Przedzkola na Bentley

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Angela Piotrowska
    Participant

Witam!
    Chce poslac od wrzesnia moje dziecko do przedszkola. Moj synek ma 3 latka. W zwiazku z tym mam pytanie czy znacie dobre przedzkola na Bentley?

dominisia20
    Participant

Obecnie jestem mieszkanka Bentley i moge tylko polecic szkole our lady perpetual help catholic primary school przyjmuja tam dzieci od 3 roku zycia Jes to to naprawde renomowana szkola zwracaja uwage na dzieci maja szczegolny nadzor na maluszki.Mialam tam przez jakis czas wolontariat chodzil tam moj kuzyn szkole tam skonczyl z celujacymi wynikami
    Jesli sie Pani zdecyduje to synek musi wolac do tolaty w kazdej szkole to warunek.
    Przyjmuja tam od godziny 12 nastej do 15.30 takie maluszki to bedzie niepelny wymiar godzin w razie jakichkolwiek pytan prosze smialo pisac sluze pomoca.

Urszula
    Participant

Moj maluch chodzil do Stirling Primary na Balby, majac trzy latka i sporo dzieci mialo tam pieluchy, wiec wolanie do toalety, to chyba nie jest wymog. Teraz moj maluch chodzi do szkoly na Whealtey i tam tez jest grupa trzylatkow i nie wydaje mi sie, ze panie maja jakis problem, jesli trzeba zmienic maluchom pieluche.

Angela Piotrowska
    Participant

Dominisia20 dzieki za odpowiedz. Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Czy ta szkola miala kiedykolwiek stycznosc z polskimi dziecmi? Sa tam wogole jakies polskie dzieci?

dominisia20
    Participant

Tak jest duzo polskich dzieci w roznym wieku naprawde to idealna szkola ma nawet polskiego tlumacza

Angela Piotrowska
    Participant

Dominisia20 wielkie dzieki za odpowiedz. Skorzystam z Twoich rad i zapisze mojego synka do tej szkoly:)

dominisia20
    Participant

Nie ma za co naprawde.Sluze pomoca ciesze sie ze moje rady na cos sie przydaly.Mysle ze jesli Pani teraz pojdzie tam po aplikacje do recepcji to napewno jeszcze beda mieli miejsca im szybciej tym lepiej to moze synek jeszcze teraz bedzie mogl pojsc
    To naprawde wspaniala szkola
    Zycze powodzenia w razie czego prosze dac znac jakos sie w realu skontaktujemy

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.