Transport do WOMBWELL wtrorek 9:00 – agencja CSP

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Transport do WOMBWELL wtrorek 9:00 – agencja CSP

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ofek
    Uczestnik

Jedzie ktoś jutro na 9 rano do Wombwell na interview i induction z agencji CSP ? Jeśli tak prosiłbym o kontakt jeśli ktoś ma miejsce w aucie :). 07424518278
    Pozdrawiam!

lenkaaa100
    Uczestnik

ja juz bylam na interview w tej pracy 2 tyg temu a pracy jak nie bylo tak nie ma……..

Adrian Stec
    Uczestnik

jak ja bylem ostatnio tam na induction to tak samo, powiedzial ze zadzwoni do 10dni i powie co i jak, ale z tego co gadal to pracy raczej predko nie zobaczymy, trzeba czekac na telefon i tyle, wiec lepiej szukac dalej 🙂

lenkaaa100
    Uczestnik

mowił ze do 10 dni a jak do niego dzwonie to mowi zeby czekac na tel od 5 rano bo bedzie dzwonil no i jakos nie dzwonil ani razu…. ludzi na interview zaprasza coraz wiecej a pracy nie ma….

Adrian Stec
    Uczestnik

nie ma sensu czekac na telefon, z praca tam lipa poki co wiec jeszcze troche sie poczeka zanim to ruszy.. ;]
    obecnie sa przyjecia w ABP, DHL itd wiec tam mozna sie udac i praca jest zazwyczaj od razu na drugi dzien

Ewa Aleksandra
    Uczestnik

Adrian,

a czy można prosić o jakieś bliższe informacje jak można dostać pracę w tych firmach – ABP i DHL?
    I gdzie one się znajdują?
    Ty tam pracujesz?

Adrian Stec
    Uczestnik

do ABP trzeba przejsc pierwsze szkolenie ktore trwa jakies 6-7h i potem jest praca, nie wiem jak tam jest obecnie, ale tydzien temu jeszcze byly przyjecia i szkolenia robili co drugi dzien. numer do ABP: 07917208957 – zadzwon i sie doweisz wszystkiego, tam polki zajmuja sie rekrutacja, nie wiem jak obecnie sytuacja wyglada, ale do mnie dzwonili jeszcze wczoraj i pytali czy dam rade przyjsc, wiec mysle ze mozliwe ze jeszcze szukaja ludzi..
    a co do DHL to wiem ze przyjmuja raz na jakis czas, raz sa przyjecia do DHL w Tickhill, raz do DHL w Thorne, trzeba po prostu dzwonic i sie pytac na biezaco, umowic na interview i z tego co slyszalem to jesli chodzi o DHL to teraz ludzie po interview czekaja na jakiegos meila od nich, a wczesniej brali ludzi od reki, widocznie maja lekki przestoj, ale powinno cos ruszyc, tylko kiedy to ja nie wiem.. 😉

dziabaduch
    Uczestnik

Teraz do ABP tez sa przyjecia na pewno w srode (19.06) bedzie szkolenie, wiec dzwon to jeszcze sie zalapiesz na nie 😉 a w dhl niby robia rekrutacje (jezeli chodzi o to w Doncaster obok Lakeside ) ale praca jest dopiero od lipca ; o

hills21
    Uczestnik

jaka praca jest w abp ??

Ofek
    Uczestnik

ja tam w wombwell pracuje i mi pasuje. Najgorsze to ze sa chetni do pracy, mowia ze przyjda a dostana telefon ze jutro praca to nie chca, albo zgadzaja sie na przyjscie i sie nie pojawiaja. Niektorzy uciekaja z zakladu podczas pracy bo cos nie pasuje. Potem sie dziwic ze agencja nie pali sie do wysylania nowych, skoro ludzie takie cyrki robia

ma monia
    Uczestnik

Co to za praca w wombwell?stała czy na telefon? Przyjmuja jeszcze?jak z angielskim?

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”hills21″ post=3385]jaka praca jest w abp ??[/quote]
    w abp jest praca w niskiej temperaturze, praca przy miesie. tak jak w innych fabrykach tyle ze z miesem robota, pakowanie, sprawdzanie, sortowanie, glownie to sporo pracy na produkcji na linkach gdzie jest zimno i trzeba sie cieplo ubierac i stoisz na jednej pozycji kilka godzin, norma jak w fabryce.. 😉 tam jest bardzo duzo polakow (90% jak nic) z jednej strony dobrze, z drugiej zle, jak kto lubi bo wiadomo jak to tutaj jest z naszymi rodakami..

lenkaaa100
    Uczestnik

ostrzegam wszystkich przed agencją CSP oraz przed Panem Jarosławem S…..
    wyzej wymieniony wyplate mojej kolezanki przelal na moje konto nie powiadamiajac jej ani mnie o tym. oczywiscie na smsy ani tel o nie przelanej wyplacie nie bylo odpowiedzi :pinch: . po drugie kiedy kolezanka zapytala go gdzie jest kasa on odpowiedzial ze nie wie ale chyba na moim koncie…. nie widzialam nigdy tak zakreconego czlowieka…. on chyba sam nie wie co sie z nim dzieje…. wiec przestrzegam wszystkich ktorzy tam pracuja lub pracowali bo na waszym koncie moga znalezc sie niepowołane pieniadze……..

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.