SZKOLA W MEXBOROUGH DLA 4LATKA

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

WITAM OD NIEDAWNA MIESZKAMY W MEXBOROUGH SZUKAM SZKOLY DLA SYNKA 4L.PROSZE O POMOC KTÓRA WYBRAC .

anita
    Uczestnik

😆 hejka , widze ze nie jestem sama , też szukam szkoly dla malej , wybralas coś ?? Może jakieś spotkanie??

tak juz dostalam odpowiedz ze szkoly niedaloko domu wiec chyba narazie tam pojdzie a pozniej zobacze bo slyszalam ze te lokalne szkoly sa nie zbyt dobre ale zobacze ,a ty jak juz idziecie do jakies moze ta sama ,podobno najlepsze to w centrum ale niewiem gdzie no i do centrum mam dosc daleko

chetnie sie spotka mieszkamy to od niedawna wiec niemamy wielu znajomych

anita
    Uczestnik

Fajnie ze się odezwalas, my mieszkamy na Cross gate , napisz mi proszę do jakiej szkoły dostal się twój synek , jutro mam zamiar zacząć załatwiać szkole , 07762264594 , to mój numer jak możesz wyślij smsa to się umówimy. Jutro do pozna pracuje ale wtorek,środa,czwartek mam wolne . Pozdrawiam anita:D

hej wlasnie wrocilam z pracy jutro napisze ci dokladnie jak sie nazywa bo sama nie pamietam jutro mam rozpoczecie roku my mieszkamy na windhill crescent pozdrawiam .Gosia

anita
    Uczestnik

Ale sie ciesze z tego co widze mieszkasz niedaleko a maly dostał sie pewnie do Pit stop , to jest obok parku . czekam na wiadomosc od ciebie bo mojej Emilce brakuje dzieci – Niestety musze czekac na aplikacje do wypelnienia i czekac na miejsce w szkole dla mlodszej i staszej córy , jak narazie dziewczyny siedza i sie nuuudza . Podrawiam – Anita

hej tak maly dostal sie do tej szkoly bez problemu ,a aplikacje bralam z council wy tez mieszkacie blisko wiec nie bedzie problemu z miejscem ,pracuje do pozna odezwe sie na weekend a ty pracujesz.pozdrawiam

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.