Radom Tesco gool !!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Paweł
    Participant

Witam pracował ktoś w Tescoo gool ? Jakie sa tam waronki ,jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna i w jakim stopniu trzeba posługiwać sie językiem ,bo jedni piszą ze komunikatywnie drudzy zaś zarazem aganecja przez która bd rekrutowany mowi ze podstawa . Jestem z Radomia .

Picker
    Participant

Witam,

pracowałem tam kilka miesięcy , jeśli masz możliwosc wyjazdu w inne miejsce proszę wstrzmaj się!!!!!

To jest największy obóz pracy w całym hrabstwie ,kazdy ci to powie ale ja niestety wiem z wlasnego doswiadczenia.

Po wiecej infrmacji napisz prosze na maila : ; logitech34@interia.eu Napisz koniecznie

Wiem e teraz agencja w Tesco rekrutuje ale ostrzegam wszytskich pred tym miejscem , najtwardsi nie pdołają… nikt nikogo tam nie szanuje m, pracujesz do upadłego, jak nie chcesz zostac na mordercze 12 h to anulują ci kilka zmian w tygodniu.
    Agencja ktora zajmuje sie rekrutacja Polaków oszukuje nieswiadomych ludzi na kilkaset funtow , lokują w zasyfiałym domach i kazą placic krocie za dojazdy ( ponad 20 mil z Doncaster)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.