transport do NEXT Drive/Way Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Forums › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › transport do NEXT Drive/Way This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 10 years, 10 months ago by mariola. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Author Posts 13th luty 2014 at 12:00 am #7201 UlinkaParticipant Cześć, poszukuje transportu z Doncaster do NEXTA South Elmsall Drive na poranną zmianę. Mam na tyle szczęścia że kogoś tutaj znajdę? Może macie znajomych, którzy mają akurat wolne miejsce w samochodzie? Proszę o szybki kontakt. Pozdrawiam:) 13th luty 2014 at 12:11 am #7202 mariolaParticipant ja tez potrzebuje w to samo miejsce i na ta sama zmiane i nikt sie jeszcze nie zglosil 🙂 13th luty 2014 at 12:21 am #7203 UlinkaParticipant uff.. dobrze, że jesteś.:) zawsze można ogarnąć taxi. Może jeszcze ktoś jest bez transportu na poranną zmianę? Ja idę do pracy w piątek. 13th luty 2014 at 12:37 am #7204 mariolaParticipant tow sumie nie ja tylko moj kolega potrzebuje,on jezdzi wlasnie taxowka.on ma od poniedzialku do piatku na 6 rano : i nie ma z kim jezdzic Author Posts Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in pięć + = Log In