Trochę z innej beczki

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    foto-graficznie
    Uczestnik

Witam wszystkich. Od kilku lat zajmuję się tworzeniem wirtualnych spacerów po różnych miejscach. Fotografia sferyczna jest ciekawym sposobem na pokazanie przestrzeni (widzicie ją choćby przeglądając mapy Google – funkcja street view). Obecnie buduję stronę dotyczącą prezentacji nieruchomości na sprzedaż / wynajmem. Ale tutaj nasuwa się problem – brak nieruchomości na portfolio w postaci domów i mieszkań.

A to moja strona portfolio (to nie ta nad którą pracuję):

http://evisit4u.co.uk/ albo ta: http://evisit4u.pl/

Mam dla was ciekawą propozycję. A mianowicie, jeżeli jesteście właścicielami dom lub flata, którym uważacie, że można się pochwalić rodzinie, przyjaciołom, znajomym – zarówno tym bliższym i kochanym, jak i tym, którym chcielibyście, aby tzw „gula urosła” z zazdrości, to możecie to zrobić. I to za darmo. Wykonam dla was ciekawą prezentację złożoną z panoram sferycznych 360 stopni i połączoną w wirtualny spacer. A jak chcecie sprzedać lub wynająć nieruchomość, to taka prezentacja jak najbardziej wskazana. Jak macie wyrozumiałego Landlorda, od którego wynajmujecie nieruchomość to też może być. tylko oczywiście trzeba się zapytać 😉

Spacer możecie umieszczać gdzie uważacie i komu się wam podoba, udostępniać na Facebooku, wysyłać mailem, tweetować, googlować, lajkować , nie lajkować, przesyłać, kopiować… komentować, itd. A wszystko to z poziomu samej prezentacji. A i na smartfonie możecie go obejrzeć, tylko w innej wersji (HTML5).

Więc moi drodzy. Jak macie ochotę na spacerek wirtualny to dzwońcie (…) albo piszcie na priva pawel@interfoto360.pl. Tylko bez urazy dla kogokolwiek – chodzi mi o „ładne” domy 😉 . Oczywiście w prezentacji nie będzie ani słowa o lokalizacji nieruchomości, właścicielach itp. No chyba ze sobie ktoś zażyczy – to proszę.

Aha, wrzuciłem to w kilku innych miejscach, więc się śpieszcie bo może być za niedługo nieaktualne – to znaczy to za darmo. I to nie jest oferta handlowa.

Pozdrawiam

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.