Solway Foods Worksop

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Monia
    Uczestnik

Witam! Kto dojeżdża do pracy z Doncaster do Solway Foods Worksop ???? :unsure:

mestenio
    Uczestnik

Ja dojeżdżam, na nocki mój nr 07925278211

Monia
    Uczestnik

Dziękuję za odpowiedź ja jeszcze nie wiem jaką będę miała zmianę dopiero zaczynam i jutro mam szkolenie 🙂 Napewno zapisze numer. A masz może gg lub fb żeby popisać ?

kaaziu1
    Uczestnik

Mozecie podac jakies namiary na agencje ktora tu rekrutuje? i gdzie to jest? z gory dziekuje 😉

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”kaaziu1″ post=3665]Mozecie podac jakies namiary na agencje ktora tu rekrutuje? i gdzie to jest? z gory dziekuje ;)[/quote]

to jest w Worksop gdzies
    a numer to: 07508934792( nie wiem czy aktualny wiec prosze kogos wyzej co pisali, zeby potwierdzili ze to dobry numer)
    ciezko sie do nich dodzwonic troche pod tym numerem.. 😛

mestenio
    Uczestnik

Jeśli już wiesz coś na temat zmian, to daj znać, możesz ze mną jeździć, i wybierz najlepiej nocki bo jest spokojniej na hali.

Edyta
    Uczestnik

Dzwoniłam wczoraj z 10 razy i nie odbierali, potem koleś napisał mi sms’a, że nie potrzebuja juz pracowników, wiec jesli ktos nadal marnuje czas na dzwonienie tam to niech szuka prace gdzie indziej. Ja przez własnie takie zbywanie i obiecywanie pracy, drugi miesiac siedze w domu i ciagle szukam i nie moge nic znalezc.. 🙁

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.