Szukam pracy – zapłacę za pomoc.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Max
    Participant

Witam wszystkich użytkowników forum : )

Jestem bardzo zdesperowany aby podjąć jakąś normalną pracę w Doncaster/bliskich okolicach.
    Szukam roboty w której się pracuje 5 dni po 8h, jestem w stanie zapłacić osobie która pomoże mi znaleźć i załapać się na taką pracę nawet te kilkaset funtów (powiedzmy minimalnie 200f) w zależności od pomocy.
    Tel.: 07591723061
    Proszę bardzo o pomoc.

Pozdrawiam, Max.

Urszula
    Participant

Idz do Taskmastera z flaszka – wyjdzie taniej 😉

Artur
    Participant

Max.

Prace znajdziesz w magazynie Sainsbury’s ktory miesci sie w Sherburn in Elmet.
    Nie jest to moze okolica Doncaster (jakies 25 mil od Doncaster – 35 minut jazdy) ale przyjmuja od „reki” i bardzo duzo pracownikow jest z Doncaster. Mozliwe nawet ze pracodawca pomoze Ci znalesc transport. Pracodawca jest agencja Templine (istnieje mozliwosc starania sie o stala prace). Stawka od 6.20 – 7.70. Zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00. Pracy jest duzo na roznych stanowiskach i sa aktualnie przyjecia. Dni pracy swiateczne, placone podwojnie. Przy rozmowie o prace dobrze jest znac choc troche jezyk angielski.
    Agencja miesci sie w magazynie, wiec najlepiej dzwonic.
    Oto numery:

07432116014 – Boss Agencji, zwie sie Onsen.
    07733292366- Cholera wie kto 😉 Ale napewno ktos z biura. Mozna smialo dzwonic.
    07901161918- Podobnie jak numer wyzej.

Sam tam pracowalem i nie jest tak zle jak na magazyny, wiec mozesz smialo atakowac o prace. I NIC nie kosztuje!!! 🙂

Pozdrawiam.

mestenio
    Participant

FLORENCE AVENUE 45, BALBY DN40QB DONCASTER ( SKLEP DORABIANIE KLUCZY) MIEŚCI SIĘ AGENCJA ZATRUDNIA DO PRACY W MLECZARNI TERAZ MA BYĆ NABÓR.

Urszula
    Participant

Do tego magazynu w Sherburn lepiej starac sie bezposrednio. Nie wiem czemu, ale Wincanton nie chce zatrudniac na stale ludzi, ktorzy wczesniej pracowali dla nich przez agencje.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.