

magdalena
    Uczestnik

Hej! Masz jeszcze jedna opcje: Manchester- polska przychodnia. Kawalek drogi no i prywatnie ale w Twoim przypadku to chyba najszybsza opcja.
    GP jeszcze nie masz- swoja droga to zalatw sobie jak najszybciej bo to tez „troche” trwa!
    W Doncaster to jedynie szpital i emergency ci zostaje… pozdrawiam 🙂

Urszula
    Uczestnik

I zaplacisz kupe kasy za podroz i usluge.
    Chyba lepiej sie szybko gdzies zarejestrowac. Jak sobie wybierasz przychodnie od razu umawiaja Cie na 'pzreglad’. Mozesz powiedziec o problemie i od razu umowic sie na kolejna wizyte juz w tym kierunku.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.