przedszkole na Wheatley

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Marika
    Uczestnik

Witam czy ktoras z mam daje swoja pocieche do przedszkola na wheatley i jest bardzo z niego zadowolonay??jak nie to moze gdzies w okolicy??a moze ktos slyszal o polskiej opiekunce??chcialabym dac swojego 2letniego synka do przedszkola na pare godzin poniewaz chcem isc do pracy i sama nie wiem ktore przedszkole wybrac moze ktoras z Was ma jakies doswiadczenie???

angela
    Uczestnik

Witam jesli chcesz moge zaopiekowc sie Twojm synkiem kiedy bedziesz w pracy mieszkam na Armthorpe jesli zechcesz odpisz

Marika
    Uczestnik

dzieki angela111 jakby co bede pisac

angela
    Uczestnik

Witaj ja pisalam ci wczesniej ze moge sie zaopiekowac twoim dzieckiem ale chce sie odniesc co do przedszkola na wheatley wiem ze super tam jest i jesli chcesz bez obaw mozesz tam zostawic dziecko polecam

Marika
    Uczestnik

Angela powiedz mi prosze o ktorym przedszkolu mowisz bo chyba sa dwa….tez tam dajesz dziecko??

angela
    Uczestnik

to jest prywatne przedszkole nie moja juz chodzi do szkoly wiec nie daje ale znam dziewczyne ktora ma tam przedszkole i wiem ze ja chwala to przedszkole jest w firmach na tej stronce mozesz sobie zobaczyc

Marika
    Uczestnik

aha czyli te przedszkole prowadzone jest przez polke tak??

angela
    Uczestnik

tak to polka nazywa sie kamila mozdna dostac nawet dofinansowanie na iles godzin

Marika
    Uczestnik

Twoja znajoma daje tam dziecko i jest bardzo zadowolona???

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.