Przychodnia 8 to 8

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kaaziu1
    Uczestnik

nie ma to jak byc chorym, zadzwonic sie zarejetrowac a Pani z recepcji proponuje termin za 3 dni…

Doncaster
    Klucznik

W tej nowej 'niebieskiej’ przychodni w centrum miasta powinni Cie przyjąć od razu. Nie trzeba nic rezerwować.

Monika
    Uczestnik

ja byalm tam pare razy ale tez musialam czekac na wizyte zazwyczaj 1 dzien. moze akurat sa teraz bussy:)

aaania2
    Uczestnik

Ja jestem tam zarejestrowana od jakiegos czasu i narzekac nie moge… mila obsluga i szybkie przyjecia pacjentow… Ja tez raz czekalam 2 dni na wizyte ale to dlatego ze z czystego lenistwa poszlam popoludniu… kobieta w recepcji powiedziala ze jak chce wizyte w tym samym dniu, powinnam przyjsc lub zadzwonic rano bo wszystko ma zajete, maja tez ograniczona liczbe wizyt ktore mozna sobie umowic wczesniej a w zwiazku z czym moze zaproponowac mi jedynie cos po dwoch dniach chyba ze bede probowala sil rano. Na 3 wizyty 2 razy zostalam przyjeta w tym samym dniu a jak na zwykla przychodnie a nie A&E to uwazam ze i tak jest dobrze

kaaziu1
    Uczestnik

jestem zarejestrowana wlasnie w tej ,,niebieskiej przychodni” i tez dzwonilam z samego rana… zle sie czuje dzis to po co mi lekarz za 3 dni…

Doncaster
    Klucznik

Sam bylem tam 2 razy i zawsze przyjeli mnie od razu, z ulicy bez umawiania sie. Moze sa wyjatkowo busy 🙂

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.