Przeprowadzka do doncaster

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Witam.planuje przeprowadzke do Doncaster na poczatku listopada.Chcialabym spytac gdzie moge znalezc pewna prace.Mam 5 letnie doswiadczenie jako quality controler w fabryce.Prosze o pomoc 🙁

Pracy tu mało, miasto byle jakie i brudne…do tego niebezpieczne… Może lepiej Wakefield, Leeds, Sheffield?

Doncaster
    Klucznik

To raczej prawda. Pracy tutaj mało ostatnio. Ale czy gdzie indziej będzie więcej? Nie wiadomo…

Wszędzie jest tak samo z pracą – eldorado minęło.
    Ale dla chcącego nic trudnego 🙂

jak ktoś chce to prace znajdzie tylko trzeba chciec pracowac
    słyszałem ze pod koniec tego roku lub na początku przyszłego ASOS otwiera swoj magazyn na Park Spring Road w Grimethorpe kolo Barnsley
    podobno ma tam byc 370 miejsc pracy

Urszula
    Uczestnik

[b]sniper00 napisane:[/b]
    [quote]Pracy tu mało, miasto byle jakie i brudne…do tego niebezpieczne… Może lepiej Wakefield, Leeds, Sheffield?[/quote]

Nie no Wakefield, czy Sheffield to takie czyste i bezpieczne… Tak samo jak i Doncaster.
    Ja niemalze codziennie sprawdzam ogloszenia na jobcentre i oglasza sie sporo fabryk i magazynow, badz agencji werbujacych do tychze.
    Jak ktos chce to prace znajdzie. Z tym, ze nie ma cos takiego jak pewna praca. Nie da sie razcej tak zalatwic, jesli nie jest sie na miejscu.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.