Szukam fotografa – zdjęcia paszportowe
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › Szukam fotografa – zdjęcia paszportowe
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 9 miesięcy temu przez
kaaziu1.
-
AutorWpisy
-
11th lipiec 2013 o 2:17 pm #6197
magda
UczestnikWitam, czy ma ktos moze namiary na dobrego fotografa w Doncaster? Potrzebuje zdjec do paszportu mojej corki, zdjecia ktore robilam u angielskiego fotografa nie nadaja sie do paszportu. Prosze o namiary.
11th lipiec 2013 o 5:41 pm #6199Urszula
UczestnikMowisz, jak by jeden fotograf byl w Doncaster. Moze, jesli sie nie nadaja do paszportu, nie zaznaczylas, ze one wlasnie do paszportu maja byc, a nie np legitymacji szkolnej, czy biletu na autobus.
Ja tam zawsze robie zdjecie w budkach samoobslugowych, jak mi potrzeba B)11th lipiec 2013 o 7:26 pm #6201magda
UczestnikLucyna, po prostu zapytalam, bo byc moze jest ktos kto robil zdjecia u jakiegos fotografa i jest zadowolny. Jak moglam wchodzac do fotografa nie zaznaczyc na wstepie ,ze zdjecia sa mi potrzebne do paszportu, to troche niedorzeczne nie uwazasz? Zdjecia z budki sa watpliwej jakosci, takie jest moje zdanie, poniewaz korzystalam z tej opcji i raczej nie bylyby zaakceptowane przez Polski Konsulat, a uwazam za strate czasu i pieniedzy, ryzykowanie takimi wlasnie zdjeciami ,,z budki,, , gdyby na miejscu okazalo sie ,ze nie sa odpowiednie. Pozdrawiam i dzieki za ,,porade,,.
12th lipiec 2013 o 1:15 am #6202Urszula
UczestnikA ja tylko mowie, to co mysle. Nie ma co sie obruszac. Moje zdjecia z budki polski konsulat zaakceptowal, to samo bylo przy wyrabianiu Provisional DL.
12th lipiec 2013 o 3:39 am #6203magda
UczestnikAlez ja sie nie obruszam hehe. A moge zapytac do jakiego dokumentu byly te ,,zdjecia z budki,, ,ktore zaakceptowal konsulat?
12th lipiec 2013 o 10:51 am #6204Urszula
UczestnikDo paszportu.
Ostatnio tez potrzebowalam zdjecia do Provisional DL i tez poszlam do budki i zdjecie zaakceptowali.A jeszcze, jesli nie jestes zadwolona z uslugi, to mozesz isc do tego fotografa i mu powiedziec. Niech zrobi kolejne zdjecia.
12th lipiec 2013 o 1:34 pm #6205magda
UczestnikTylko nie mam pojecia w ktora strone do tego fotografa sie skierowac, dlatego zaczelam temat tutaj. Chodzi mi o jakis adres, pokierowanie B)
12th lipiec 2013 o 5:21 pm #6206Urszula
UczestnikPrzejdz sie po centrum Doncaster, to na pewno znajdziesz kliku.
http://www.yell.com/s/wedding+photographers-doncaster.html Tu jest lista fotografow z Doncaster, ale niektorzy oglaszaja sie jako 'wedding photographers’
A gdzie bylas wczesniej?12th lipiec 2013 o 10:39 pm #6208magda
UczestnikLucyna, chodzilam po centrum i chyba jestem slepa ,bo nie widzialam zadnego :(….wczesniej robilam mojej malej zdjecia, u takiego fotografa naprzeciw French Gate, ale kobita w konsulacie powiedziala, ze za ciemne tlo jest na zdjeciu i sie nie nadaje do paszportu :/
12th lipiec 2013 o 11:43 pm #6211Urszula
UczestnikTo idz do niego jeszcze raz i powiedz, ze zdjecie jest zle wykonane i, ze ma Ci je zrobic jeszcze raz, Nie powinien robic łaski.
http://www.yell.com/biz/brian-mcreynolds-commercial-photography-doncaster-6775530/ Tu masz jakiegos czlowieka, tyle, ze to nie centrum.
Wydawalo mi sie, ze jest ich troche :S
13th lipiec 2013 o 1:12 pm #6214Doncaster
KlucznikNa Printing Office Street niedaleko sklepu z grami komputerowymi Cool Spot jest fotograf co robi zdjecia paszportowe.
Z tych wszystkich Wedding Photographers na Yell.com malo kto robi paszportowki z prostej przyczyny… za 5 funtow nikt z nich nie wyciągnie aparatu z pokrowca 😉
13th lipiec 2013 o 1:15 pm #6215Doncaster
Klucznik[quote=”Lucyna” post=3625]To idz do niego jeszcze raz i powiedz, ze zdjecie jest zle wykonane i, ze ma Ci je zrobic jeszcze raz, Nie powinien robic łaski.
http://www.yell.com/biz/brian-mcreynolds-commercial-photography-doncaster-6775530/ Tu masz jakiegos czlowieka, tyle, ze to nie centrum.
Wydawalo mi sie, ze jest ich troche :S[/quote]Brian chyba nie robi paszportowek 🙁
13th lipiec 2013 o 3:59 pm #6216magda
UczestnikLucyna, ale nie mam nawet paragonu :(, poza tym nie wiadomo czy zdjecia ,ktore by zrobila na nowo tez by sie nadaly, nie chce za bardzo ryzykowac :/, ale dzieki za podpowiedzi
14th lipiec 2013 o 12:40 pm #6220Urszula
UczestnikSprobuj bez paragonu. A ostatecznie zostaja Ci te budki. Moze i zdjecia nie za ciekawe, ale ja mam takie w paszporcie.
14th lipiec 2013 o 1:15 pm #6221magda
UczestnikNie wiem czy mi sie uda moja mala ,,poskromic,, w takiej budce, zeby odpowiednio zapozowala :D, dzieki Lucyna 😉
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.