Szukam pracy Dancaster i okolice
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Forums › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Szukam pracy Dancaster i okolice
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 11 years, 7 months ago by Adrian Stec.
-
AuthorPosts
-
21st maj 2013 at 2:14 pm #5839Robert MoszczyńskiParticipant
Razem z kolegą poszukujemy pracy, posiadamy auto. Obecnie przebywamy jeszcze w Polsce. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękujemy. Pozdrawiam
Robert21st maj 2013 at 3:54 pm #5840Adrian StecParticipantA jak z waszym angielskim? Jak macie wlasny transport to git, ale jak macie w dodatku dobry angielski, tzn komunikatywny to nie powinno byc problemu z praca, np w tempsie maja staly nabor ale wymagaja komunikatywnego angielskiego, a jak masz auto to dostajesz wiecej ofert.. 😉
21st maj 2013 at 11:16 pm #5844Robert MoszczyńskiParticipantNasz angielski jest kiepski, jak byś coś wiedział o pracy bez języka będę wdzięczny za info 🙂 Mam pytanko co to jest numer NIN i gdzie go można wyrobić. Dzięki za odpowiedz pozdrawiam
22nd maj 2013 at 11:59 am #5846TomaszParticipantCześć wszystkim mieszkam w Wombwell od 16.05 byłem w sheffield wyrobić już nin mój angielski słabo wygląda bardziej rozumiem z czytania. poszukuje pracy może ktoś pomóc proszę. To mój nr 07546387018
23rd maj 2013 at 6:16 pm #5848ZibiParticipantmagazyn tesco w barlborough pod chesterfield tam prowadzą rekrutację a tu jest numer do centrali tesco 01517285000
23rd maj 2013 at 8:20 pm #5849Adrian StecParticipant[quote=”Zibi” post=3260]magazyn tesco w barlborough pod chesterfield tam prowadzą rekrutację a tu jest numer do centrali tesco 01517285000[/quote]
tylko ze tam na infolinie jak dzwonisz to musisz gadac po angielsku dobrze bo inaczej sie rozlacza, proste, bo jak nie wiesz z kim chcesz gadac to o numer do Polaka i tak sie ciezko doprosic, a nawet jesli to oni szukaja juz ludzi z srednim angielskim, doswiadczeniem w pracy w uk w magazynie i kij wie czym jeszcze.. ;]
—————————————————-
[quote]Nasz angielski jest kiepski, jak byś coś wiedział o pracy bez języka będę wdzięczny za info Mam pytanko co to jest numer NIN i gdzie go można wyrobić. Dzięki za odpowiedz pozdrawiam[/quote]
praca bez jezyka to jest ciezko, sa polskie agencje w niektorych miastach, w doncaster jest chyba tylko pmp, no jeszcze jest fabryka abp tam tez biora bez jezyka ale niestety jest lipa z praca i trzeba czekac na telefon, a tak poza tymi agencjami to trzeba znac przynajmniej angielski na tyle by sie dogadac i odpowiedziec na kilka podstawowych pytan..
Jak znajdziesz prace nawet przez taka agencje to Cie dadza na flexi, tzn bedziesz robil na telefon 2-3dni w tyg moze, zalezy od zapotrzebowania, a jak nie ma zapotrzebowania to siedziesz w domu i czekasz na telefon od nich, wiec jest lipa..
sami musicie szukacp o ogloszeniach po necie itp, wiekszosc ludzi co tutaj sa to tez szukaja pracy, ich znajomi szukaja itd wiec te informacje co tu sa podawane z dnia na dzien sa juz nieaktualne po prostu, wiec tutaj sie duzo nie dowiecie, ale jak mowie w tej okolicy nie jest latwo o prace jesli wasz angielski kuleje to lipa, bo jakbyscie sie umieli dogadac, a macie auto to znajdziecie cos w okolicy do 20-30mil od doncaster, np w worksop sa czesto przyjecia..
a jesli chodzi o NiN to poczytaj sobie tutaj:
http://www.mojawyspa.co.uk/pytania/47/National-Insurance-Number-NIN -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.