Przyjmują gdzieś teraz do pracy?

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kicia
    Uczestnik

Przyjmuje jakas agencja do pracy praca dla faceta ale angielski tylko podstawowy jezeli ktos ma jakies namairy dajcie znac dzieki

Urszula
    Uczestnik

Meridian sie ostatnio oglaszal z jakimis magazynami w Armthorpe. W agencji jest Polka, ale email byl do jakiejs angielskiej pani. Zawsze jednak mozna zadzwonic i spytac, nr 01302246514 i prosic Gosie.

marzena
    Uczestnik

templine do asdy przyjmuja napewno.Wystarczy zadzwonic i umowic sie interviev.

Urszula
    Uczestnik

I jeszcze dzis widzialam, ze Travail Employment szuka ludzi do jakiegos pakowania.

Kicia
    Uczestnik

koelzanka szuka dla brata tylko on kiepsko angielski;/ a do ttego templine masz mzoe numer do tej asdy zeby sie dostac tam to pewnie ciezko;/

Urszula
    Uczestnik

Wcale nie ciezko, bo praca to zadna rewelacja. Dzwiganie ciezarow za min wage.
    Do tego trzy dni treningu za darmo.

Kicia
    Uczestnik

no ale tej mojej kumplei brat nie zna dobrze angielskiego to wiesz ciezko mu sie dostac wogole testy zdac zobaczymy co dzisiaj załatwi

Urszula
    Uczestnik

To czas zaczac nauke jezyka, a nie biadolic 😉

magda
    Uczestnik

Hejka wszystkim 🙂 Jestem tu nowa,szukam pracy na terenie Rotherham,Sheffield,Barnsley. Może macie namiary na jakąś robotę? Angielski komunikatywny,z góry dzieki za pomoc 🙂

Urszula
    Uczestnik

To ja jeszcze raz polece od siebie stronke http://www.directgov.co.uk i jeszcze indeed.co.uk, gdzie sa zebrane ogloszenia z praca z wszystkich innych stronek.

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.