Szukam Polakow

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Radom
    Participant

Witam,przyjechalismy do pracy w Doncaster w firmie B&Q,trojka Polakow,szukamy kontaktu z innymi Polakami ktorzy tu sa,mielismy zaczac prace 25.01.2016 jednak nadal wszystko jest odkladane w czasie,zaplacilismy z gory za fatalne pokoje i nie wiemy co dalej,chcemy skontaktowac sie z innymi Polakami ktorzy przyjechali badz maja jakies informacje odnosnie agencji 24.7 ktora tam rekrutuje,ewentualnie info czy praca tam jest i rzeczywiscie sie tyle czeka czy to jedna wielka sciema nastawiona na wyzysk kasy,prosze o kontakt z jakakolwiek osoba ktora ma jakies info,pozdrawiam

Agnieszka
    Participant

Ja pracuję w B&Q, jeśli tylko będę mogła to odpowiem na pytania. Jakby co, to mój email: agnieszka.kus88@gmail.com

Urszula
    Participant

napisze ile wiem: mianowiscie znajoma poszla na rozmowe w sprawie pracy w B&Q zorganizowana przez ta wlasnie agencje. Pracy nie dostala w koncu, bo ludzie z B&Q nie mogli sie skntaktowac z tymi z 247. Nikt z agencji nie odbieral, ani nie odpowiadal na maile.
    Agencja ma biuro na Duke street, ale za kazdym razem , kiedy przechodze obok, jest zamkniete.
    Podpisywaliscie jakies umowy o prace? I co w nich bylo?

MarcinKa
    Participant

Witaj Radom, sam jestem z tego miasta i ogólnie nie powiem Ci o tej Agencji, lecz z doświadczenia wiem ze 3/4 agencji każe czekać i czekać.. Moim zdaniem nie ma co sie nastawiać na ta konkretna prace. Szukajcie po innych agencjach pytajcie, mam nadzieje ze cos znajdziecie, pozdrawiam

Paweł
    Participant

Witaj ja razem z bratem jestesmy z Radomia wlasnie mamy przyjechac do doncaster do pracy w Tescoo ,jestesmy rekrutowani przez agencje 24.7 jeśli chcesz moge podać ci numer

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.