Punkty karne za prędkość

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Witam serdecznie, w UK jestem od niedawna i dopiero ogarniam to wszystko,jestem kierowcą ciężarówki mam wymienione prawo jazdy na angielskie i w tym krótkim czasie dostałem dwie fotki za przekroczenie prędkości :S ,mam pytanie w jednym z mandatów zaproponowano mi kurs,chętnie bym z niego skorzystał tylko z językiem to kiepsko 🙁 czy bez języka zrobię ten kurs żeby tych punktów mi nie dali? Pozdrawiam

Dziękuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi bardzo mi pomogły.

Doncaster
    Klucznik

[quote=”pucha2″ post=4578]Dziękuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi bardzo mi pomogły.[/quote]
    Temat chyba mniej popularny niz zasiłki i praca więc i odpowiedzi będzie pewnie mniej 🙁 trzeba sie uzbroić w cierpliwość a może ktoś odpowie 🙂

xhxh90
    Uczestnik

ehhh zlituje sie i odpowiem..;) moj maz skorzystal z kursu a ze z jezykiem w tej dziedzinie ciezko, zabral ze soba kolege…. i nie bylo zadnego problemu, po prostu mieli nie przeszkadzac innym uczestnikom…

Michał,może i temat faktycznie nie najważniejszy ale jednak 80 osób go przeglądało czyli też byli zainteresowani,dziękuje xhxh90 za odpowiedż i mam jeszcze pytanie czy to szkolenie muszę mieć tam gdzie złapał mnie radar czy mogę zrobić tu w Doncaster?.Dziękuje za podpowiedzi odrazu:)

xhxh90
    Uczestnik

nie wiem jak to jest poza granicami doncaster, maz bookujac kurs sam wybieral termin i miejsce, zalezalo mu zeby kurs odbyl sie w sobote i teraz nie mam pewnosci ( bylo to jakies 8-mc-y temu) ale chyba jechal niedaleko rotherham’u…

A i jeszcze policja byla u nas w domu w tej sprawie 😀

Z tą Policją to mnie nie pocieszyłaś 🙁 na razie odesłałem im że przyznaje się i czekam na dalszy rozwój wypadków.Jak coś będę wiedział to podzielę się wiadomościami dla innych,i dziękuje za odpowiedż

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.