wirus mononukleozy

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Agata
    Uczestnik

witam,czy mial ktos z Was moze kontakt z ta choroba?,jestem poprostu ciekawa czy paracetamol jest jedynym lekiem jaki moze pomoc,jestem bezsilna bo juz 3 razy bylam z synem u lekarza i caly czas to samo.Moze ktos tez mial stycznosc i opisze jak sie leczyl lub ma jakas wiedze na ten temat.dziekuje

naomi25
    Uczestnik

Nie mialam kontaktu z tym wisrusem ale z ciekawosci poczytalam, wysylam Ci link. zycze szybkiego powrotu do zdrowia
    http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79369,1396254.html

Agata
    Uczestnik

czytalam bardzo duzo na ten temat,jednak pomimo wszystko mialam nadzieje ze ktos doda mi otuchy i powie ze po kilku tygodniach meki w koncu doszedl do siebie bez specjalnego leczenia,co prawda w kazdym artykule pisze ze antybiotyku sie nie stosuje i lekarz tez tak twierdzi ,jednak jakos nie mam przekonania do tutejszych lekarzy zwlaszcza kiedy syn ma bardzo powiekszona sledzione i watrobe ,ciagle go boli a gdy zasugerowalam usg jamy brzusznej to abolutnie ,lekarz steierdzil ze nie ma potrzeby…i zwyczajnie zbyl recepta na paracetamol i ibuprofen,nie wyobrazam sobie aby przez 6tyg.4 razy dzienie wdrazac dziecku te leki,tymbardziej ze juz nie jeden w Anglii przekrecil sie od dlugiego stosowania tych lekow.W kazdym razie dzieki za info:)pozdrawiam

naomi25
    Uczestnik

Szczerze wspolczuje, ja sie trzese nad dzieckiem przy glupim katarze. A najgozej jak dziecko cierpi, a faktycznie wirus dosc dlugo moze przebiegac ;(

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.