Pseudo taxi.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Patryk29
    Uczestnik

Pisze tu, poniewaz rozczarowalem sie mozliwosciami „polskich przewoznikow”
    Na kilkanascie telefonow ktore wykonalem potrzebujac transportu „wszyscy byli o dziwo zajeci”.
    Ludzie.. biorac sobie na glowe jakakolwiek forme prowadzenia interesu liczcie sie z tym ze albo go prowadzicie rzetelnie, albo nie prowadzcie wcale.
    Jak chcecie traktowac to jako zrodlo „dorobienia” to klientow miec napewno nie bedziecie.
    Tym tropem jestem zmuszony dac zarobic obcokrajowcowi i zarazem serdecznie odradzic korzystanie z uslug polskich przewoznikow.
    Potrzebujesz sie gdzies dostac ? lepiej zamow normalna taksowke „przynajmniej sobie nerwow nie popsujesz”

Pozdrawiam i przepraszam tych ktorych urazilem w jakis sposob i zapraszam do zastanowienia sie nad forma wykonywanych uslug.

pawel nowak
    Uczestnik

Witam wszystkich zainteresowanych pragne poinformować ze obecnie jestem w Polsce i od 19.08 zapraszam ponowinie do korzystania z usług.
    Czasami tez trzeba pojechać na urlop.

Robert
    Uczestnik

Przepraszam bardzo, nie jestem zadnym „TAXI” ale tu ktos ma pretensje do „garbatego ze ma dzieci proste” Czy jesli potrzebuje uslugi na jakis dzien i wszyscy maja ten termin zajety to bede sie obrazal na caly swiat?? Chyba Angielska woda sodowa uderza do glowy koledze. A tak na powaznie skoro wszyscy sa zajeci to kolego zamiast pracowac na magazynie kup autko i zacznij sie oglaszac, juz jakis pomysl na biznes masz….. Zal mi takich ludzi…..

Patryk29
    Uczestnik

Jak sie ktos kolego oglasza „transport 24/7” a jest dostepny jak mu pasuje, albo jak to powiedziales „ma wolne od pracy w magazynie” to tak, zal mi dupe sciska.
    I nie mow tu o pomyslach na biznes, bo ciezko nazwac cos „czego sie nie jest w stanie prowadzic” biznesem.. Nie biore sie za cos , czego nie jestem w stanie ogarnac i proponowalbym tym ktorzy maja do mnie pretensje o to, ze powiedzialem prawde zrobic to samo.. NIE BRAC SIE ZA COS CZEGO NIE SA W STANIE ZREALIZOWAC.

Szymon Lida
    Uczestnik

romanku czytaj ze zrozumieniem, a twoje życie stanie się prostsze 🙂 Skoro są zajęci to widocznie mają wystarczająco dużo pracy, no chyba nie sądzisz, że każdego dnia będą odkładać inne prace, bo czasem książę „Roman” zadzwoni 🙂 Dałeś zarobić Anglikowi fajnie, wspieraj Brytyjską gospodarkę 😉

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.