Szukam polskiego tatuazysty!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Magdalena S.
    Participant

Witam 🙂 tak jak w temacie?? wiece moze czy w doncaster jest jakies polskie studio tatuazy albo chociaz gdzie tatuaze wykonuje polak??
    Pozdrawiam 🙂

Urszula
    Participant

Nie wiem, jak w Doncaster, ale ja od siebie moge polcic polskiego tatuazyste z Sheffield. Jest naprawde dobry i do tego mniej sobie liczy, niz tutejsze studia. Zalezy jrszcze jaki wzor chcesz zrobic.

Magdalena S.
    Participant

na chwile obecna planuje napis .. masz moze dostep do galerii prac tej osoby czy jakies zdjecie..

natalia
    Participant

polecam Sebastian Poraj jest z polski ale czesto przylatuje tatuowac do doncaster sterylnie i naprawde fajne prace ma profil na facebooku skinstylink
    naprawde polecam 😉

Urszula
    Participant

Gdzie on tak sterylnie dziara? U kogos w domu, to jednak nie jest 100% sterylnosc. Poza tym ja po jego poprawkach robie cover wlasnie w Sheffield. Fakt, ze tatuowal mnie ladnych pare lat temu.
    Co do napisu, to w zaleznosci jakiej wielkosci ma byc. Pewnie bylaby to kwestia jednej sesji. Mozesz sprawdzic studia na miejscu. Electro Ink wyglada na dosc czyste i maja nawet spoko prace. Art and Soul wyglada tez w porzadku i jeszcze jedno studio w centrum, niedalko Frenchgate. Inne, tak na oko, nie wygladaja na zbyt czyste 😉

natalia
    Participant

polecam sie dowiedziec na czym polega sterylne dziaranie i tak u kogos w domu gdy zachowane jest kilka podstawowych zasad higieny tez jest sterylnie
    a co do drugiej czesci wypowiedzi moze pani zalczy fotki jak to pani zle poprawki wykonal bo mowic moze kazdy.
    Pytaniem bylo polecenie POLSKIEGO tatuazysty wiec polecilam bo ja z prac pana Sebastiana jestem bardzo zadowolona
    Pozdrawiam

Urszula
    Participant

Nie mogę bo już są na szczęście w większości zasłoniete. Pomijam ta uwagę o sterylności. Wiem, ze on sam z niektórych swoich prac sam nie jest zadowolony. Delikatnie to nazywając Nie muszę tutaj nikomu nic udowadniać. Ja mowię, a czy ktoś wierzy czy nie, to jego biznes.
    Było pytanie i ja polecam chłopaka z Sheffield Dla zainteresowanych: ma profil na Facebooku Welcome To Morbid Pain.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.