Przekłuwanie uszu

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kocurek
    Uczestnik

Witam.
    Może orientuje się ktoś z was ,gdzie można przekłuć uszy maluchowi? Generalnie gdzieś w centrum 🙂 wiem ,że robią to w Clarie’s w Frenchgate ,ale niestety panie wykonywały to metodą na igłę :blink:
    Tak więc poszukuje salonu kosmetycznego gdzie najlepiej będzie to robione pistoletem do piercingu 🙂
    Może ktoś z was przekłuwał uszy córci i mógłby mi podać namiary? 😉
    Z góry dziękuje za opd 😉

kaaziu1
    Uczestnik

ja sie podlaczam do tematu bo moje pytanie takze dotyczy percingu 🙂 chcialabym niedlugo znow zrobic sobie kolczyk nad warga i nie mam pojecia gdzie mozna sie tutaj udac. dzieki za pomoc 🙂

Kocurek
    Uczestnik

Nikt nic nie poleci? Ja niestety po przeczytaniu opinii na temat przekłuwania w sklepach Claire’s nie zdecyduje się na ich usługę. Najwyżej poczekamy i zrobimy przy najbliższej okazji będąc w Polsce.
    Co prawda widziałam studio tatuażu i piercingu w okolicy ,ale już me oczy wyobraźni widzą minę córki na widok pochylonego nad nią pana przypominającego komiks lub jedną z książeczek :laugh:

GlamourLook
    Uczestnik

Witam. Na przekłuwanie uszu zapraszamy do salonu Glamour Look. Korzystamy z pistoletu, kolczyków oraz materiałów do sterylizacji renomowanej firmy STUDEX. Certyfikaty potwierdzające kwalifikacje znajduja sie w salonie i sa do wgladu publicznego. Koszt przeklucia to £12, cena za jedno ucho £8. W cene wliczone sa kolczyki, oraz plyn do pielegnacji po zabiegu. Pozdrawiam Anna Sierla

Pelen cennik dostepny jest na stronie: https://www.facebook.com/GlamourLookDoncaster
    07707051922
    43a Church Street, Armthorpe, DN33AE Doncaster

kaaziu1
    Uczestnik

a przekluwacie tez twarz? np. nad warga?

Magda
    Uczestnik

Na Market Place niedaleko Kuchni Polskiej jest studio tatuażu (na parterze), a na piętrze jest studio piercingu. Moja córka miała siedem miesięcy kiedy jej przekłuliśmy (pistoletem) uszka.

mirek
    Uczestnik

Przekluwam uszy i nosy pistoletem,bezboleśnie 🙂 Rowniez przedluzam wlosy i paznokcie oraz wykonuje drobne uslugi fryzjerskie typu-farbowanie,pasemka,strzyzenie…Robię to od wielu lat.Zapraszam wszystkich zainteresowanych z Doncaster . Proszę dzwonić lub napisać sms,gdy nie odbieram- 07591628337 Renata

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.