UWAGA OSZUSCI ROBIACY REMONTY W DONCASTER

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ewa masna
    Uczestnik

Witam chciałabym sie podzielić swoimi ostatnimi doświadczeniami odnośnie remontu który robiłam w domu. Wynajełam firme z doncaster i przestrzegam przed tym innych ponieważ juz pare osób zostało w ten sposób oszukanych i naciagnietych tak jak ja. Wszystkich przestrzegam przed firma (…) lub (…) sa to dwaj bracia (…) i (…). Sa oni osobami bardzo nie uczciwymi i nie szanujacymi swojej pracy . Zostawiaja prace w połowie roboty i kontakt sie z nimi urywa i nie mozna na nich wogule polegać i partacza to co zaczna.U mnie kładli gipsy i całe popekały u osób które odnalazłam poprzez to że mieszkaja blisko i tez u nich pracowali postepowali podobnie jak u mnie wiecej z nimi kłopotu i szarpania sie niż tej całej pracy. Osoby które znaja ich i mieli z nimi doczynienia prosze o kontakt ponieważ z innymi osobami pokrzywdzonymi piszemy zbiorowy pozew. Nie ma z nimi możliwości porozumienia sie polubownie ponieważ sa strasznie nie słowni.

Czekam i proszę o kontakt osoby które miały z nimi kontakt!!!

monikasss
    Uczestnik

(…)

ewa masna
    Uczestnik

(…)

monikasss
    Uczestnik

(…)

Robert
    Uczestnik

Aby rozstrzygnąć ten spór proponuję Panią walkę w kisielu w noc sylwestrową w jednej z Polskich Restauracji 🙂

kaaziu1
    Uczestnik

hehe dobre rozwiazanie 🙂

monikasss
    Uczestnik

A Panowie jak zawsze swoje hehe

ewa masna
    Uczestnik

(…)

jacek
    Uczestnik

Wlaczajac sie do dosc buszliwego dialogu Pani Angelo . Czyzby jedn z tych Panow ktory robi remont to nie czasem Pan (…) ?

ewa masna
    Uczestnik

Tak Panie Jacku zgadł Pan to własnie Pan (…). A ma Pan tez jakies wiesci o nim? Bo juz mam małe grono miłosników .

monikasss
    Uczestnik

(…)

ewa masna
    Uczestnik

(…)

jacek
    Uczestnik

ok

Otwieram chipsy i piwo B)

ewa masna
    Uczestnik

No to widzę że juz mamy 5 poszkodowanych rodzin, super. Pan Jacek tez widzę ze zna ten zespół to nam sie ekipa ludzi zwieksza. Pozwole sobie wkleic post dodany przez Pana

No tak widze ze to ten sam zespol. . Ze wszystkim powyzej sie zgadzam . Tylko ze trzeba to gdzies zglosic i zaprzestac dalszej dzialalnosci firmy (…) .To jest nie fair w stosunku do innych aby zostali oszukani . Pozdrawiam

Prosze sie nie martwić napewno im to na sucho nie ujdzie bo sprawa została juz zgloszona do pewnych instytucji zajmujacymi sie takimi ludzmi. Mysle ze Pan (…) nie bardzo zdaje sobie sprawe z Tego co robi i w jaki sposób i mysli ze zawsze mu to bedzie bezkarnie uchodzic. Po pierwsze nie płaci podatków od prac które wykonuje i ludzie z którymi mam kontakt maja fatury na pare tysiecy funtów wiec pewnie Revenue bedzie zainteresowane tym jak to sie sie ma do benefitów z których jest taki dumny. Przykro jest to ze nie da sie z tym czlowiekiem dogadac na spokojnie próbowałam kilkakrotnie. Mam świadków przy których obiecano mi nawet zwrot pieniedzy, ale to tylko niestety słowa. Znajomi nawet próbowali kontaktu z zona z prosba o to by przyszli skonczyli i temat sie zamknie. Niestety bezsutecznie. Najgorsze jest to ze czuje sie bezkarny bo oszukała Polaka, za kazdym razem to sie powtarza widze i nic sobie z Tego nie robi. Dlaczego? Poniewaz mysli ze my nie jestesmy w stanie nic zrobić ale wszystkie poszkodowane osoby informuje ze wcale sie nie trzeba bac takich osób jak Pan (…) bo to nie jest Polska tu takie sprawy załatwia sie bardzo szybko przez instytucje Trading Standards. Moze Pan (…) mysli ze trafił na naiwniaków to sie niestety pomylił i widze ze trzeba mu to uzmysłowić.

Jeśli ktoś jeszcze sie dał złapać w sidła Pana (…) to zapraszam!!!!!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.