Szukam dobrego informatyka !!

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Poszukuje dobrego informatyka do wgrania nowego systemu windows oraz wgrania potrzebnych programów.
    Barnsley.

Elizabeth Salwa
    Uczestnik

Hej,
    Chętnie podejmę się zrobienia systemu. W weekend sobota-niedziela jeśli Ci pasuję bo tak mam czas.
    Jeśli jesteś zainteresowany wyślij mi prywatną wiadomość to dogramy szczegóły 🙂
    pzdr.

Witam Panią !
    Mam takie pytanko czy podejmie Pani wgranie zwykłego widowska 7 antywirusa i skypa, i podstawowe programy.
    Teraz w laptopie mam winodowa 8.
    To jest mój numer telefonu wiec jak będzie miała chwilę to proszę zadzwonić albo napisać sms wtedy zadzwonię do Pani .
    07517780601.

pozdrawiam

Witam od 7 lat na runku Jeżeli macie jakiekolwiek problemy z komputerem , siecią internet potrzebujecie zmienić język , przyspieszyć ,przeczyścić ,przeinstalować system na inny , zapomnieliście hasła do swojego komputera , straciliście zdjęcia z dysku lub karty w aparacie potrzebujecie antywirusa ? dzwońcie lub napiszcie sms Doncaster i oklolice
    07845046767 Paweł
    pcservicedoncaster@gmail.com

[quote=”Pawel Service” post=5134]Witam od 7 lat na rynku Jeżeli macie jakiekolwiek problemy z komputerem , siecią internet potrzebujecie zmienić język , przyspieszyć ,przeczyścić ,przeinstalować system na inny , zapomnieliście hasła do swojego komputera , straciliście zdjęcia z dysku lub karty w aparacie potrzebujecie antywirusa ? dzwońcie lub napiszcie sms Doncaster i oklolice
    07845046767 Paweł
    pcservicedoncaster@gmail.com[/quote]

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.