szukam kogoś do piwa czy coś

Wyświetlanie 14 wpisów - od 16 do 29 (z 29 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    deejay89
    Uczestnik

a ze mną na piwo ?;d

Urszula
    Uczestnik

Przykro mi, ale nie mam czasu na wyjscie na piwo. Nawal obowiazkow domowo-rodzinno-pracowych 😉

anibla
    Uczestnik

no wlasnie?

Julia
    Uczestnik

ehh wy to chociaż w doncaster mieszkacie ;] w Goole to dopiero ciężko znaleźć znajomych ;] a o pracy nie wspomnę :/

Natalia Akgul
    Uczestnik

CZESC TAK SIE SKLADA ZE JA TEZ SZUKAM JESTEM TU NOWA I NIE ZNAM NIKOGO 🙁

1globus1
    Uczestnik

hej a gdzie wogole mieszkasz bo mi tez brakuje kogos do wyjsc gdzie kolwiek ja mieszkam w south elmsall i praktycznie siedze caly czas w domu pozdrawiam magda

mandy candy
    Uczestnik

No prosze, milo widziec, ze cos sie w koncu ruszylo na forum 🙂

Jesli ktos potrzebuje towarzystwa do piwka i nie tylko to ja zawsze i chetnie, nawet i w ten weekend, piszcie kobietki, czas wylezc z domu, wiosna idzie 😉

agnessa
    Uczestnik

Ja tej wiosny nie widze… Zimno i mokro brrr

mandy candy
    Uczestnik

Fakt, pogoda okropna i wcale nie zacheca do wytykania nosa z lozka, a co dopiero z domu, ale przynajmniej rekawiczki i czapy poszly w odstawke, ja mimo wszystko czuje wiosne w powietrzu, jestem ostatnio maksymalnie zmobilizowana doslownie do wszystkiego, oby mi nigdy nie przeszlo 😉

A z cukru nie jestesmy, jak ma sie checi to zadne deszcze i wichury nie straszne, spacery czy zwiedzanie to rzeczywiscie niezbyt dobry pomysl zanim minie angielska pora deszczowa (i wyglada na to, ze jeszcze troche poczekamy na sloneczne niebo), ale maly wypadzik na pogaduchy przy piwie czy kawce jak najbardziej 😛

1globus1
    Uczestnik

No wlasnie jakis wypadzik napewno by sie przydal w towarzystwie kawka albo piwko jestem za.

mandy candy
    Uczestnik

No to juz jest nas dwojka, ktos jeszcze da sie wyciagnac? Mozna by sie nawet na jutro zorganizowac, powiedzmy 16 – 17sta 🙂

deejay89
    Uczestnik

ja idę, co pijemy i po ile ?? 🙂

mandy candy
    Uczestnik

Jak to co? Przeciez „piwo czy cos” 😉 A po ile to zalezy od miejsca … i ilosci browarow :cheer:

1globus1
    Uczestnik

hej ja niestety nie moge w weekend ale chetnie wybralabym sie we wtorek gdzies moze na imp.

Wyświetlanie 14 wpisów - od 16 do 29 (z 29 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.