UWAGA OSZUSCI ROBIACY REMONTY W DONCASTER
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Nieruchomości › UWAGA OSZUSCI ROBIACY REMONTY W DONCASTER
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 4 miesiące temu przez
ewa masna.
-
AutorWpisy
-
28th grudzień 2012 o 1:58 am #5146
ewa masna
UczestnikWitam chciałabym sie podzielić swoimi ostatnimi doświadczeniami odnośnie remontu który robiłam w domu. Wynajełam firme z doncaster i przestrzegam przed tym innych ponieważ juz pare osób zostało w ten sposób oszukanych i naciagnietych tak jak ja. Wszystkich przestrzegam przed firma (…) lub (…) sa to dwaj bracia (…) i (…). Sa oni osobami bardzo nie uczciwymi i nie szanujacymi swojej pracy . Zostawiaja prace w połowie roboty i kontakt sie z nimi urywa i nie mozna na nich wogule polegać i partacza to co zaczna.U mnie kładli gipsy i całe popekały u osób które odnalazłam poprzez to że mieszkaja blisko i tez u nich pracowali postepowali podobnie jak u mnie wiecej z nimi kłopotu i szarpania sie niż tej całej pracy. Osoby które znaja ich i mieli z nimi doczynienia prosze o kontakt ponieważ z innymi osobami pokrzywdzonymi piszemy zbiorowy pozew. Nie ma z nimi możliwości porozumienia sie polubownie ponieważ sa strasznie nie słowni.
Czekam i proszę o kontakt osoby które miały z nimi kontakt!!!
29th grudzień 2012 o 2:01 pm #5154monikasss
Uczestnik(…)
30th grudzień 2012 o 4:20 am #5156ewa masna
Uczestnik(…)
30th grudzień 2012 o 1:44 pm #5157monikasss
Uczestnik(…)
30th grudzień 2012 o 11:40 pm #5158Robert
UczestnikAby rozstrzygnąć ten spór proponuję Panią walkę w kisielu w noc sylwestrową w jednej z Polskich Restauracji 🙂
31st grudzień 2012 o 1:51 am #5159kaaziu1
Uczestnikhehe dobre rozwiazanie 🙂
31st grudzień 2012 o 2:29 pm #5163monikasss
UczestnikA Panowie jak zawsze swoje hehe
31st grudzień 2012 o 4:24 pm #5164ewa masna
Uczestnik(…)
1st styczeń 2013 o 11:30 pm #5171jacek
UczestnikWlaczajac sie do dosc buszliwego dialogu Pani Angelo . Czyzby jedn z tych Panow ktory robi remont to nie czasem Pan (…) ?
2nd styczeń 2013 o 2:44 am #5175ewa masna
UczestnikTak Panie Jacku zgadł Pan to własnie Pan (…). A ma Pan tez jakies wiesci o nim? Bo juz mam małe grono miłosników .
2nd styczeń 2013 o 4:15 pm #5178monikasss
Uczestnik(…)
2nd styczeń 2013 o 4:46 pm #5180ewa masna
Uczestnik(…)
3rd styczeń 2013 o 1:28 am #5185jacek
Uczestnikok
3rd styczeń 2013 o 2:07 am #5186Marian Matusiewicz
UczestnikOtwieram chipsy i piwo B)
3rd styczeń 2013 o 3:19 am #5187ewa masna
UczestnikNo to widzę że juz mamy 5 poszkodowanych rodzin, super. Pan Jacek tez widzę ze zna ten zespół to nam sie ekipa ludzi zwieksza. Pozwole sobie wkleic post dodany przez Pana
No tak widze ze to ten sam zespol. . Ze wszystkim powyzej sie zgadzam . Tylko ze trzeba to gdzies zglosic i zaprzestac dalszej dzialalnosci firmy (…) .To jest nie fair w stosunku do innych aby zostali oszukani . Pozdrawiam
Prosze sie nie martwić napewno im to na sucho nie ujdzie bo sprawa została juz zgloszona do pewnych instytucji zajmujacymi sie takimi ludzmi. Mysle ze Pan (…) nie bardzo zdaje sobie sprawe z Tego co robi i w jaki sposób i mysli ze zawsze mu to bedzie bezkarnie uchodzic. Po pierwsze nie płaci podatków od prac które wykonuje i ludzie z którymi mam kontakt maja fatury na pare tysiecy funtów wiec pewnie Revenue bedzie zainteresowane tym jak to sie sie ma do benefitów z których jest taki dumny. Przykro jest to ze nie da sie z tym czlowiekiem dogadac na spokojnie próbowałam kilkakrotnie. Mam świadków przy których obiecano mi nawet zwrot pieniedzy, ale to tylko niestety słowa. Znajomi nawet próbowali kontaktu z zona z prosba o to by przyszli skonczyli i temat sie zamknie. Niestety bezsutecznie. Najgorsze jest to ze czuje sie bezkarny bo oszukała Polaka, za kazdym razem to sie powtarza widze i nic sobie z Tego nie robi. Dlaczego? Poniewaz mysli ze my nie jestesmy w stanie nic zrobić ale wszystkie poszkodowane osoby informuje ze wcale sie nie trzeba bac takich osób jak Pan (…) bo to nie jest Polska tu takie sprawy załatwia sie bardzo szybko przez instytucje Trading Standards. Moze Pan (…) mysli ze trafił na naiwniaków to sie niestety pomylił i widze ze trzeba mu to uzmysłowić.
Jeśli ktoś jeszcze sie dał złapać w sidła Pana (…) to zapraszam!!!!!!
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.