SWIEZE UDKA LUB SKRZYDELKA Z KURCZAKA

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    kaaziu1
    Participant

Witam czy posiada ktos namiary na osoby sprzedajace swieze nozki lub skrzydelka niedrogo? Ja kupuje od pewnego Pana piersi z kurczaka, ale niestety nozki ma tylko mrozone wiec to odpada. dzieki za informacje. pozdrawiam 🙂

sebastian zaremba
    Participant

a po ile piersi kupujesz?

kaaziu1
    Participant

40£ za 10kg dowozi do domu

Beata twardowska
    Participant

Ja kupuje 10kg, swieze piersi z kurczaka £32.99, cash and carry niedaleko ikea na armthorpe, nie wiem czy dostarczaja do domu

http://www.jjfoodservice.com/product.cfm/Fresh-Halal-Chicken-Breast-Fillets-(250g)-2x5kg/CHI306

Mozna zadzwonic albo tam pojechac i zapytac czy maja tez udka lub skrzydelka.

kaaziu1
    Participant

dziekuje bardzo, na pewno sie przyda 🙂

kaaziu1
    Participant

nie maja dostawy kurcze….

Beata twardowska
    Participant

Chyba trzeba zamowic za min £100 i wtedy dostarcza, tak jest napisane na stronie internetowej, kod pocztowy mozna wpisac i sprawdzic.

Beata twardowska
    Participant

Ja tez tam kupuje wode mineralna, papier toaletowy i duzo innych produktow do domu bo jest tanio, latwo mozna uzbierac te £100.

kaaziu1
    Participant

ok dziekuje, przejrze na pewno 🙂

kasia
    Participant

hej moge prosic namiary do tego pana co dowozi do domu piersi z kurczaka? i w ogole zna ktos kogos kto sprzedaje tez inne rodzaje mies? np poledwiczki ..?

kaaziu1
    Participant

numer napisze Ci na priv ok?

kasia
    Participant

ok:) poprosze, a wiesz moze czy dowozi do Rotherham??:))

kaaziu1
    Participant

nie mam pojecia, ja mieszkam w Doncaster i nie ma problemu. zadzwonisz to sie dowiesz 🙂

Anita
    Participant

Z tego co wyczytalam na tej stronie odnosnie zamowienia na minimum 100 £ to wyglada na to ze jesli osobiscie kupujemy w sklepie to No Minimum Value for collection. czyli nie ma minimalnej kwoty zamowienia. 100 £ obejmuje tylko zamowienia z dostawa do domu. Ktos ma wiecej doswiadczenia w zakupach z tego miejsca?

PS Moglabym prosic o numer telefonu do tego pana tez na mojego priva? Dziekuje

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.