szukam dobrego dentyste

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ola_
    Uczestnik

witam wszystkich.
    potrzebuje pomocy…mozecie mi poradzic dobrego dentyste ? mam na mysli leczenie kanalowe…zalezy mi na tym aby „dentysta” nie spieprzyl mi zeba caklowicie.
    wiem ze jest polski stomatolog w wakefield, czy ktos moze jeszcze kogos polecic ? slyszalam na forum o polskiej dentystce Agnieszcze z i tylko tyle…
    z gory wielkie dzieki za iformacje !!!

dominisia20
    Uczestnik

Hej jesli szukasz dentysty to najlepszy jest w Coinsborough to 4 Station Road
    Conisbrough
    Doncaster
    DN12 3DB adres jesli chcesz tam pojechac numer telefonu 01709 862148 polska dentystka Marzena mozesz tam zadzwonic jesli znasz dobrze angielski zarejstrowac sie telefonicznie na appointment z tego co wiem maja jeszcze miejsca nie dawno sie rejstrowalam

jacek
    Uczestnik

Ja polecam dentyste w Wakefield . Ma nowoczesny sprzet i poswieca duzo czasu .W przychodniach na ubezpieczenie nie maja tak dobrego sprzetu jak ta przychodnia. Ceny sa naprawde przystepne i robota fachowa.Wszyscy moi znajomii tam jezdza i sa zadowoleni.

ola_
    Uczestnik

masz na mysli polska przychodnie poldent tak?

jacek
    Uczestnik

Tak Poldent. Moja rodzina jest zadowolona. Maja nowoczesny sprzet ,czysto i nigdy nic nie reklamowalismy . Super podejscie do dzieci.

kris dukan
    Uczestnik

najlepsi sa w londynie w kulturze znajdziesz namiary [url=http://www.ukbuildersonline.co.uk]pozdro[/url]

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.