Szukam pracy

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    bujaj sie
    Participant

Witam szukam jakiejkolwiek pracy mieszkam w south kirkby. Czy moze ktos pomoc?

monia_maniek
    Participant

do nexta zaraz beda przyjecia

kasia
    Participant

Hej a jaka agencja przyjnuje do nexta? I wjakim miescie miesci sie i agencja i next.dziekuje kasia

bujaj sie
    Participant

do nexta to za jakies dwa tygodnie dopiero……

naomi25
    Participant

ktora agencje polecacie do nexta? szukam pracy na weekend a w merridianie jak bylam to powiedzieli , ze tylko pelne etaty maja :laugh:

bujaj sie
    Participant

w solsbury tez tylko pełne etaty do nexta daja. ale tak jak mowiłem wczesniej dopiero za dwa tygodnie

paszczaq
    Participant

[quote=”kacha-200″ post=2799]Hej a jaka agencja przyjnuje do nexta? I wjakim miescie miesci sie i agencja i next.dziekuje kasia[/quote]

Witam.

Podbijam temat, jako że moj brat właśnie przyjechał do UK i próbuje pomóc mu 'wystartować’. Osobiście pracuję w Rotherham od dłuższego czasu, ale nie mam zielonego pojęcia o rynku pracy tymczasowej. Wie ktoś może, która agancja prowadzi nabór do magazynó Nexta? A może jest inne miejsce godne uwagi?

Za wszytskie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

dominisia20
    Participant

Agencja ktora obecnie przyjmuje do Nexta do South Elmsall to Assist Recruitment znajduje sie ona w Wakefield to nr do Polki 07825981906 do Alex chociaz nie jestem pewna czy tego telefonu nie odbierze anglik powodzenia wszystkim 🙂

paszczaq
    Participant

Dzieki za odpowiedz. Jutro zazwonimy.

A czy wie ktos może, która agancja przyjmuje do Nexta w Manvers?

monia_maniek
    Participant

do Manvers chyba Solsbury Solution przyjmuje.
    do Asosa też jest nabór

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.